How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Gunaydin kizlarr kac gundur yokumm evle ugrasiyorum cok ozledim sizi.kayinvalidemin koltulklarini beyeniyodum saolsun oda hemen degiselim dedi.degistik ama cocuklar deri koltugun bazi yerlerini kalemle cizmis tukenmez kalem bu arada.deriden kalem lekesi nasi cikar bi bilginiz varsa bana yardimci olurmusunuzz
hosgeldin canim:38:oo kaynana pek eli acik cikti:9::9:
valla kizlar aspirinle siliyolar deri koltugu falan ama ben de bi yerde sac spreyi skip sildiginde temizlendigini okumustum:34:
kızlar ben geldim:3:
evimi dip köşe süpürdüm sildim toz aldım yemeklerimi yaptım mutfagımı temizledim beyaz esyalarımı sildim dün geceden wc yle lavaboyu ovmuştum ,banyoyu tekrardan sildim paspaslarını serdim şimdide duşa gircem sonrada evi son kez bi kontrol edip misafrlerimi bekliycem:21::21:
hey masallah senin gibi gelin dostlar basina askitom:46::46::46:

kizlar iste yilbasi agacimiz:16::16::16:
isiklari da var ama oyle cekince foto guzel cikmiyo
$20121223_161812.jpg
bu da kapi susumuz:16:
$20121224_145604.jpg
bu da kizimin dogum gunu icin yaptigim pasta ustunden aylar gecti ama telde gorunce ekliyim dedim:1:
$20120925_154417.jpg

Son düzenleme:
hosgeldin canim:38:oo kaynana pek eli acik cikti:9::9:
valla kizlar aspirinle siliyolar deri koltugu falan ama ben de bi yerde sac spreyi skip sildiginde temizlendigini okumustum:34:

hey masallah senin gibi gelin dostlar basina askitom:46::46::46:

teşşekkr ederim azerinim elimden geleni yapmaya çalışıyorum :27: duştan çıktım uyku bastı walla sızıp kalıcam ortada galiba:1::1:

kızar ben hamişim hiç göbüşüm çıkmıyo diye üzülüodum bugün bi baktım hafif dışarı dogru acaba dedim gaz flanmı içime çekmeye çalıştım yok gelmiyo demekki bebiş:)3.5 aylık oldu:) ama dışardann görünmüo karnım çıplakken görünüo:)

hep boyleee ılk hamıslıktee göbegımız cıksın dıyee beklerızz:):) cıkıncada nasıl gıtck bu kılolar derız ılk hamıslkte bıraz gec belırgınlesır gobek cnm genelde merak etme 2.de hop dıye gobus ortada hehehe gorende benı 2.yı yaptım sanır hayırrr yok ama kk hatunlarını takıpteyım:):)

gunaydin canim iyiz sen nasilsin:16:

koce kisisi kim yahu:26:

aaa bak bu yilbasi menusu super fikir:46:yapariz benim yapicagim yemekler her ne kadar kendi mutfagimizdan bile olsa belki icinde begendikleriniz cika bilir
ee ne de olsa damak zevklerimiz bir:16::16:
bu arada bi kac gune cok guzel yilbasi salata tarifleri yazicam bekleyin cok sekerler:16::16::16:

gecmis olsun canim havalar sogudu hemen basladi gripler falan:26:

ooo baya buyumus kiz:nazar:
gecen sordum ama gormedin heralde cinsiyeti falan belli mi kuzunun doktora gittin mi:nazar::16:

kocam ya kzıdırdı benı :( bırz keyıfsızım

hep boyleee ılk hamıslıktee göbegımız cıksın dıyee beklerızz:):) cıkıncada nasıl gıtck bu kılolar derız ılk hamıslkte bıraz gec belırgınlesır gobek cnm genelde merak etme 2.de hop dıye gobus ortada hehehe gorende benı 2.yı yaptım sanır hayırrr yok ama kk hatunlarını takıpteyım:):)

kocam ya kzıdırdı benı :( bırz keyıfsızım

aaa niye canim ne dedi de kizdirdi seni:26:

kaç gündür rapor da veremedim :30:gerçi doğru dürüst iş yapamadım günlerdir miniğimden:emir_bebek:
bugün ki işlerim evi süpürücem silicem, makinada bebemin çamaşırları var onları çıkarıp asıcam,
sobayı doldurdum onu yakıcam birazdan,wc lavoboyu dün ciflemiştim. çocukların komidinleri dolapları düzenlenicek,
eşim 2-3 gibi gelebilirse bebemi dr.a götürücez, bu kadar:31: eğer eşim geldikten sonra tekrar gitmezse buz dolabının içini dışını silip düzenlicem o bebişe bakarken.

hosgeldin vuslatim iyilesti mi senin kuzu:26:
evet ben yaptim hatta nisanliyken esimin dogum gunune kalp seklinde yapmistim dur telde bulursam eklerim:1:

bu da esime nisanliyken yaptigim dogum gunu pastasi uzerinde kirmizi mum var ama pek gozukmuyo:1:
esimin ismini yazmistim:17:
Eki Görüntüle 586048

kocaman bir maşallah diyorum sana azerinimm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım iyileşmedi daha öksürüyor eşim gelicek dr.a götürücez

mrb cnm benim iyiyim çok şükür sen nasılsın:16:
sorma çok yogunum bana misafr gelen gelene maşallah temizlikle yemekle baya bi haşır neşir oldum bu ara:27::27:

bende iyiyim canım bebişimle uğraşıyorum canım kaç gündür yılbaşına enerjin klalmıcak kuzum senin

Son düzenleme:
kaç gündür rapor da veremedim :30:gerçi doğru dürüst iş yapamadım günlerdir miniğimden:emir_bebek:
bugün ki işlerim evi süpürücem silicem, makinada bebemin çamaşırları var onları çıkarıp asıcam,
sobayı doldurdum onu yakıcam birazdan,wc lavoboyu dün ciflemiştim. çocukların komidinleri dolapları düzenlenicek,
eşim 2-3 gibi gelebilirse bebemi dr.a götürücez, bu kadar:31: eğer eşim geldikten sonra tekrar gitmezse buz dolabının içini dışını silip düzenlicem o bebişe bakarken.

nesi var kucuk kuzunun canim:26:topigin butun bebeleri hasta:1:

Back