How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Yok bebekimm:16::16:

Eşim hafta sonu evdeydi zaten. Bugün İşe gitti. Normal mesai ama akşama geri gelcekk.:10::10::10:

Ama Yarınn Nöbetçii:5::5::5:
yahu bu gun pazar mi pazartesi mi bu aralar kafam acaip karisik da:9::9::9:

canım cumartesi evde değildik zaten
:17::17::17:
hafta sonları eşimden dolayı ben gelemiyorum o nedenle gelemedim
himm tamam o zaman
bu gunku islerin neler bacim:26:

günaydın berayım nasılsın bayağıdır karşılaşamıyordukk
:16::16::16:

Günaydınn Kuzucumm. Evet Valahi 2 gündür eşim evde doğru düzdün giremedim foruma. Bugün İşe gitti soluğu burdaa aldımm:9::9::9::9:

himm tamam o zaman

Bebekim bugün Pazartesii:10::10::10:

Dündü Pazarr:1::1::1: Geçmişten Geleceğe aktarıyorum seni kuzucummm:52::52::52::52:

himm tamam o zaman

yatak odamı topluycam:6::6::6:
çamaşır yıkıycam
:26::26::26:
gardrop içini düzelticem (bayağı bir karışmışta)
:47::47::47:
wc banyo
:1::1::1:
sonra yemek yapıcam
:25::25:
ve en sonda duş alıcam
:32::32::32::32:

Günaydınn Kuzucumm. Evet Valahi 2 gündür eşim evde doğru düzdün giremedim foruma. Bugün İşe gitti soluğu burdaa aldımm:9::9::9::9:

Dündü Pazarr:1::1::1: Geçmişten Geleceğe aktarıyorum seni kuzucummm:52::52::52::52:

kuzum imzan super olmus sen de mi basak burcusun:46::46:ben de 20 eylul dogumluyum peki sen?

bende öyleydim tatlım :1::1::1:eşim gider gitmez geldim buraya:9::9::9:

Günaydınnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrr:16:

Yeni bir haftaya başlıyoruz.Hepicinizeee işlerinde kolaylıklar dilerim..Dün 18 kişi misafiri ağırladım.Bugün gıçım başım ayrı ağrıyor:1:Sabah 9 da bir kalktım.Gece 11 buçuğa kadar ayaktaydım..Ama tatlı telaşeler bunlar değil mi,yorulmaya değer:34:

Günaydınnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrr:16:

Yeni bir haftaya başlıyoruz.Hepicinizeee işlerinde kolaylıklar dilerim..Dün 18 kişi misafiri ağırladım.Bugün gıçım başım ayrı ağrıyor:1:Sabah 9 da bir kalktım.Gece 11 buçuğa kadar ayaktaydım..Ama tatlı telaşeler bunlar değil mi,yorulmaya değer:34:

gunaydin canim :16:evet ya kalabalik misafir agirlamak guzeldir her kes bi seylerden konusur sicak sohbetler falan:16:

niye azerinim ben temizlik yapamaz mıyım:53::53::53:

gamyoncu hamişmişsin hayırlı olsun canım sana sormak istediğim bişeyler var yardımına ihtiyacım var açıkçası senin ilk çocuğunmuydu canım bide ne kadar zamanda bebeişi tutturdun kaç ayda bide bu ay özel bişey yaptınmı canım beni bilgilendirirsen sevinirim buna çok ihtiyacım var

kızlar noluyor durun ben hamile değilim sanırım arkadaşımız yanlış anladı beni 31 aralık bat tarihim o zaman belli olur ama ben hamile değilim

Back