En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Yok bebekimm

Eşim hafta sonu evdeydi zaten. Bugün İşe gitti. Normal mesai ama akşama geri gelcekk.

Ama Yarınn Nöbetçii
yahu bu gun pazar mi pazartesi mi bu aralar kafam acaip karisik da

canım cumartesi evde değildik zaten

hafta sonları eşimden dolayı ben gelemiyorum o nedenle gelemedim
himm tamam o zaman
bu gunku islerin neler bacim:26:

günaydın berayım nasılsın bayağıdır karşılaşamıyordukk

Günaydınn Kuzucumm. Evet Valahi 2 gündür eşim evde doğru düzdün giremedim foruma. Bugün İşe gitti soluğu burdaa aldımm

himm tamam o zaman

Bebekim bugün Pazartesii

Dündü Pazarr Geçmişten Geleceğe aktarıyorum seni kuzucummm

himm tamam o zaman

yatak odamı topluycam
çamaşır yıkıycam
:26::26::26:
gardrop içini düzelticem (bayağı bir karışmışta)

wc banyo

sonra yemek yapıcam

ve en sonda duş alıcam

kuzum imzan super olmus sen de mi basak burcusunben de 20 eylul dogumluyum peki sen?

bende öyleydim tatlım eşim gider gitmez geldim buraya

Günaydınnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrr

Yeni bir haftaya başlıyoruz.Hepicinizeee işlerinde kolaylıklar dilerim..Dün 18 kişi misafiri ağırladım.Bugün gıçım başım ayrı ağrıyorSabah 9 da bir kalktım.Gece 11 buçuğa kadar ayaktaydım..Ama tatlı telaşeler bunlar değil mi,yorulmaya değer

gunaydin canim evet ya kalabalik misafir agirlamak guzeldir her kes bi seylerden konusur sicak sohbetler falan

niye azerinim ben temizlik yapamaz mıyım

gamyoncu hamişmişsin hayırlı olsun canım sana sormak istediğim bişeyler var yardımına ihtiyacım var açıkçası senin ilk çocuğunmuydu canım bide ne kadar zamanda bebeişi tutturdun kaç ayda bide bu ay özel bişey yaptınmı canım beni bilgilendirirsen sevinirim buna çok ihtiyacım var

kızlar noluyor durun ben hamile değilim sanırım arkadaşımız yanlış anladı beni 31 aralık bat tarihim o zaman belli olur ama ben hamile değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…