• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
:9::9::9:ben de neden uykusuz kaldi acaba diyodum:9:

evet istiyorum canim ya sen:26:

bende bu konuyu çok araştırıyorum 2 yaş erken 3 yaş en idealiymiş bakalım seneye kışa istiyorum kendime güvensem hemen yapıcamda ama yemiyo cesaretim yok ama gümbürtüye korunuyoruz her an bir süprizle karşılaşabilirim ondanda korkuyorum ne yapcam bilmiyorum şaşırdım sen nasıl karar verdim kızın uyumlumu ona göremi verdin

gunaydın kızlar...

topıgı gorunce hemen atladım..

benımde ev işleriyle basım dertte:(

cocuk olmadan once ev iş bır sekılde herseyı pratık yetıstırıyordum:(

ama cocuk oldu meselaa utu hıc yapamıyorum:(

aksamları gıycegımz bırsey varsa tek tek yapıyoruz.

yanı kocam kendı yapıyor bazen ama artıkk ısyan etmesı yakındır:((

buarada ev hep dagınık cunku ben topluyorm cocuk dagıtıyor:( heryer oyuncak :(

günaydın kızlar.benimde başım ertte işlerle heleki yakın zamanda işe başlayacam.bebeği kv bırakacam ve evlerimiz yakın.üstüne bide çok dağınık bi eşim var nasıl yapacam bilmiyorum..

günaydın bayanlar...benim de başım ev işleri ile dertte..ama öyle böyle değil..tr den taşınıcaz..bir ayımız kaldı..evi nasıl toparlıcam bilmiyorum :25::25:

işte geldim burdayım ben bu işte ustayımm:24::24: günaydın herkese nasılsınız kızlarr??? bugün mutfak dolaplarını silcem iç-dış, fayans aralarını silcem, duşakabini temizlicemm :37::37: huuu kimse yokmuuu

bende bu konuyu çok araştırıyorum 2 yaş erken 3 yaş en idealiymiş bakalım seneye kışa istiyorum kendime güvensem hemen yapıcamda ama yemiyo cesaretim yok ama gümbürtüye korunuyoruz her an bir süprizle karşılaşabilirim ondanda korkuyorum ne yapcam bilmiyorum şaşırdım sen nasıl karar verdim kızın uyumlumu ona göremi verdin
2 yas derken canim benim kiz 27 aylik
bundan sonra hamile kalirsam dogdugunda kizim 3 yasini gecmis olucak bence ideal bi yas
kizim yalniz evde cok skiliyo tvde resimde bebek gorse hemen kosup opuyo anliyorum ki o da kardes istiyo:16:
peki senin kuzun nasil?
gunaydın kızlar...

topıgı gorunce hemen atladım..

benımde ev işleriyle basım dertte:(

cocuk olmadan once ev iş bır sekılde herseyı pratık yetıstırıyordum:(

ama cocuk oldu meselaa utu hıc yapamıyorum:(

aksamları gıycegımz bırsey varsa tek tek yapıyoruz.

yanı kocam kendı yapıyor bazen ama artıkk ısyan etmesı yakındır:((

buarada ev hep dagınık cunku ben topluyorm cocuk dagıtıyor:( heryer oyuncak :(
hosgeldin canim:38:
e calisiyosun bi de bebek var normaldir evin daginik olmasi
bebegin kac aylik
utuyu de bir gun esin yapsin bir gun sen hem ikiniz de yorulmamis olursunuz
günaydın kızlar ben geldim sizleri çok özledim nasılsınız:16::16::16::16:
oooooooooo askitom gelmis:38::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
hosgeldin bebekim ozlettin kendini:38:
nasil gecti dugun:27:
günaydın kızlar.benimde başım ertte işlerle heleki yakın zamanda işe başlayacam.bebeği kv bırakacam ve evlerimiz yakın.üstüne bide çok dağınık bi eşim var nasıl yapacam bilmiyorum..
ya calisan annelerin isi ne kadar zor ya bi de es yardim etmiyosa yandi:30:
günaydın bayanlar...benim de başım ev işleri ile dertte..ama öyle böyle değil..tr den taşınıcaz..bir ayımız kaldı..evi nasıl toparlıcam bilmiyorum :25::25:
soyle toplicaksin canim
ben 3 yil once tasinirken yaptim
1 haftada tum evi topladim
esim her aksam isten gelirken bizim evin onundeki marketten karton kutular var ya onlardan getiriyodu ben de icine esyalari doldurup agzini bi guzel kapatip ustune de yaziyodum icindekinin ne oldugunu
mesela ayakkabilarimiz olan kutuya ayakkabi
kislik kiyafet
canta
elektronik falan diye
hepsini duzenli sekilde ayri ayri kutulara toplarsin inan actiginda da cok rahat yerlestiriyosun
mesela mutfagi yerlestirirken tum kutulari acmana gerek yok uzerini oku tabak canak falan yazanlari gotur mutfaga
bu sekilde ben evimi 2 saatde yerlestirdim:34:
işte geldim burdayım ben bu işte ustayımm:24::24: günaydın herkese nasılsınız kızlarr??? bugün mutfak dolaplarını silcem iç-dış, fayans aralarını silcem, duşakabini temizlicemm :37::37: huuu kimse yokmuuu
hosgeldin canim
dun senin icin salonumun fotolarini ekledim gordun mu:34:

Son düzenleme:
bundan sonra hamile kalirsam dogdugunda kizim 3 yasini gecmis olucak bence ideal bi yas
kizim yalniz evde cok skiliyo tvde resimde bebek gorse hemen kosup opuyo anliyorum ki o da kardes istiyo:16:
peki senin kuzun nasil?

bebegin kac aylik

soyle toplicaksin canim
ben 3 yil once buraya tasinirken yaptim
esim her aksam isten gelirken bizim evin onundeki marketten karton kutular var ya onlardan getiriyodu ben de icine esyalari doldurup agzini bi guzel kapatip ustune de yaziyodum icindekinin ne oldugunu
kisli kiyafet
canta
elektronik falan diye
hepsini duzenli sekilde ayri ayri kutulara toplarsin inan actiginda da cok rahat yerlesiyosun
mesela mutfagi yerlestirirken tum kutulari acmana gerek yok uzerini oku tabak canak falan yazanlari gotur mutfaga

hosgeldin canim
çok güzel geçti cnm benim 4 gün 4 gece oynayıp oynayıp durdum tüm kurtlarımı döktüm walla ama sizleride çok özledim:16::16:

herufe de soyledin mi oynadigini:27::27:
biz de seni ozledik kuzum:38:

hosgeldin lokumum:38:evet sonuclar aciklandi:46:

direk onu sordu zaten oynadıgında erkek varmıydı diye bende hemen saçmalama erkeklerin yanında oynarmıyım hiç dedim üste çıktım hemen:37:
bu arada bugün evi süpürdüm sildim, toz aldım, şimdi mutfagı temizliyorum ardından banyo ve wc yi ovucam:27::27:

peki senin kuzun nasil?

bebegin kac aylik

soyle toplicaksin canim
ben 3 yil once tasinirken yaptim
kislik kiyafet
canta
elektronik falan diye
hepsini duzenli sekilde ayri ayri kutulara toplarsin inan actiginda da cok rahat yerlestiriyosun

hosgeldin canim

cnm 2.5 yasında oglum ama yınede yoruyor yetstıremıyrm ztn esım kendı utulerını kendı yapıyor cogunlukla ama ben kendımı esksık gıbı hıssedıyrm ehrsyı dortdortluk yapmak ısterdım:(:(

direk onu sordu zaten oynadıgında erkek varmıydı diye bende hemen saçmalama erkeklerin yanında oynarmıyım hiç dedim üste çıktım hemen:37:
bu arada bugün evi süpürdüm sildim, toz aldım, şimdi mutfagı temizliyorum ardından banyo ve wc yi ovucam:27::27:
hehe efferin hep boyle uste cik:27:
heruf yemis mi mamalari:9::9::9:
cnm 2.5 yasında oglum ama yınede yoruyor yetstıremıyrm ztn esım kendı utulerını kendı yapıyor cogunlukla ama ben kendımı esksık gıbı hıssedıyrm ehrsyı dortdortluk yapmak ısterdım:(:(

canim deme oyle ya zaten tum gun yoruluyosun
ustune ev isi kocan opub basina koysun seni:19::1:

Back