• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
hehe efferin hep boyle uste cik:27:
heruf yemis mi mamalari:9::9::9:

canim deme oyle ya zaten tum gun yoruluyosun
ustune ev isi kocan opub basina koysun seni:19::1:

yemiş yemiş hç bişi bırakmamış mübarek ee tabi evde baya tolzanmış 1 haftada çamaşır falanda birikmiş onları halletmeye çalışıyorum:27::27:

he he ehe bizim evde imdat odası neyin yok
her daim acil durum çağrısı olur diye nizami olmak zorundayım:33::33::33:

nerden baktın kız bana da link atsana

ayy kıyamaaam cnm çok geçmiş olsun

yok canım 3 değil tam 4 tane maşAllah:nazar::nazar::nazar:
yok cnm ben daha bekarim :1:

kizimmm bu ne yaaaaa :16: saraydaki salonlar bile böyle degil :1: ama cok güzel begendim güle güle kullannn güle güle otur :16:

:23::23::23::23::23:hadi bakalım grup olarak mı görüşeceksiniz
sadece ikiniz mi:26:
dün aksam konustuk ikimiz gidicez dedi ama bilmiyorum ki. bugün yarin tekrar sorarim :34: ama sanirim sadece ikimiz. hemde buz pateni kaymaya götürücekmis beni :52:

e kizim Hurrem gibim hatunum olsun o ka:27::9::9::9:
bulusuyomusunuz:30:hani arkidis olmak istiyodun anam estos bu kiz ayran gonullu oldu:25::9::9:

iyiz canim hosgeldin aramiza:38:
tanitsana kendini:34:
olsun gülüm olsun :38:
dün aksam cok konustuk acik acik hemde neler istedigimizi neler bekledigimizi bir iliskiden falan.... hemen sevgili olmayiz diye düsünüyorum cünkü onunda kriterleri var benimde bakalim kriterlerimiz uyucakmi :1:

du bakalım bi gitsin görüşsün karar anını burda yaparız hep birlikte

bi de foto koyar su gibi deki gibi biz de izleyici olarak yorum yaparız:27::27::27:
tabiki resim yüklerim yorum yapicaksiniz ya :9: bana yardimci olucaksiniz :1:

gunaydin lokumum nasilsin bu sabah:16:

:9::9::9::9:ben kesin yok maddi durumu nasil yok arabasi var mi susu varmis diye soru atesine tutarim:27::27:

hemen cevapliyim: maddi durumu iyi, isi var, arabasida var :24:, evlenmek icin daha erken oldugunu söyledi mesela hani dogru birini bulunca evliligidüsündügünü söyledi.

hatta bana sordu hic sevgilim olup olmadigini bende inkar etmedim vardi dedim su zaman ayrildik dedim. yalan yok yani.

iste bööööyyyyyyllleeeeeeeee :52:

Son düzenleme:
he he ehe bizim evde imdat odası neyin yok
her daim acil durum çağrısı olur diye nizami olmak zorundayım:33::33::33:

nerden baktın kız bana da link atsana

ayy kıyamaaam cnm çok geçmiş olsun

yok canım 3 değil tam 4 tane maşAllah:nazar::nazar::nazar:

dün aksam konustuk ikimiz gidicez dedi ama bilmiyorum ki. bugün yarin tekrar sorarim :34: ama sanirim sadece ikimiz. hemde buz pateni kaymaya götürücekmis beni :52:

olsun gülüm olsun :38:
dün aksam cok konustuk acik acik hemde neler istedigimizi neler bekledigimizi bir iliskiden falan.... hemen sevgili olmayiz diye düsünüyorum cünkü onunda kriterleri var benimde bakalim kriterlerimiz uyucakmi :1:

tabiki resim yüklerim yorum yapicaksiniz ya :9: bana yardimci olucaksiniz :1:

hemen cevapliyim: maddi durumu iyi, isi var, arabasida var :24:, evlenmek icin daha erken oldugunu söyledi mesela hani dogru birini bulunca evliligidüsündügünü söyledi.

hatta bana sordu hic sevgilim olup olmadigini bende inkar etmedim vardi dedim su zaman ayrildik dedim. yalan yok yani.

iste bööööyyyyyyllleeeeeeeee :52:

buz pateni mi:1::1:cafe falan yok mu orda selcos bu adamin niyeti ne:9::9::9:
sen bana oy virdin mi selcos
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581032-cok-calisan-kadinlar-kulubu-uyesi.html

buz pateni mi:1::1:cafe falan yok mu orda selcos bu adamin niyeti ne:9::9::9:
sen bana oy virdin mi selcos
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581032-cok-calisan-kadinlar-kulubu-uyesi.html

cafe var tabi olmaz olurmu :1: ben pazar günü is arkadasimla buz pateni kaymaya gitmistim. ordan burdan konusurken konu oraya geldi. bende anlattim biseyler. oda teklif etti iste gidelim mi beraber diye bende evet dedim :60: nasil cesaret ettiysem artik:1: dün benimle konusucak diye arkadaslariyla bulusmadi.

vermedim ama simdi hemen veriyorum :34:

cafe var tabi olmaz olurmu :1: ben pazar günü is arkadasimla buz pateni kaymaya gitmistim. ordan burdan konusurken konu oraya geldi. bende anlattim biseyler. oda teklif etti iste gidelim mi beraber diye bende evet dedim :60: nasil cesaret ettiysem artik:1: dün benimle konusucak diye arkadaslariyla bulusmadi.

vermedim ama simdi hemen veriyorum :34:

yahu ilk gorusmede buz patenine gidilir mi elin ayagina dolasir paaat diye dusersin:9::9::9:

hehe efferin hep boyle uste cik:27:
heruf yemis mi mamalari:9::9::9:

canim deme oyle ya zaten tum gun yoruluyosun
ustune ev isi kocan opub basina koysun seni:19::1:

haklısın aslında ama ınsan ıste bazn herseye yetmek ıstyr yetemeyncede uzluyor falan :(( neyse koca sımdılk sıkytcı deıl amaaa

su ankete bende bakayımm

Back