• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ahh kuzum ne hallerdeyim bir bilsen oğlum hasta yatıyor 3 gün raporlu gece sabaha kadar uyumuyor istifar ediyor sürekli tükendim valla..şu an halimi görsen bi yandn oburiximi emzryrm bi yandan buraya yazyorum:9::9:ne kadar sevildiğinizi bilin yani hangi şartlarda gelyrm buraya:16::16:

hoşgeldin vuslatım iyileşmedimi daha oğluşun çok çok geçmiş olsun tatlım:16::16::16:
oburixini de benim yerime öp annesi:54::54::54:

ahh kuzum ne hallerdeyim bir bilsen oğlum hasta yatıyor 3 gün raporlu gece sabaha kadar uyumuyor istifar ediyor sürekli tükendim valla..şu an halimi görsen bi yandn oburiximi emzryrm bi yandan buraya yazyorum:9::9:ne kadar sevildiğinizi bilin yani hangi şartlarda gelyrm buraya:16::16:

ah vuslatim ya gecmis olsun kuzuya doktora falan goturdunuz mu nesi var:26:
seni cok ozledik ya:31:

hani rusvet almiyodun:9:
benim daha iyi fikrim var barisalim hem sen bana oy ver hem de ben de sana:9::9::9::9:

,olurrrr çok güzel olurrr:13:
selamlar nasılsınız..iyi geceler aynı zamanda :1:
kızlar bu saat de ev işimi olur, yatın aşşa :9::9:

umudum hoşgeldin:16::16::16:

olmaz dogru soyluyosun valla bizim burda saat 02.08:9::9:
hadi ben de yatmaya gidiyim bari:9:

iyi geceler kuzummm:38:
sagolasin hayatim ben de seni aday gosterdigim dalda secilmisin sen de:46:yine oyum sizlere gidecek emin olun bi de tabi ki topigimize oy verelim kizlar:46:

tabikide:kkk:

c5ojq.gif

haklısın canım ama ikinci denemeydi umutlanmıştım ama olmadı senin bebeğin varmı
yok cnm ben daha bekarim :1:

kizlar merak edenlere iste benim salon:16:
ne ka kokosum demi:1:
sakin icinizden banan ne senin salonundan demeyin:20::9::9:
gzly7.jpg

gzm01.jpg

bu gitar kardesimin bizim evde dekor olarak kullaniliyor:9::9::9:
tellerinden birini de kizim kopardi:27:
gzm0l.jpg

esim seviyo nargileyi ama ben evde ancak dekor olarak kullaniyorum yine:9::9:
gzm1n.jpg

gzm3q.jpg
kizimmm bu ne yaaaaa :16: saraydaki salonlar bile böyle degil :1: ama cok güzel begendim güle güle kullannn güle güle otur :16:

:23::23::23::23::23:
mutluyum derken kalp çarpıntıların mı başladı papatyam:12::12::12:

QUOTE]
tam olarak carpinti degil ama her an düsnür oldum sanki :17: hemde pazar günü bulusuyoruz :1: cok heyecanliyim

Back