• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
geldim ama gidiyorum cok uykum var kizlar
uyku1po[5747].gif

git uyu selincim ya bu izin olmadi valla habire calistin:1:

hosgeldin surencim:16:bendensin demek sen de:27:

hoşbulduk cnm sitede yeniyim tam olarak kullanmayı bilemiyorum fakat sitede konularda tam benlik :)) demek temizlik konusunda aynı fikirdeyiz çok güzel :)))

azerınn basabas gıdyrsun massallah heryerdee kac senedır kk daym bır seye aday olamadım hehe okadr vasatım ben yaa demekkı:P:P:52::52::52:

herkese merhaba azerinn oylarımı kullandın
en çalışkan
en paylaşımcı:16::16::16:
sagolasin kuzum ben de sana oy vericem:38:ee peki en duygusala oy virmedin mi:27:
azerınn basabas gıdyrsun massallah heryerdee kac senedır kk daym bır seye aday olamadım hehe okadr vasatım ben yaa demekkı:P:P:52::52::52:

hehe sagolasin kuzum sayenizde:38:
bak iki gun once gelseydin topigimze seni de bi yere yerlestirirdik topik olarak:1:

sagolasin kuzum ben de sana oy vericem:38:ee peki en duygusala oy virmedin mi:27:

bak iki gun once gelseydin topigimze seni de bi yere yerlestirirdik topik olarak:1:

hehe saglık olsun cnmm onumuzdekı maclara bakalımm artık bırdahakınee;)
duygusalmısındr bakım hehehe ona gore oy kullancm

canım duygusala deneme ypayım dedim yanlışlıkla başkasına gitti:47::47::47: kusura bakma
diğer dallar hangisiydi link ver oy kullanayım:16::16::16:

canım duygusala deneme ypayım dedim yanlışlıkla başkasına gitti:47::47::47: kusura bakma
diğer dallar hangisiydi link ver oy kullanayım:16::16::16:
kiz sen neden benim uzerimde denemiyon da baskasin da deniyon:9::9::9:saka saka canin sagolsun bebekim:38:biri topigimiz olucak
digerini de yazsinlar linkini atarim:34:
yeass tamamdırrr:):52::52::52:

:13::13::13::13:

Back