• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kizlar yorumlariniz icin tesekkur ederim:16:
ama ben nuryolunun dedigi gibi salonu ihtisamli seviyorum
bu odayi kullanmiyoruz sadece misafirler geldiginde aciliyo kapisi:27:bi nevi misafir odasi
her yer daginikken kapi caldiginda imdadima bu oda yetisiyo
oturma odamizi kullaniyoruz biz
oturma odasi ve banyo krem
yatak odasi fistik yesili
mutfagim pembe renk
yani oyle dusundugunuz kadar kasvetli degil evim:1:
he he ehe bizim evde imdat odası neyin yok
her daim acil durum çağrısı olur diye nizami olmak zorundayım:33::33::33:
bebeklerim 4 dalda aday olmusum ya hepinize tesekkur ederim:16::16::16:
topigimiz de secilmis bu arada:32::32::32:
nerden baktın kız bana da link atsana
ahh kuzum ne hallerdeyim bir bilsen oğlum hasta yatıyor 3 gün raporlu gece sabaha kadar uyumuyor istifar ediyor sürekli tükendim valla..şu an halimi görsen bi yandn oburiximi emzryrm bi yandan buraya yazyorum:9::9:ne kadar sevildiğinizi bilin yani hangi şartlarda gelyrm buraya:16::16:
ayy kıyamaaam cnm çok geçmiş olsun
Vuslat geçmiş olsun cnm senin bebek 3 tanemi yoksa:53:.. Yanlışmı okudummmm abovvv allah yardım etsin öyleyseee avatarın çok tatlı....maşallahhh
yok canım 3 değil tam 4 tane maşAllah:nazar::nazar::nazar:
yok cnm ben daha bekarim :1:

kizimmm bu ne yaaaaa :16: saraydaki salonlar bile böyle degil :1: ama cok güzel begendim güle güle kullannn güle güle otur :16:

:23::23::23::23::23:
mutluyum derken kalp çarpıntıların mı başladı papatyam:12::12::12:

QUOTE]
tam olarak carpinti degil ama her an düsnür oldum sanki :17: hemde pazar günü bulusuyoruz :1: cok heyecanliyim
:23::23::23::23::23:hadi bakalım grup olarak mı görüşeceksiniz
sadece ikiniz mi:26:

yok cnm ben daha bekarim :1:

kizimmm bu ne yaaaaa :16: saraydaki salonlar bile böyle degil :1: ama cok güzel begendim güle güle kullannn güle güle otur :16:

tam olarak carpinti degil ama her an düsnür oldum sanki :17: hemde pazar günü bulusuyoruz :1: cok heyecanliyim
e kizim Hurrem gibim hatunum olsun o ka:27::9::9::9:
bulusuyomusunuz:30:hani arkidis olmak istiyodun anam estos bu kiz ayran gonullu oldu:25::9::9:
Günaydın bayanlar bende yeni geldim nasılsınız?
iyiz canim hosgeldin aramiza:38:
tanitsana kendini:34:

$260309_text_kiss.gif

Günaydınnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrrrr:nazar::nazar::17::17:

e kizim Hurrem gibim hatunum olsun o ka:27::9::9::9:
bulusuyomusunuz:30:hani arkidis olmak istiyodun anam estos bu kiz ayran gonullu oldu:25::9::9:

iyiz canim hosgeldin aramiza:38:
tanitsana kendini:34:

du bakalım bi gitsin görüşsün karar anını burda yaparız hep birlikte

bi de foto koyar su gibi deki gibi biz de izleyici olarak yorum yaparız:27::27::27:

Ben gülşah 26 yaşındayım bursalıyım 4 yıllık evliyim 1 tane kızım var ögretmenim ama çocuktan sonra ev hanımlığına talim çok şükür memnunum bi şikayetim yok:-)

Ben gülşah 26 yaşındayım bursalıyım 4 yıllık evliyim 1 tane kızım var ögretmenim ama çocuktan sonra ev hanımlığına talim çok şükür memnunum bi şikayetim yok:-)
memnun oldum canim
ben de zuleyha azeriyim azerbaycanda yasiyorum 22 yasim var 1 tane kizim var 2 yasinda ev hanimiyim ben de:34:
günaydın kızlar nasılsınız:16:

tesekkurler canim sen nasilsin:38:

memnun oldum canim
ben de zuleyha azeriyim azerbaycanda yasiyorum 22 yasim var 1 tane kizim var 2 yasinda ev hanimiyim ben de:34:

tesekkurler canim sen nasilsin:38:

hoşgeldiniz kızlar öpüldünüz hepiniizzzz
ben çiğdem istanbulda yaşıyorum 2 yıllık evliyim çocuğum yok henüz
çalışıyorum ve uykum var :14::14:

Back