- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.921
ben yemegimi yedim kizimi uyuttum bulasigimi yikadim ve oylamanin sonucunu bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azerin ben bugün ev işi yapmadım çünkü kardeşimin doğum günüydü gittik ona hediye aldık 9 yaşına girdi sonra iftarımı açtım migrostan oğluma ıslak mendil aldım nivea 3lü 10 tlydi.normalde teki 6.25 tl.eve geldim ezan okundu yarın asıl işlerim.eşimde evde.beyazlar yıkancak.pazara gidicek.yemeğim yok ee bide bebek var...kazam mübarek ola...
Saduka vuslat rabyas nerde yahu
bebeklerim 4 dalda aday olmusum ya hepinize tesekkur ederim
topigimiz de secilmis bu arada
domestosla beklettiysen beyazlamasi gerek:26:bi de beyaz sabunla yikasanbugün tüllerimi yıkadım kızlar ama oturma odamdaki tül tam beyazlamadı eşim sigara içiyo bu odada tekrar yıkıcam neyle yıkasam akşamdanda domestoslu suda bekletmiştim oysaki
ya birkerede bizi sor ya
domestosla beklettiysen beyazlamasi gerek:26:bi de beyaz sabunla yikasan
ben kusum bi kerem sana sabahtan beri online sin ve diger topikte yaziyosun ama bize sadece bir kez oglen ugradinkizim ben hepinizi izliyorum ya kimse kacmaz benden hehe
En çok çalışan kk üyesihangi dalda hayatım
topiğimiz ne için seçilmiş:44::44::44::44:
gerçekten de kaçmiyormuş
ama sende beni sormuyorsun ki istenilmediğimi zannediyorum
olur mu kiz oyle sey gel bakam buraya
En çok çalışan kk üyesi
En duygusal kk üyesi
En paylaşımcı kk üyesi
En yardımsever kk üyesi
bu arada vuslat ve Beray da secilmis
topigimizde En çok ses getirmiş topic sirasinda
beni niye unutuyorsun
en ilginç nickli kk üyesi gamyoncu
bak sen beni sevmiyorsun ya
olur mu kiz yok valla kendimi ariyodum en ilginc nick li olma ihtimalim sifir oldugu icin direk o kizmi es gecmistim
kendimi aff etdirmek icin oyum sana
ben rüşvet almam
tamam o zaman oy vermeden barisalim
Saduka vuslat rabyas nerde yahu