• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Azerin ben bugün ev işi yapmadım çünkü kardeşimin doğum günüydü gittik ona hediye aldık 9 yaşına girdi sonra iftarımı açtım migrostan oğluma ıslak mendil aldım nivea 3lü 10 tlydi.normalde teki 6.25 tl.eve geldim ezan okundu yarın asıl işlerim.eşimde evde.beyazlar yıkancak.pazara gidicek.yemeğim yok ee bide bebek var...kazam mübarek ola...:52:

Azerin ben bugün ev işi yapmadım çünkü kardeşimin doğum günüydü gittik ona hediye aldık 9 yaşına girdi sonra iftarımı açtım migrostan oğluma ıslak mendil aldım nivea 3lü 10 tlydi.normalde teki 6.25 tl.eve geldim ezan okundu yarın asıl işlerim.eşimde evde.beyazlar yıkancak.pazara gidicek.yemeğim yok ee bide bebek var...kazam mübarek ola...:52:

aa oyle mi yeni yasi kutlu olsun kardesinin:16::16:
oglunun altini mendille mi siliyosun
ben dogdugundan beri yikiyorum kizimi
sadece misafir falan gittigimizde mendille silerim:34:

Büyük olsa azcık daha sık sık yıkarım yazın falan...ama hem ufak tutmuyo yıkarken sıkı sıkı hemde üşütür diye şuan yıkamıyorum ama bebekken ıslak pamuk kullandım hep zeytinyağ sürdüm...

bugün tüllerimi yıkadım kızlar ama oturma odamdaki tül tam beyazlamadı eşim sigara içiyo bu odada tekrar yıkıcam neyle yıkasam akşamdanda domestoslu suda bekletmiştim oysaki

bugün tüllerimi yıkadım kızlar ama oturma odamdaki tül tam beyazlamadı eşim sigara içiyo bu odada tekrar yıkıcam neyle yıkasam akşamdanda domestoslu suda bekletmiştim oysaki
domestosla beklettiysen beyazlamasi gerek:26:bi de beyaz sabunla yikasan
ya birkerede bizi sor ya:20::20::20:

ben kusum bi kerem sana sabahtan beri online sin ve diger topikte yaziyosun ama bize sadece bir kez oglen ugradin:20:kizim ben hepinizi izliyorum ya kimse kacmaz benden hehe:53:

domestosla beklettiysen beyazlamasi gerek:26:bi de beyaz sabunla yikasan

ben kusum bi kerem sana sabahtan beri online sin ve diger topikte yaziyosun ama bize sadece bir kez oglen ugradin:20:kizim ben hepinizi izliyorum ya kimse kacmaz benden hehe:53:

gerçekten de kaçmiyormuş:52::52::52:
ama sende beni sormuyorsun ki istenilmediğimi zannediyorum:14::14::14:

Saduka vuslat rabyas nerde yahu:36::36::36:

ahh kuzum ne hallerdeyim bir bilsen oğlum hasta yatıyor 3 gün raporlu gece sabaha kadar uyumuyor istifar ediyor sürekli tükendim valla..şu an halimi görsen bi yandn oburiximi emzryrm bi yandan buraya yazyorum:9::9:ne kadar sevildiğinizi bilin yani hangi şartlarda gelyrm buraya:16::16:

Back