Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Haa evlatlar savurgandir , hesabini bilmez, israfi aliskanlik haline getirmislerdir o zaman 7 kat ele alirim, onlara almam. Boyle de fenayim...
ahahahahahah bu da iyiymişşş
1nin dogdugundan beridir uykusu iyi,birisinin de ara ara krizleri oluyo,ucuncusuyse dogdugundan beridir uykusu sorunlu.22.30 da falan bagris cagris uyuyo sabah 7de ayakta.kres var Alkahtan yoksa batardim valla
Ayyyy gerçekten çok zor rabbim yardım etsin benim büyük kız olmasına rağmen cadı küçük çok yoruyor

Iyi gunlerde kullanin. Ben de 4 yil oldu kullaniyorum. Baktik cok rahat, esim kizima, ben de gelinime aldim.

Burdan direk dalayım o zaman ben konuya

bende 1 yıldan fazla zamandır kullanıyorum kurutucu. Aslında gayet teferruatlı bir makine. Bir çok programı var. Ama ben daha önceki duyumlarımdan,ön yargılarımdan sebep bazı şeyleri korkuyorum kurutmaya. Mesela kazak,yada pahalı marka ürünleri..

siz epeydir kullanıyormuşsunuz,hiç çekme yada başka bir sorunla karşılaştınızmı acaba

Kahva
Nasil ki her urun camasir makinesinde yikanmiyorsa, yine kurutma makinesinde de kurutulmaz.

Cok deger verdigim urunleri asarak kurutuyorum.

Ama nevresim takimi, bornoz ve havlular, ic camasirlari hep kurutmada...

Yunluleri yunlu programinda, gomlekleri yine uygun programda kuruttugum var. Sorun olmadi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…