- 7 Ocak 2018
- 27.370
- 79.552
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #35.001
Yaaaa gerçekten mi kaçta yatıyorlar kreşe gidiyorlar mıBenimkiler kocaman oldular hala uykumuzda sorun var
Haa evlatlar savurgandir , hesabini bilmez, israfi aliskanlik haline getirmislerdir o zaman 7 kat ele alirim, onlara almam. Boyle de fenayim...Çok haklısınız keşke herkes sizin gibi düşünse
1nin dogdugundan beridir uykusu iyi,birisinin de ara ara krizleri oluyo,ucuncusuyse dogdugundan beridir uykusu sorunlu.22.30 da falan bagris cagris uyuyo sabah 7de ayakta.kres var Alkahtan yoksa batardim vallaYaaaa gerçekten mi kaçta yatıyorlar kreşe gidiyorlar mı
Aslinda dogru olani yapiyorsunuzHaa evlatlar savurgandir , hesabini bilmez, israfi aliskanlik haline getirmislerdir o zaman 7 kat ele alirim, onlara almam. Boyle de fenayim...
ahahahahahah bu da iyiymişşşHaa evlatlar savurgandir , hesabini bilmez, israfi aliskanlik haline getirmislerdir o zaman 7 kat ele alirim, onlara almam. Boyle de fenayim...
Ayyyy gerçekten çok zor rabbim yardım etsin benim büyük kız olmasına rağmen cadı küçük çok yoruyor1nin dogdugundan beridir uykusu iyi,birisinin de ara ara krizleri oluyo,ucuncusuyse dogdugundan beridir uykusu sorunlu.22.30 da falan bagris cagris uyuyo sabah 7de ayakta.kres var Alkahtan yoksa batardim valla
Guzel bir baslik olmus, onceden daha aktifmis. Gecmise donuk okuyorum da...Aslinda dogru olani yapiyorsunuz
OyleGuzel bir baslik olmus, onceden daha aktifmis. Gecmise donuk okuyorum da...
Bence gunde bir kez de olsa yazin ki ozellikle yeni evliler faydalansinOyleilk temizlik topigiydik biz sonra ben hamile kalinca ilgilenemedim
Simdiki cocuklar cok zorluyolar valla biz oylemiydikahahahahahah bu da iyiymişşş
Ayyyy gerçekten çok zor rabbim yardım etsin benim büyük kız olmasına rağmen cadı küçük çok yoruyor
Bundan sonra boslamak istemiyorum ben deBence gunde bir kez de olsa yazin ki ozellikle yeni evliler faydalansin
..
Evet bugun soyle bir baktim. O fikir de guzel olmus.Bundan sonra boslamak istemiyorum ben deayrica bizim fotografli oncesi sonrasi topigimiz de var hic denk geldiniz mi
Tesekkur ederimEvet bugun soyle bir baktim. O fikir de guzel olmus.
Iyi gunlerde kullanin. Ben de 4 yil oldu kullaniyorum. Baktik cok rahat, esim kizima, ben de gelinime aldim.
Ahahhahahh kız ben sadece eşimin 5 ayakkabısını sildim öğlenHer aksam 5 kisinin ayakkabisini silmek isgence
Burdan direk dalayım o zaman ben konuya
bende 1 yıldan fazla zamandır kullanıyorum kurutucu. Aslında gayet teferruatlı bir makine. Bir çok programı var. Ama ben daha önceki duyumlarımdan,ön yargılarımdan sebep bazı şeyleri korkuyorum kurutmaya. Mesela kazak,yada pahalı marka ürünleri..
siz epeydir kullanıyormuşsunuz,hiç çekme yada başka bir sorunla karşılaştınızmı acaba
Ama neden kiHer aksam 5 kisinin ayakkabisini silmek isgence