- 29 Eylül 2010
- 952
- 3.066
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #35.041
Maşallah sana.Adıyaman 3 torun var birde yeni gelecek var torun
teşekürlerMaşallah sana.
Kahva
Nasil ki her urun camasir makinesinde yikanmiyorsa, yine kurutma makinesinde de kurutulmaz.
Cok deger verdigim urunleri asarak kurutuyorum.
Ama nevresim takimi, bornoz ve havlular, ic camasirlari hep kurutmada...
Yunluleri yunlu programinda, gomlekleri yine uygun programda kuruttugum var. Sorun olmadi...
Hayirli olsun canim gule gule kullan camasir ciktiktan sonra koku falan oluyo mu ben nedense kokar diye dusunmusumdur hep
Evet alınacak en güzel hediyeIyi gunlerde kullanin. Ben de 4 yil oldu kullaniyorum. Baktik cok rahat, esim kizima, ben de gelinime aldim.
Siz yazmışsınız benim içim ısındıAydinlik gunlerimiz, tertemiz evlerimiz olsun.
Esim kahvalti hazirlarken, ben de yataklari duzelttim. Odalarin ve salonun camlarini actim, havalandirdim.
Makineye acik renklileri attim, yikaniyor. Bir makine de havlu, bornoz atarim.
Geceden toparladigimiz icin, ev zaten derli toplu.
Kahvalti bulasiklarini makineye yerlestirdim, tezgahi, masayi ve ocagi sirke puskurterek sildim.
Simdi kahve keyfi.
Yarin sehir disindan iki gunlugune ablam ziyaretimize gelecek.
Evin gorunen yerleri supurulecek, toz alinacak.
Banyo yine elden gececek.
Mutfak, mutfak balkonu, banyo, giris silinecek.
Aksama dunden biber dolmamiz var. Yanina tel sehriyeli tarhana corbasi dusunuyorum.
Hadi bakalim hepimize kolay gelsin.
ben vermiştim oyumuoylamaya katılınız ❤
Yöresel Tarif - Yöresel Yemekler
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oyları aynı anda işaretleyip oyunuzu vereceksiniz.Daha sonra ikinci oy kullanma imkanınız yok. Tariflerimiz Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz...www.kadinlarkulubu.com
abla gelecek ne güzelAydinlik gunlerimiz, tertemiz evlerimiz olsun.
Esim kahvalti hazirlarken, ben de yataklari duzelttim. Odalarin ve salonun camlarini actim, havalandirdim.
Kahvalti bulasiklarini makineye yerlestirdim, tezgahi, masayi ve ocagi sirke puskurterek sildim.
Simdi kahve keyfi.
Aksama dunden biber dolmamiz var. Yanina tel sehriyeli tarhana corbasi dusunuyorum.
Kiza sildiriyorum da oglanlar daha kucuk ya azicik buyumelerini belkiyorumEllerine ver bir bez hazır ol başla kim önce bitirecek de işkenceyi seyret...kurtul.stres yapıyorsa yapma içine dert kalır bacım.
Okula yemek ne icinAfiyet olsun.ben yatıyorum artık sabah çocuklara okula yemek hazırlanacak . Allah annelere güç versin. Yaşasın anneler, tabi babalar da yaşasın ama biz önceyiz
Gel yanima baci bende de 4 taneCanım bakalbilecek durumun var ise çok güzel yoksa Allah rızkını artırsın. Brn 3 çocugun gönlünü yapmakta zorlanıyorum.Rabbim olmayana da nasip etsin. Nerde yaşıyorsun?
Abla hayirli olsun torun sagsalim dogsun insallahAdıyaman 3 torun var birde yeni gelecek var torun
Ne guzeeel insallah benim de buyuk evim olursa alirimHiç koku falan yok. Hele de yumuşatıcı kullanıyorsan imkanı yok kokmasının.
Gunaydin canimGünaydın kızlar ☺
Ahhh ahhhh cok iyi bilirim o psikolojiyiİlk çocukta ev işine yetişemediğim için temizlikçi çağırırdım ikinci çocukta evi toplasın yeter diye çağırıyorum. Off çok bunaldım
Ayy ne guzel ya insallah biz de sizin yasiniza gelince boyle oluruz esimleAydinlik gunlerimiz, tertemiz evlerimiz olsun.
Simdi kahve keyfi.
Ellerine saglik abladün yapılan işler kahvaltı yapıldı masa toplandı bulaşıklar makinaya dizildi elde yıkanacak yıkandı yatakları düzeltim evi havalandırdım dağınıklığı
topladım çamaşır katladım 3 tane ayakkabı yıkandı yemek yapıldı yemekten sonra kızım mutfağı bana topladı bulaşıkları dizdi dolaba bu kadar
Gunaydin canimSelam kızlar günaydın sabah 6.30 da kızımı okula gönderip geri yattım hiç kalkasın gelmiyor valla kalkıp napacamn o saatte
Veeee uyandım saat 10.45 ohhhhh mis gibi uyanmışımmmmmm
Hemen oturma odasını düzelttim koltuk örtülerini silkeledim serdim camı açıp hava aldı oda
Kızımın odasını düzenledim yatağını düzledim
Kitaplığını düzledim katladığını çamaşırlar vardı onları yerleştirdim
Hemen pizza hamuru yoğurdum
Şimdi küçük kızımla kahvaltı yapıyorum❤❤❤
Günaydın canımGunaydin canimbu sabah herkes pek hamarat masallah 6.30 okul icin erken degil mi?kacta basliyo okul?
Allah Allah cok erken ya cocuk uykuya doyamaz ki.bizim burda 8de basliyo dersGünaydın canım
7 de zil çalıyor servis 6.30 da alıyor