Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ahahhahahh kız ben sadece eşimin 5 ayakkabısını sildim öğlen😂😂😂
O daha fana:KK53:
Esim 4 cocuk etti 5🤪🤪nasilsin bu arada🤗🤗
Kisisel isleri kisinin kendisi yapmali. 30 kusur yillik evliligimde bir kez bile esimin ayakkabisini temizlemedim. Cocuklar da biraz buyuduklerinde kendileri boyayip, sildi. Yavas yavas birakin bu isleri...🙄
İste ya aileden gelecek boyle seyler ya insanin icinde olacak abla🙄

Hic bir sey icin gec degildir. Bir gununuzu ayakkabi temizligine ayirin, coluk cocuk hep beraber eglenerek yapin.
Insan hep ayni durmuyor. Basa bir hastalik gelse, coluk cocuk sudan cikmis baliga doner.
Ben 9 ay gibi suren oldurmeyen ama surunduren bir hastalik gecirdim. Eger esimin evle hic ilgisi olmasaydi, kapilara bakardik. Ne kizimdan, ne gelinimden hic bir sey istemedik. Hep sordular ama gerek duymadik. Simdiden biktirmak olur mu?
Dunyanin her turlu hali var, o yuzden eslerinizi hele hele evlatlarinizi alistirin...

Hic bir sey icin gec degildir. Bir gununuzu ayakkabi temizligine ayirin, coluk cocuk hep beraber eglenerek yapin.
Insan hep ayni durmuyor. Basa bir hastalik gelse, coluk cocuk sudan cikmis baliga doner.
Ben 9 ay gibi suren oldurmeyen ama surunduren bir hastalik gecirdim. Eger esimin evle hic ilgisi olmasaydi, kapilara bakardik. Ne kizimdan, ne gelinimden hic bir sey istemedik. Hep sordular ama gerek duymadik. Simdiden biktirmak olur mu?
Dunyanin her turlu hali var, o yuzden eslerinizi hele hele evlatlarinizi alistirin...
Gecmis olsun abla.ben de oglanlarima ogretmeye calisiyorum daha kucukler ama biz goremedik gelecek nesiller bari ese yardimci olan erkek gorsun😔

Gecmis olsun abla.ben de oglanlarima ogretmeye calisiyorum daha kucukler ama biz goremedik gelecek nesiller bari ese yardimci olan erkek gorsun😔
Kiz erkek farketmez. Cocuklarin ayagina su goturulmesine, oýuncaklarinin toplanmasina, biraz buyuduklerinde odalarinin duzenlenmesine karsiyim. Tabi ki bir yetiskin gıbi yapamazlar. Ne kadar yapabilirlerse, arkadan duzeltilmemeli. Bir dahaki sefere daha guzel yapmasi icin tesvik edilmeli, bol bol ovulmeli...Boyle boyle aliskanlik olur. 😍

Azmine hayran kaldım ya ben hergün yapamazdım. Canına yazık değil mi kız boşver bikaç gün tozlu olsun ne olacak 😄
İyim çay içiyorum sen napıyosun 🙂

evett aynen sen geldin ben gitim
kızım okumada gelince saat 4 te tl elime geçmiyor :KK48: :KK12:
Neden annelerin ki acaba hiç baba telefonu istenmez . Anne işten güçten bakamadığı için boşta onun ki var sanırım. Benimkinin elime geçtiğinde pili bitmiş oluyor.

X