- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.901
İçini değil dışını mı siliyorsun. Hayalimdeki mutfak beyaz mutfakDolablarim beyaz en sevdiğim yer mutfak ondan herhalde parmak izi bilem sevmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçini değil dışını mı siliyorsun. Hayalimdeki mutfak beyaz mutfakDolablarim beyaz en sevdiğim yer mutfak ondan herhalde parmak izi bilem sevmiyorum
Vallahi bravoKaynanama inmeden önce yatağını toparladım
Mutfak halıları attım makinaya
Tuvalet banyo papazlarını attım makinaya
Çamaşırlarını topladım makinamı boşalttim
Beyaz çamaşırları toplayıp katladım
Tuvalet banyo domestosla yıkadım
Opppss bitmedi
Kaynanama indim kahvaltı
Mutfağı toparla makinayı boşalt
Halılar cirpildi bahçesi var iplere sopaylan acimadan vurdum
Sildim supurdum
Bitti işler
Mutfağı toparlama kaldı ha birde toz alinma kaldi sabaha isim kalmasin grne yarina doluyum
Ben çok az ayirdim kurutmak için.ama galiba istediğim gibi olmucak.Gecmis olsun canım ya.Bi daha bende pek niyetlenmem patlıcan kurutmaya.İsleri cabucak hallettim kuafore gideyim diye kadini aradim bu gun doluymus yarin gel dedibu kadar da sansliyim
Neysem aksam market alisverisine gidicem.
Bi de demin patlicanlari kontrol ettim hepsi kuflenmisyazik oldu 2 kilo patlicana attim gitti
Belki de zamanlamamiz yanlis oldu koskoca yazi biraktik simdi yaptik biz deBen çok az ayirdim kurutmak için.ama galiba istediğim gibi olmucak.Gecmis olsun canım ya.Bi daha bende pek niyetlenmem patlıcan kurutmaya.
Evet.aynen öyle.Ben domates de kurutsam diyodum vazgectimBelki de zamanlamamiz yanlis oldu koskoca yazi biraktik simdi yaptik biz de
O hic kurumaz bi dahaki seneye artikEvet.aynen öyle.Ben domates de kurutsam diyodum vazgectim
Burda gündüz sıcak gibi ama akşam çok serin.ben kurutma işinden vazgeçtim.Burada firtina var hava baya serin
Buraya da yarin kapali obur gun yagmur diyoBurda gündüz sıcak gibi ama akşam çok serin.ben kurutma işinden vazgeçtim.
TesekkurlerrrrVallahi bravo
Biz kendi evimize yetişemiyoruz
Siz 2 ev ile uğraşıyorsunuz
Yine mi kaynanadaydin kizŞu an pertimdün baya baya yoruldum kendi evimi silip süpürmem toz almam lazım yorgunummm
1 aylik misafir mi olur beyarin soyle dip kose bi sil supur nevresimleri felan yika.obur gun kavanozlari yika ondan sonraki gun de kislik hazirliklara baslahiç birşey yapasım yok 1aydır yogun yatılı misafirler gitti..ev temizlik bekler domatesler kışlık yapılmayı kavanozlar yıkanmayı bütün işler beni bekliyo ben hiç birşey yapmak istemiyorummm
Burdayım canım eşim şehirdışına gitti 2 gündür annemde kalıyorum yarında kaynanama gidicem biraz da ora kirlensin dimiiii
Bak Sguat girls e kendi evini temizliyo ustune gidip kv evini de bal dok yala yapiyo senin benim gibiler de cok guzel pisletiyoBurdayım canım eşim şehirdışına gitti 2 gündür annemde kalıyorum yarında kaynanama gidicem biraz da ora kirlensin dimiiii
Ohh ne guzel bizim burda canimiz ciksin sen gezBiz tüm Gün piknikteydik
Ama yapilacak işler var spor yapmam gerekiyor bebeuyturuorum oyyy oyyy