- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.421
Ne yapıyorum duvarın kapısın camın kombisini petek fırını lambası silindi yangın merdivenin yıkadım masa ve aspiratör ocak mikro dalga firin ve perdesi kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık. İyi iş çıkarmışsınNe yapıyorum duvarın kapısın camın kombisini petek fırını lambası silindi yangın merdivenin yıkadım masa ve aspiratör ocak mikro dalga firin ve perdesi kaldı
Al bendende o kadar hava da yağmurluBugünde işim çok
Al benden de o kadar.Ben hala çamaşır katlıyorum ben katlıyorum ışık hızıyla yenisi geliyor
Yine bir sürü iş yapmışsın. MaşallahBen neler yaptım 3 gündür bekliyen çamaşırlar katlandı
Ütü yapıldı baharatlık temizlendi toz bezleri yıkandı bulaşık makinesi çalıştırıldı elde yıkanacak yıkandı komşu çağırdı oraya gidildi 1 saatliğine yemek olarak kuru fasulye pilav yapıldı çiçeklerini suladım bu kadar
Çocuklu olunca ancakBugün hiçbirşey yapacak halde değilim. Enerjimi çocuklara harcayacağım.
Nasıl geçttiumarım iyidirGünaydın kızlar dayımın oğlu 10 buçukta girecek ameliyata 15 dakika kaldı ya iyi haberini alırım inşallah
Sağolasın sordugun için ameliyat başarılı geçti ama halen uyduruyorlar akşam gitik hasteneyeNasıl geçttiumarım iyidir
geçmiş olsun Rabbim şifa versinSağolasın sordugun için ameliyat başarılı geçti ama halen uyduruyorlar akşam gitik hasteneye