- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.381
anam hamileliğim boyunca hiç bu kadar iş yapmadım rutinleri yaptım dip bucakhiç yapmadım kadın aldım hep dinlendim ben valla helal olsun sana allahım esrigesin seni bebişi maşallahhhhkızlar bu sabah çok geçkalktım heryerim uyuşmuş vallahi:) 10.30 du kalktıgımda yavrucum fazla uyuttu annesini onunda ykusu varmış mışıl mışıl uyuduk kendime gelmek için yazdıklarınızı okurken neskafe içtim şimdi kendimdeyim:)
bu sabah korkuyla tartıldım hemde büyük bi korkuyla kilo aldımmı diye çünkü zaten kiloluyum bide üstüne almayayım diye 1.5 kilo vermişim üstelik eskisine göre daha çok şey yiyorum:) sadece cips kola tatlı ve şekerli şeyler yemiorum tatlıyı sevmem zaten çaya bile atmam ama eskiden günde bi çikolata yerdim şimdi yemiorum bebişime yarasın diye her gün iki kaşık pekmez bi tane ceviz bi tane incir 250 mg süt yemekle birlikte yoğurt mutlaka yiyorum ha bide yumurta ama kilo vermişim çünkü midem yanmasın diye gecelri meyve dışında bişe yemiorum çoooooooooooook mutluyum:) hem hamileyim hem herşeyi yiyorum hem kilo veriorum üstelik 3. ayımız doldu 4. ayımıza gircez :)
neyse bugünki işlerime gelim:) şimdi camları silcem o bitsin kapıları silcem üçü toplam 3 saat camlar 2 kapılar 1 saat sürer:)
sonna evi süpürürüm silerim toplarım 1.5 saat
sonna halıları silerim toplam 2 saat sürer
tuvalet banyo wc yarım saat diyelim
saat 6 oldu sonrada yemek yaparım 7 dede kociş gelio:)
bu arada bunları yaparken perdeler nevresimler ve arada bilimum çamaşırlar yıkanıp serilcek
perdeleri biriktirip kocişe taktırcam düşerim müşerim merdivenden bebişide tehlikeye atmamak lazım dimi
azerincim camları senin şampuanlı yöntemle silcem ama nasıl siliniyodu hatırladığım kadarıyla şampuanlı su yapıoduk camları onunla bi güzel silioduk sonra cam kısımlarının kurumasını bekleyip kuruyunca kuru bezle kuruluoduk cillpo gibi oluodu dimi yanlışım varsa düzeltirmisin:)
kaçıorum ben iş beklemez:)
haklısın onu yapayım sabaha yaparım olma mı yaaa:26::26::26::26:onlar senin icin 1 saatlik bi sey loveli cim
bu arada vuslat nerde
iyi o zaman uyu sen
benim en zor islerim mutfak ve banyom bitti balkonlarim kaldi
makyaj malzemelerimi duzenlicem
salonda bi sey yok zaten duvarin biri kirlenmis onu silicem
esim perdesini acarsa onu yikicam camini silicem
koltuklari silicem
aman iyi ki bi sey yokmus ha
canım ben de çok seviyorum onu kastetmedim ben:26:
..
ben uyku problemi cekenlere de iyi geliyorum sadukacimdusunsene bu isleri yaptiktan sonra basini yastiga koymadan uyur insan
...
valla cnm ben de burayı okuyorum önce, ondan sonra saldırıyorum ev işlerine. yoksa nerde bende yapıcak hal.
...
terör estirir evde gelinine
Tatlım yaa özür dilerim yanlış anlaşıldım..
Dalga geçmek amaçlı, ben kaynanamı seviyorum öyle temizlik pervanesi istemem manasında..
Özür dilerim valla kırdıysam kusura bakmaa
Valla iş yapmasam da kafayı koyar koymaz uyurum çünkü yarın iş var
Şaka bir yana, iyi oldu sizleri tanıdığım..
LPG gibi geldiniz bana
Aynen yaa, heleiş çıkışı geveze kızımla 1 saatte yenen yemek sonrası mı?
Azerinn, temizliğe etkili çözüm... dı dı dı dıııınnnn
iyi fikir tatlımvuslatim once tavana kadar olan kismi mutfak masasinin ustune cikarak sildim
tavaniysa yer fircasi var ya onun fircasina bezi guzelce baglayip oyle sildim tavsiye ederim
onlar senin icin 1 saatlik bi sey loveli cim
bu arada vuslat nerde
Bende dün oğlanı yıkadım sonra sırtıma sardım eski usul ev işlerimi yaptım paspas yaptm süpürdüm her yeri balkonumu yıkadım nevresimleri astım sonra sarma sardım oğlan zor aman verdi tabi 3 saatte anca bitti sürekli ara ara onunlada ilgilendim çünkü.namaz kıldım orucumu açtım akşama doğruda markete gittik sıpamla.bugün rahatım yemeğim var evde temiz birazdan anneme gidicem.karla karışık yağmur bekliyorduk bugün ista ama yok henüz...
yok canım ya ne özürü
özür dileme lütfen şakalaştık sadece sorun yok
aynen bende diyetteyim cnm. ama ne hikmetse bi azalma yok ya, çıldırcam.ne güzel valla bu kadar insanı gaza getirebiliyorsun, ben dahill :)) azerinciimmm yüreğine sağlıkkk :)) kızlar akşama ne yemek var ben diyetteyimm( kocişe ne pişirsemm??
Tatlım yaa özür dilerim yanlış anlaşıldım..
Dalga geçmek amaçlı, ben kaynanamı seviyorum öyle temizlik pervanesi istemem manasında..
Özür dilerim valla kırdıysam kusura bakmaa
Valla iş yapmasam da kafayı koyar koymaz uyurum çünkü yarın iş var
Şaka bir yana, iyi oldu sizleri tanıdığım..
LPG gibi geldiniz bana
Aynen yaa, heleiş çıkışı geveze kızımla 1 saatte yenen yemek sonrası mı?
Azerinn, temizliğe etkili çözüm... dı dı dı dıııınnnn
oyle caliskan insanin hali baska olii iste
aynen bende diyetteyim cnm. ama ne hikmetse bi azalma yok ya, çıldırcam.emzirmiyorumda, neden böyle oluyo.
...
hahaha, şu mr.muscle falan da gelse hiç itiraz etmem hani.
aynen bende diyetteyim cnm. ama ne hikmetse bi azalma yok ya, çıldırcam.emzirmiyorumda, neden böyle oluyo.
ben pazartesi başladım canım 3 günde 1.7 kg verdim.. ne olur sanki yemek yesek ama kilo almasak yaaa ben yemek yemeyi ve yedirmeyii çookk seviyorumm :)) emziriyormuşun ama ağır diyet yapma canım istersen bebiş aç kalmasın sonra :)
Emzirmeyi bıraktırır bıraktırmaz diyetler, kremler, sporlar..
Lafta havada uçuşuyordu, başlayacaktım güya...
Kız 3 oldu hala başlayacağım
Azerin Muscle bize de geeeelll
ben saat başı emzire emzire verdim aldığım kilolarıbenim kızım oburix resmen em em doymuyor
maşallah cnm. Allah bağışlasın. inşallah bnm de kızım olur.Emzirmeyi bıraktırır bıraktırmaz diyetler, kremler, sporlar..
Lafta havada uçuşuyordu, başlayacaktım güya...
Kız 3 oldu hala başlayacağım
Azerin Muscle bize de geeeelll
hadi ya, ne güzel, o diyet listesini bana da gönderirmisin cnm? neler yiyosun? eskiden eşek gibi yiyi yine zayıf kalıyodum. çok rahat kilo verirdim. doğumdan sonra böyle oldu.aynen bende diyetteyim cnm. ama ne hikmetse bi azalma yok ya, çıldırcam.emzirmiyorumda, neden böyle oluyo.
ben pazartesi başladım canım 3 günde 1.7 kg verdim.. ne olur sanki yemek yesek ama kilo almasak yaaa ben yemek yemeyi ve yedirmeyii çookk seviyorumm :)) emziriyormuşun ama ağır diyet yapma canım istersen bebiş aç kalmasın sonra :)yok emzirmiyorum cnm. 2 ay oldu bırakalı. sütüm bitti malesef
ben saat başı emzire emzire verdim aldığım kilolarıbenim kızım oburix resmen em em doymuyor
oy maşallah kızına
ben de emzirdim iki yaşa kadar yaaa..
Düzenliydi bir de, 2 saat uyku sonra süt..
Öyle ki hiçbir devam sütü mama falan hiçbir şey vermedim..
Sadece parmağımla yemeklerin tadına baktırıyordum..
Dördüncü aydan sonra şapırdanıyordu biz yemek yerken..
Tadıyordu böyle bir görseniz
Sonra da çok güzel yemek yedi, beni de emdi 23. aya kadar..
Ama veremedim.. gitmedi gitti arkadaş yapıştı üstüme kilolar...
oy maşallah kızına
tabiki veririm canım lahana çorbası diyeti yapıyorum duymuşundur belki bugün 4. günüm hergün 500-600 gr arası veriyorumm buda diyeti bırakmamamı motivasyonu sağlıyor :)) emzirmiyorsan yapabilirsinn canım sende :))
maşallah cnm. Allah bağışlasın. inşallah bnm de kızım olur.
Mrs. Muscle Azerincamdan uçarak geliyomuş, şipşak tamam
...
bende kesmicem sütten 2 yaşına kadar emziricem sütüm olmasada ilaç niyetine bir iki damla gider midesine
canım değişiyor demek ki kişiden kişiye bende 3 doğumdan sonrada kalmadı kilodiyet falan da yapmadım sadece sık sık emziriyorum
teşekkürler tatlıımm benim kızım açken çok sinirli oluyor terör estiriyor memeyi ağzına tıkana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?