• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bende dün oğlanı yıkadım sonra sırtıma sardım eski usul ev işlerimi yaptım paspas yaptm süpürdüm her yeri balkonumu yıkadım nevresimleri astım sonra sarma sardım oğlan zor aman verdi tabi 3 saatte anca bitti sürekli ara ara onunlada ilgilendim çünkü.namaz kıldım orucumu açtım akşama doğruda markete gittik sıpamla.bugün rahatım yemeğim var evde temiz birazdan anneme gidicem.karla karışık yağmur bekliyorduk bugün ista ama yok henüz...:29:

kızlar bu sabah çok geçkalktım heryerim uyuşmuş vallahi:) 10.30 du kalktıgımda yavrucum fazla uyuttu annesini onunda ykusu varmış mışıl mışıl uyuduk kendime gelmek için yazdıklarınızı okurken neskafe içtim şimdi kendimdeyim:)
bu sabah korkuyla tartıldım hemde büyük bi korkuyla kilo aldımmı diye çünkü zaten kiloluyum bide üstüne almayayım diye 1.5 kilo vermişim üstelik eskisine göre daha çok şey yiyorum:) sadece cips kola tatlı ve şekerli şeyler yemiorum tatlıyı sevmem zaten çaya bile atmam ama eskiden günde bi çikolata yerdim şimdi yemiorum bebişime yarasın diye her gün iki kaşık pekmez bi tane ceviz bi tane incir 250 mg süt yemekle birlikte yoğurt mutlaka yiyorum ha bide yumurta ama kilo vermişim çünkü midem yanmasın diye gecelri meyve dışında bişe yemiorum çoooooooooooook mutluyum:) hem hamileyim hem herşeyi yiyorum hem kilo veriorum üstelik 3. ayımız doldu 4. ayımıza gircez :)

neyse bugünki işlerime gelim:) şimdi camları silcem o bitsin kapıları silcem üçü toplam 3 saat camlar 2 kapılar 1 saat sürer:)
sonna evi süpürürüm silerim toplarım 1.5 saat
sonna halıları silerim toplam 2 saat sürer
tuvalet banyo wc yarım saat diyelim
saat 6 oldu sonrada yemek yaparım 7 dede kociş gelio:)
bu arada bunları yaparken perdeler nevresimler ve arada bilimum çamaşırlar yıkanıp serilcek
perdeleri biriktirip kocişe taktırcam düşerim müşerim merdivenden bebişide tehlikeye atmamak lazım dimi

azerincim camları senin şampuanlı yöntemle silcem ama nasıl siliniyodu hatırladığım kadarıyla şampuanlı su yapıoduk camları onunla bi güzel silioduk sonra cam kısımlarının kurumasını bekleyip kuruyunca kuru bezle kuruluoduk cillpo gibi oluodu dimi yanlışım varsa düzeltirmisin:)
kaçıorum ben iş beklemez:)
anam hamileliğim boyunca hiç bu kadar iş yapmadım rutinleri yaptım dip bucakhiç yapmadım kadın aldım hep dinlendim ben valla helal olsun sana allahım esrigesin seni bebişi maşallahhhh
onlar senin icin 1 saatlik bi sey loveli cim:16:

bu arada vuslat nerde:30:
haklısın onu yapayım sabaha yaparım olma mı yaaa:26::26::26::26:
iyi o zaman uyu sen:1:
benim en zor islerim mutfak ve banyom bitti balkonlarim kaldi :32:
makyaj malzemelerimi duzenlicem:12:
salonda bi sey yok zaten duvarin biri kirlenmis onu silicem
esim perdesini acarsa onu yikicam camini silicem
koltuklari silicem
aman iyi ki bi sey yokmus ha:37::37:

duvarları silicem ben de
perdeleri yıkarım hafta sonu yaparım ancak
camlarım temiz ama senin yöntemi denemek istiyorum
balkonum var yıkanacak
dolaplarım var silinecek ,ayakkabılık var toparlanacak :50::50::50:
çok iş var çok :50::50:

canım ben de çok seviyorum onu kastetmedim ben:26:

Tatlım yaa özür dilerim yanlış anlaşıldım..
Dalga geçmek amaçlı, ben kaynanamı seviyorum öyle temizlik pervanesi istemem manasında..
Özür dilerim valla kırdıysam kusura bakmaa :17:

..
ben uyku problemi cekenlere de iyi geliyorum sadukacim:9:dusunsene bu isleri yaptiktan sonra basini yastiga koymadan uyur insan:9::9::9:
...

Valla iş yapmasam da kafayı koyar koymaz uyurum çünkü yarın iş var :52: :52:
Şaka bir yana, iyi oldu sizleri tanıdığım..
LPG gibi geldiniz bana :52: :52: :52:

valla cnm ben de burayı okuyorum önce, ondan sonra saldırıyorum ev işlerine. yoksa nerde bende yapıcak hal. :9::9:
...
:9::9::9::9: terör estirir evde gelinine

Aynen yaa, heleiş çıkışı geveze kızımla 1 saatte yenen yemek sonrası mı?
Azerinn, temizliğe etkili çözüm... dı dı dı dıııınnnn :9: :9: :9:

Dalga geçmek amaçlı, ben kaynanamı seviyorum öyle temizlik pervanesi istemem manasında..

yok canım ya ne özürü :16::16::16:
özür dileme lütfen şakalaştık sadece sorun yok :9::9::9::9:

bencede azerin yane benim evi 5-6 gün önce belediye çöp ev diye kapatmaya gelcekti bide şimdi bak yumuşatıcı kokuları çamaşır suyu kokuları fayanslar parlıyo eşim bile dioki senin evde oldugun belli oluyo:) ev ısındı ev temiz olunca evde huzur oluyo herşeyden önce yahu....
akşam olunca mis gibi evde otumanın tadı başka oluyo nefes alışı bile değişiyo insanın çok ciddiyim işe giderken kalkmak bilmezdim şimdi iş yapınca dinç oluyorum:)
saol azerincim:)
neys eben kaçıorum halıları silemem lazım:)

vuslatim once tavana kadar olan kismi mutfak masasinin ustune cikarak sildim:52:
tavaniysa yer fircasi var ya onun fircasina bezi guzelce baglayip oyle sildim tavsiye ederim:34:
1242.jpg
iyi fikir tatlım :46:ama ben yapamam boyun fıtığı var ölürüm ağrıdan sonra:30:eşime yaptırırım:27:

onlar senin icin 1 saatlik bi sey loveli cim:16:

bu arada vuslat nerde:30:

burdayım şekeriimm:38:sabahtan bari minik cadıyla uğraşıyorum huysuz bugün:95:ağlaya ağlaya yorulduda anca uyudu
uyanmadan hemn işimi yapim dedim gelemedim o yüzden tatlım:31:zaten pek işim yoktu bugün evi süpürdüm sadece, dün dip köşe temizlemiştim:21:
sobamı yaktım,bebişin kıyafetleri var onları ütülicem bir de yemek yapıcam :31:

Bende dün oğlanı yıkadım sonra sırtıma sardım eski usul ev işlerimi yaptım paspas yaptm süpürdüm her yeri balkonumu yıkadım nevresimleri astım sonra sarma sardım oğlan zor aman verdi tabi 3 saatte anca bitti sürekli ara ara onunlada ilgilendim çünkü.namaz kıldım orucumu açtım akşama doğruda markete gittik sıpamla.bugün rahatım yemeğim var evde temiz birazdan anneme gidicem.karla karışık yağmur bekliyorduk bugün ista ama yok henüz...:29:

Allah kabul etsin orucunu canım:34:burda da kar soğuğu var ya :52:

ne güzel valla bu kadar insanı gaza getirebiliyorsun, ben dahill :)) azerinciimmm yüreğine sağlıkkk :)) kızlar akşama ne yemek var ben diyetteyimm :(( kocişe ne pişirsemm??
aynen bende diyetteyim cnm. ama ne hikmetse bi azalma yok ya, çıldırcam. :52: emzirmiyorumda, neden böyle oluyo.:36:

:9::9::9::9: hahaha, şu mr.muscle falan da gelse hiç itiraz etmem hani. :9::9:

aynen bende diyetteyim cnm. ama ne hikmetse bi azalma yok ya, çıldırcam. :52: emzirmiyorumda, neden böyle oluyo.:36:
...
:9::9::9::9: hahaha, şu mr.muscle falan da gelse hiç itiraz etmem hani. :9::9:

Emzirmeyi bıraktırır bıraktırmaz diyetler, kremler, sporlar..
Lafta havada uçuşuyordu, başlayacaktım güya...
Kız 3 oldu hala başlayacağım :9: :9:

Azerin Muscle bize de geeeelll :9: :9: :9:

ben pazartesi başladım canım 3 günde 1.7 kg verdim.. ne olur sanki yemek yesek ama kilo almasak yaaa ben yemek yemeyi ve yedirmeyii çookk seviyorumm :)) emziriyormuşun ama ağır diyet yapma canım istersen bebiş aç kalmasın sonra :)

ben saat başı emzire emzire verdim aldığım kiloları :32::32:benim kızım oburix resmen em em doymuyor :9::9:

ben de emzirdim iki yaşa kadar yaaa..
Düzenliydi bir de, 2 saat uyku sonra süt..
Öyle ki hiçbir devam sütü mama falan hiçbir şey vermedim..
Sadece parmağımla yemeklerin tadına baktırıyordum..
Dördüncü aydan sonra şapırdanıyordu biz yemek yerken..
Tadıyordu böyle bir görseniz :16:
Sonra da çok güzel yemek yedi, beni de emdi 23. aya kadar..
Ama veremedim.. gitmedi gitti arkadaş yapıştı üstüme kilolar...

Emzirmeyi bıraktırır bıraktırmaz diyetler, kremler, sporlar..
Lafta havada uçuşuyordu, başlayacaktım güya...
Kız 3 oldu hala başlayacağım :9: :9:

Azerin Muscle bize de geeeelll :9: :9: :9:
maşallah cnm. Allah bağışlasın. inşallah bnm de kızım olur. :16:
Mrs. Muscle Azerin :9::9: camdan uçarak geliyomuş, şipşak tamam:9:

ben pazartesi başladım canım 3 günde 1.7 kg verdim.. ne olur sanki yemek yesek ama kilo almasak yaaa ben yemek yemeyi ve yedirmeyii çookk seviyorumm :)) emziriyormuşun ama ağır diyet yapma canım istersen bebiş aç kalmasın sonra :)
hadi ya, ne güzel, o diyet listesini bana da gönderirmisin cnm? neler yiyosun? eskiden eşek gibi yiyi yine zayıf kalıyodum. çok rahat kilo verirdim. doğumdan sonra böyle oldu. :5: yok emzirmiyorum cnm. 2 ay oldu bırakalı. sütüm bitti malesef
ben saat başı emzire emzire verdim aldığım kiloları :32::32:benim kızım oburix resmen em em doymuyor :9::9:

oy maşallah kızına :16:

tabiki veririm canım lahana çorbası diyeti yapıyorum duymuşundur belki bugün 4. günüm hergün 500-600 gr arası veriyorumm buda diyeti bırakmamamı motivasyonu sağlıyor :)) emzirmiyorsan yapabilirsinn canım sende :))

ben de emzirdim iki yaşa kadar yaaa..
Düzenliydi bir de, 2 saat uyku sonra süt..
Öyle ki hiçbir devam sütü mama falan hiçbir şey vermedim..
Sadece parmağımla yemeklerin tadına baktırıyordum..
Dördüncü aydan sonra şapırdanıyordu biz yemek yerken..
Tadıyordu böyle bir görseniz :16:
Sonra da çok güzel yemek yedi, beni de emdi 23. aya kadar..
Ama veremedim.. gitmedi gitti arkadaş yapıştı üstüme kilolar...

bende kesmicem sütten 2 yaşına kadar emziricem sütüm olmasada ilaç niyetine bir iki damla gider midesine:31:
canım değişiyor demek ki kişiden kişiye bende 3 doğumdan sonrada kalmadı kilo:8: diyet falan da yapmadım sadece sık sık emziriyorum

maşallah cnm. Allah bağışlasın. inşallah bnm de kızım olur. :16:
Mrs. Muscle Azerin :9::9: camdan uçarak geliyomuş, şipşak tamam:9:
...

Ne gülerim hee :9: :9: :9:

bende kesmicem sütten 2 yaşına kadar emziricem sütüm olmasada ilaç niyetine bir iki damla gider midesine:31:
canım değişiyor demek ki kişiden kişiye bende 3 doğumdan sonrada kalmadı kilo:8: diyet falan da yapmadım sadece sık sık emziriyorum

En güzeli..
Allahu Teala bile emretmiş iki yaş diye değil mi...
Yok yemek yesin anneyi rahat bıraksın...
Rabbim nasip eder de 3 tane daha doğurursam yine emziririm...
Bu kez 24. ayı da doldururum inşallah :16:
Ben hamişlik öncesi sigara içiyordum...
Her zaman zayıftım zaten 1,73 boy 53 kilo..
Sigarayı bıraktım ya bebiş varsa diye, o ay da kaldım...
11. haftamda 12 kilo almıştım...
Dr. sigarayla alakası yok dedi ama nişanlıyken bıratığımızda da almıştım 10 kilo...
Toplamda 30 kilo falan aldım..
Hamiş değilken vermiştim kolayca ama o zaman olmadı..
8-9 kilo var fazlam, onlar da gitse :5:

Sen doğuştan şanslısın tabi, 3 doğumda 0 kilo..
Ben 2.de de kalırsa diye tırsıyorum valla :9:

Back