• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Rabbim huzur mutluluk doldursun inşallah evinize :16:
Dört istiyorum gülüyorlar, düşüncesiz diye kızıyorlar bana..
Ben de diyorum ki "2. doğur da gör gününü diyen yok" :9: :9:
Sonra öyle diyorlar, 2. olsun da gör..
Ama bebeklere çıldırıyorum çocukları çok seviyorum..
Bıkacağımı falan zannetmiyorum valla, Rabbim güç kuvvet verir nasip ederse olur inşallah :16:

inşallah canım Rabbim gönlüne röre versin. ben hiç istemiyordum 4.yü hatta çok ağladım:25:
ama asla istemiyorum deyip aldırmak gibi bir gaflete düşmedim:emir_bebek:yine olsa yine aldırmam

aynı ben işte bende tatlı çikolata dedin mi asla karşı koyamam ama bebiş düşünüyoruz artık bu kilo ile hamile kalırsam bide alacağım kilolarla taşıyamam kendimii o yuzden evlendıgımdekı kıloya ulasayım yeterr...sende ilk etapta hamur işi ve tatlıyı kes emin ol kilo verirsin bide hergun kiloluyum diye düşünme o zman daha çok yiyesi geliyor insanın ve sen böylede güzelsin bence 7 kilo ne kiii her türlü veririsinn :))

hamur işi yemiyorum zaten. ne biliyim dışardan bakanlar nerde kilo diyolar. eşim de öyle. ben taktım ama. biliyorum çünkü. :26: inşallah veririm.spor da yapıyorum yani. anlamadım. :19:

hamur işi yemiyorum zaten. ne biliyim dışardan bakanlar nerde kilo diyolar. eşim de öyle. ben taktım ama. biliyorum çünkü. :26: inşallah veririm.spor da yapıyorum yani. anlamadım. :19:

inşallah canımm takma kafaya bak çok bi kilon yokmuş. spor falan da yapıyorsan mutlaka giderr kilolarr takılma ama..

bugünün özetini geçim kızlar:)
pencereler silindi
perdeler yıkandı takıldı
kapılar silindi
ev süpürüldü silindi
nevresimler değiştirildi
çamaşırlar yıkandı
halılar tarandı balkondan sirkelendi
balkon yıkandı
bulaşıklar yıkandı
yemek yapıldı

şu an evden mis gibi kokular gelio her taraftan:) vallahi ev nefes alıyo hissediorum:) ve bu koku beni çok mutlu ediyo ruh hastasıyım biliorum ama huzur bu işte ya:) tabi bide sevdiklerin yanındaysa ev sıcaksa her yandanda mis gibi kokular geliosa insan daha ne ister:)

ama bacaklarım kopmuş resmen:) şu an titriolar resmen kendime biraz gelim bulaşıkları yıkıcam çay yapcam:)
benden bu kadar bugünlük:)

kizlar ben geldim oo baya konusmusunuz yaaa hepsini okudum ama alintilamam uzun surer diye yapmadim:27:
su mr.muscle iyimis ama ben mrs.muscle oluyorum o zaman:52::52::52:
11683-evde-temizlik-kisir-yapiyor.jpg

hepinizin evine ucup gelicem merak etmeyin:27:

bugünün özetini geçim kızlar:)
pencereler silindi
perdeler yıkandı takıldı
kapılar silindi
ev süpürüldü silindi
nevresimler değiştirildi
çamaşırlar yıkandı
halılar tarandı balkondan sirkelendi
balkon yıkandı
bulaşıklar yıkandı
yemek yapıldı

şu an evden mis gibi kokular gelio her taraftan:) vallahi ev nefes alıyo hissediorum:) ve bu koku beni çok mutlu ediyo ruh hastasıyım biliorum ama huzur bu işte ya:) tabi bide sevdiklerin yanındaysa ev sıcaksa her yandanda mis gibi kokular geliosa insan daha ne ister:)

ama bacaklarım kopmuş resmen:) şu an titriolar resmen kendime biraz gelim bulaşıkları yıkıcam çay yapcam:)
benden bu kadar bugünlük:)

helal olsun valla kuzu sana
alkisliyorum hayran kaldim yeminlen:46::46::46::46::46::46:
hamileyken ben de temizlik yapardim ama hali silkelemek falan dikkat et
bir gunde bu kadar isi nasil yaptin :26:

Bende dün oğlanı yıkadım sonra sırtıma sardım eski usul ev işlerimi yaptım paspas yaptm süpürdüm her yeri balkonumu yıkadım nevresimleri astım sonra sarma sardım oğlan zor aman verdi tabi 3 saatte anca bitti sürekli ara ara onunlada ilgilendim çünkü.namaz kıldım orucumu açtım akşama doğruda markete gittik sıpamla.bugün rahatım yemeğim var evde temiz birazdan anneme gidicem.karla karışık yağmur bekliyorduk bugün ista ama yok henüz...:29:
oy oy oyy senin isin baya zor bacim cocugu sirtina mi sardin yazik sana:50::50:
anam hamileliğim boyunca hiç bu kadar iş yapmadım rutinleri yaptım dip bucakhiç yapmadım kadın aldım hep dinlendim ben valla helal olsun sana allahım esrigesin seni bebişi maşallahhhh

haklısın onu yapayım sabaha yaparım olma mı yaaa:26::26::26::26:

duvarları silicem ben de
perdeleri yıkarım hafta sonu yaparım ancak
camlarım temiz ama senin yöntemi denemek istiyorum
balkonum var yıkanacak
dolaplarım var silinecek ,ayakkabılık var toparlanacak :50::50::50:
çok iş var çok :50::50:
benim de cok isim var ya
topik olarak yeni yila miss gibi giricez ohh:32::32:
bencede azerin yane benim evi 5-6 gün önce belediye çöp ev diye kapatmaya gelcekti bide şimdi bak yumuşatıcı kokuları çamaşır suyu kokuları fayanslar parlıyo eşim bile dioki senin evde oldugun belli oluyo:) ev ısındı ev temiz olunca evde huzur oluyo herşeyden önce yahu....
akşam olunca mis gibi evde otumanın tadı başka oluyo nefes alışı bile değişiyo insanın çok ciddiyim işe giderken kalkmak bilmezdim şimdi iş yapınca dinç oluyorum:)
saol azerincim:)
neys eben kaçıorum halıları silemem lazım:)
ay siz boyle yazinca ben utaniyorum ama :17::17::17::17:
en çalışkan kk üyesine yazdım seni azerinimm:16::16:
sagolasin vuslatim ben de yarin oylicam sizleri yazicam ben de:34:

merhaba kızlar nasılız bakalım
bugün yaptıklarım ayreten misafirim vardı bugün
ev süpürülüp silindi
mutfak temizlendi yemek yapıldı
wc banyo temizlendi
bugünlük bu kadar:21::21::21:

Back