• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
boyum 1.75 canım 80.5 kilo ile basladım sabah 78.8 kg idim. evlendikten sonra 12 kilo aldım 68 olsam yeter bilemedin 70 :)) yani bi 10 kg daha versem süper olacak :))

Ne gülerim hee :9: :9: :9:

En güzeli..
Allahu Teala bile emretmiş iki yaş diye değil mi...
Yok yemek yesin anneyi rahat bıraksın...
Rabbim nasip eder de 3 tane daha doğurursam yine emziririm...
Bu kez 24. ayı da doldururum inşallah :16:
Ben hamişlik öncesi sigara içiyordum...
Her zaman zayıftım zaten 1,73 boy 53 kilo..
Sigarayı bıraktım ya bebiş varsa diye, o ay da kaldım...
11. haftamda 12 kilo almıştım...
Dr. sigarayla alakası yok dedi ama nişanlıyken bıratığımızda da almıştım 10 kilo...
Toplamda 30 kilo falan aldım..
Hamiş değilken vermiştim kolayca ama o zaman olmadı..
8-9 kilo var fazlam, onlar da gitse :5:

Sen doğuştan şanslısın tabi, 3 doğumda 0 kilo..
Ben 2.de de kalırsa diye tırsıyorum valla :9:

8-9 kg bişey kalmamış canım verirsin sigarayı bırakınca yeme isteği artıyor bende de olmuştu
:1::1:şanslıyım dimii 4.yü doğurdum tatlım ben:nazar:onda da 13 almıştım 10 kg si gitti

8-9 kg bişey kalmamış canım verirsin sigarayı bırakınca yeme isteği artıyor bende de olmuştu
:1::1:şanslıyım dimii 4.yü doğurdum tatlım ben:nazar:onda da 13 almıştım 10 kg si gitti

YAŞASIIIIINNNNNN :21: :21:
Demek ki neymiiiiş 4 çocuk istemek saçma değilmiş dimi :9: :9:
Maşallah Barekallah, Rabbim nazardan korusun inşallah seni yaaa :16:
Benim de 30'un 20'si gitti şükürler olsun Rabbime :9:
Yaşını sorsam çok mu ileri gitmiş oluruuumm :9:

kızlar benim halılarım beyaz shagy halı az önce silmeye kalkıştım tül banyo lifleri varya onunla suyunada bulaşık deterjanı bide azcık bi iki damla sirke attım halılarım mikrobu kırılsın diye ama halılar açılmadı yahu hala kirli bende baktım olmıcak elime aldım halı yıkama fırçasını halılarımı ıslata ıslata taradım içindeki saç kıl falan çıksın diye süpürdüğüm halde o kadar kıl çıktıki sonna balkona götürdüm alttaki komşuyla papaz olmayı göz aldım sirkeledim halıları büyük olan kaldı onu yapamam zaten sonra astım demire hava alsın az kabarsın diye şimdi havalanıyolar bir iki ay sonra yıkamaya gitcekler silmeyle olmuyo:(:50::50::50:

YAŞASIIIIINNNNNN :21: :21:
Demek ki neymiiiiş 4 çocuk istemek saçma değilmiş dimi :9: :9:
Maşallah Barekallah, Rabbim nazardan korusun inşallah seni yaaa :16:
Benim de 30'un 20'si gitti şükürler olsun Rabbime :9:
Yaşını sorsam çok mu ileri gitmiş oluruuumm :9:

amin canım sağol:16:4 çocuk mu istiyon yoksa :emir_bebek:benimki kaza oldu ya istemiyodum aslında:17:
ama Allah ol dedimi oluyor işte ne kadar istemesende canım çoğu gitmiş azı kalmış canım verirsin:34:
yok tatlım estağfirullah geçen ay 34 oldum:31:

13 kg çok ii almışınn ideali 8-15 kg diye biliyorumm.. nasıl beslendin pekı canımm :))

bi sağlıkçı olarak ve bu konuya baya takmış biri olarak normali şöle hesaplanır vücut kitle endeksiniz hesaplanır orda
zayıf çıktıysanız şayet hamilelik boyunca 15-18 kilo
normal çıkıldıysa 12-15 kilo
kilolu çıkıldıysa 9-12
obez çıkıldıysa 7.5-9.5 kilo alınır hamilelik boyunca bu ortalamadır
tabiki her bünyeye her hamileliğe göre değişir fakat kilolu annenelerin depoları oldugu için bebek depodanda tüketim yaptıgı için kilolu annelerin hamilelik boyunca çok fazla kilo alması genelde görülmez zayıflar daha çok alır:)

Son düzenleme:
amin canım sağol:16:4 çocuk mu istiyon yoksa :emir_bebek:benimki kaza oldu ya istemiyodum aslında:17:
ama Allah ol dedimi oluyor işte ne kadar istemesende canım çoğu gitmiş azı kalmış canım verirsin:34:
yok tatlım estağfirullah geçen ay 34 oldum:31:

Rabbim huzur mutluluk doldursun inşallah evinize :16:
Dört istiyorum gülüyorlar, düşüncesiz diye kızıyorlar bana..
Ben de diyorum ki "2. doğur da gör gününü diyen yok" :9: :9:
Sonra öyle diyorlar, 2. olsun da gör..
Ama bebeklere çıldırıyorum çocukları çok seviyorum..
Bıkacağımı falan zannetmiyorum valla, Rabbim güç kuvvet verir nasip ederse olur inşallah :16:

Son düzenleme:
13 kg çok ii almışınn ideali 8-15 kg diye biliyorumm.. nasıl beslendin pekı canımm :))

canım bana normalde de yağlı dokunduğu için tüketmiyorum çok fazla
hamileyken düzenli bir beslenme listesi uygulamadım canım ama hamur işi yağlı yiceklerden uzak durdum
yoğurdu çok tükettim (ev yapımı) bu kadar:31:

Son düzenleme:
benim boyum 158cm, kilom 59 :5: 7 kilo vermem lazım. 52 iyi bnm için.

7 kilo verirsin canım yaaa takılmaa yapabilirsen yap sende lahana diyetiniii beni sarsmadı ben yemek yemeyi seven bi insan olarak aç kalmadım dirençsiz düşmedim bu diyettee sadece çikolatayı tatlıyı cok seven biriyim onları yemek istedim ama yemedimmm onun haricinde ii gidiyorr...

3 aylık canım 2 hafta önce sğlık ocağına götürmüştüm 6 kiloydu :nazar::nazar:
ooyy maşallah. Allah nazardan korusun. :16:

kızlar benim halılarım beyaz shagy halı az önce silmeye kalkıştım tül banyo lifleri varya onunla suyunada bulaşık deterjanı bide azcık bi iki damla sirke attım halılarım mikrobu kırılsın diye ama halılar açılmadı yahu hala kirli bende baktım olmıcak elime aldım halı yıkama fırçasını halılarımı ıslata ıslata taradım içindeki saç kıl falan çıksın diye süpürdüğüm halde o kadar kıl çıktıki sonna balkona götürdüm alttaki komşuyla papaz olmayı göz aldım sirkeledim halıları büyük olan kaldı onu yapamam zaten sonra astım demire hava alsın az kabarsın diye şimdi havalanıyolar bir iki ay sonra yıkamaya gitcekler silmeyle olmuyo:(:50::50::50:

benim evim halıflex. :5: sökemiyorum yıkamaya verirdim. bebekle de zor, vaktim olmuyo temizlemeye. parça parça anca temizleyebiliyorum

canım bana normalde de yağlı dokunduğu için tüketmiyorum çok fazla
hamileyken düzenli bir beslenme listesi uygulamadım canım ama hamur işi yağlı yiceklerden uzak durdum
yoğurdu çok tükettim (ev yapımı) bu kadar:31:

en doğrusunu yapmışsın canım valla maşallah diyorum sana allah nazarladan korusunn...

bi sağlıkçı olarak ve bu konuya baya takmış biri olarak normali şöle hesaplanır vücut kitle endeksiniz hesaplanır orda
zayıf çıktıysanız şayet hamilelik boyunca 15-18 kilo
normal çıkıldıysa 12-15 kilo
kilolu çıkıldıysa 9-12
obez çıkıldıysa 7.5-9.5 kilo alınır hamilelik boyunca bu ortalamadır
tabiki her bünyeye her hamileliğe göre değişir fakat kilolu annenelerin depoları oldugu için bebek depodanda tüketim yaptıgı için kilolu annelerin hamilelik boyunca çok fazla kilo alması genelde görülmez zayıflar daha çok alır:)

benim 12-15 kg almam lazım o zamann :)) teşekkürler canım hemşiremisinn??

niye uğraşıyosun canım hamiş hamiş ver yıkamaya gitsin tabiki de:34:

7 kilo verirsin canım yaaa takılmaa yapabilirsen yap sende lahana diyetiniii beni sarsmadı ben yemek yemeyi seven bi insan olarak aç kalmadım dirençsiz düşmedim bu diyettee sadece çikolatayı tatlıyı cok seven biriyim onları yemek istedim ama yemedimmm onun haricinde ii gidiyorr...

inşallah cnm, çok canımı sıkıyo bu kilolar. :14: ben hiç kilolu olmadım. tatlıya baylırım. çikolataya hayatta hayı diyemem. ama yemediğim halde yine kilo vermiyorum. pöfff:43:

inşallah cnm, çok canımı sıkıyo bu kilolar. :14: ben hiç kilolu olmadım. tatlıya baylırım. çikolataya hayatta hayı diyemem. ama yemediğim halde yine kilo vermiyorum. pöfff:43:[/Q

aynı ben işte bende tatlı çikolata dedin mi asla karşı koyamam ama bebiş düşünüyoruz artık bu kilo ile hamile kalırsam bide alacağım kilolarla taşıyamam kendimii o yuzden evlendıgımdekı kıloya ulasayım yeterr...sende ilk etapta hamur işi ve tatlıyı kes emin ol kilo verirsin bide hergun kiloluyum diye düşünme o zman daha çok yiyesi geliyor insanın ve sen böylede güzelsin bence 7 kilo ne kiii her türlü veririsinn :))

Back