• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
o zaman akilli yeliz seni:1::1:
sag tiklayinca daha kolay dimi yelizcim:34:
yok canim ya ne isgali sayfalar size feda olsun:38:

evet evet bende akılıyım :9::9::9:
evet canım böyle daha kolay çok teşekkür ederim öğrettiğin için
ne demişler bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
bir arada link vermeyi öğretirsin artıkkk:17::17::17:

işlerim bitti gibi
evi topladım bulaşık makinemi boşalttım yerine yenilerini koydum
tuvalet banyoları yıkadım salonun ve mutfağın halısını süpürdüm
ama katlanacak çamaşır silinecek yerler varrrrr:50::50::50:

kızlar bu sabah çok geçkalktım heryerim uyuşmuş vallahi:) 10.30 du kalktıgımda yavrucum fazla uyuttu annesini onunda ykusu varmış mışıl mışıl uyuduk kendime gelmek için yazdıklarınızı okurken neskafe içtim şimdi kendimdeyim:)
bu sabah korkuyla tartıldım hemde büyük bi korkuyla kilo aldımmı diye çünkü zaten kiloluyum bide üstüne almayayım diye 1.5 kilo vermişim üstelik eskisine göre daha çok şey yiyorum:) sadece cips kola tatlı ve şekerli şeyler yemiorum tatlıyı sevmem zaten çaya bile atmam ama eskiden günde bi çikolata yerdim şimdi yemiorum bebişime yarasın diye her gün iki kaşık pekmez bi tane ceviz bi tane incir 250 mg süt yemekle birlikte yoğurt mutlaka yiyorum ha bide yumurta ama kilo vermişim çünkü midem yanmasın diye gecelri meyve dışında bişe yemiorum çoooooooooooook mutluyum:) hem hamileyim hem herşeyi yiyorum hem kilo veriorum üstelik 3. ayımız doldu 4. ayımıza gircez :)

neyse bugünki işlerime gelim:) şimdi camları silcem o bitsin kapıları silcem üçü toplam 3 saat camlar 2 kapılar 1 saat sürer:)
sonna evi süpürürüm silerim toplarım 1.5 saat
sonna halıları silerim toplam 2 saat sürer
tuvalet banyo wc yarım saat diyelim
saat 6 oldu sonrada yemek yaparım 7 dede kociş gelio:)
bu arada bunları yaparken perdeler nevresimler ve arada bilimum çamaşırlar yıkanıp serilcek
perdeleri biriktirip kocişe taktırcam düşerim müşerim merdivenden bebişide tehlikeye atmamak lazım dimi

azerincim camları senin şampuanlı yöntemle silcem ama nasıl siliniyodu hatırladığım kadarıyla şampuanlı su yapıoduk camları onunla bi güzel silioduk sonra cam kısımlarının kurumasını bekleyip kuruyunca kuru bezle kuruluoduk cillpo gibi oluodu dimi yanlışım varsa düzeltirmisin:)
kaçıorum ben iş beklemez:)

kizlar banyo miss gibi oldu fayanslarini
wc yi lavaboyu ovdum
fosur fosur suyla duruladim:21:
bulasigimi yikadim
kizimla ikimize kofte yaptim:39:
uyudu kuzum:16:
simdi de cay keyfi yapiyorum bi taraftan da ellerimi kremledim oje suruyorum:1:
e hep eve mi bakicaz anacim kendimize de bakalim demi:1:

evet evet bende akılıyım :9::9::9:
evet canım böyle daha kolay çok teşekkür ederim öğrettiğin için
ne demişler bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
bir arada link vermeyi öğretirsin artıkkk:17::17::17:
ogretirim tebi bebekim:16:
simdi yukarda site adlari yazdigimiz yer var ya
kk.com: The Leading KK Site on the Net mesela
simdi actin youtube den bi video diyelim
sonra o sayfanin yukarisinda hani su adres cubugu var ya onu alip mesajina yapistiriyosun o ka
biz de o linke tiklayinca direk video olan sayfaya daliyoruz:1:
umarim anlata bilmisimdir:34:
kızlar bu sabah çok geçkalktım heryerim uyuşmuş vallahi:) 10.30 du kalktıgımda yavrucum fazla uyuttu annesini onunda ykusu varmış mışıl mışıl uyuduk kendime gelmek için yazdıklarınızı okurken neskafe içtim şimdi kendimdeyim:)
bu sabah korkuyla tartıldım hemde büyük bi korkuyla kilo aldımmı diye çünkü zaten kiloluyum bide üstüne almayayım diye 1.5 kilo vermişim üstelik eskisine göre daha çok şey yiyorum:) sadece cips kola tatlı ve şekerli şeyler yemiorum tatlıyı sevmem zaten çaya bile atmam ama eskiden günde bi çikolata yerdim şimdi yemiorum bebişime yarasın diye her gün iki kaşık pekmez bi tane ceviz bi tane incir 250 mg süt yemekle birlikte yoğurt mutlaka yiyorum ha bide yumurta ama kilo vermişim çünkü midem yanmasın diye gecelri meyve dışında bişe yemiorum çoooooooooooook mutluyum:) hem hamileyim hem herşeyi yiyorum hem kilo veriorum üstelik 3. ayımız doldu 4. ayımıza gircez :)

neyse bugünki işlerime gelim:) şimdi camları silcem o bitsin kapıları silcem üçü toplam 3 saat camlar 2 kapılar 1 saat sürer:)
sonna evi süpürürüm silerim toplarım 1.5 saat
sonna halıları silerim toplam 2 saat sürer
tuvalet banyo wc yarım saat diyelim
saat 6 oldu sonrada yemek yaparım 7 dede kociş gelio:)
bu arada bunları yaparken perdeler nevresimler ve arada bilimum çamaşırlar yıkanıp serilcek
perdeleri biriktirip kocişe taktırcam düşerim müşerim merdivenden bebişide tehlikeye atmamak lazım dimi

azerincim camları senin şampuanlı yöntemle silcem ama nasıl siliniyodu hatırladığım kadarıyla şampuanlı su yapıoduk camları onunla bi güzel silioduk sonra cam kısımlarının kurumasını bekleyip kuruyunca kuru bezle kuruluoduk cillpo gibi oluodu dimi yanlışım varsa düzeltirmisin:)
kaçıorum ben iş beklemez:)

canim sampuanli suyla sildikten sonra bi de kurumasini beklemeden duruluyoruz o kadar
gerekirse kuru bezle cam kuruduktan sonra hafifce uzerinden gecersin pek gerekmez ama
ama su sari bezlerle yapma tuyleri cikiyo onun:25:

Evet Kuzum Yaa Bugünde Nöbetçii:47::47::47:

Bendee Uyudumm :17::17::17::17::17:

iyi o zaman uyu sen:1:
benim en zor islerim mutfak ve banyom bitti balkonlarim kaldi :32:
makyaj malzemelerimi duzenlicem:12:
salonda bi sey yok zaten duvarin biri kirlenmis onu silicem
esim perdesini acarsa onu yikicam camini silicem
koltuklari silicem
aman iyi ki bi sey yokmus ha:37::37:

Son düzenleme:
iyi o zaman uyu sen:1:
benim en zor islerim mutfak ve banyom bitti balkonlarim kaldi :32:
makyaj malzemelerimi duzenlicem:12:
salonda bi sey yok zaten duvarin biri kirlenmis onu silicem
esim perdesini acarsa onu yikicam camini silicem
koltuklari silicem
aman iyi ki bi sey yokmus ha:37::37:

Vala yaa kuzum Maşallah Okumakta zorlandımm:9::9::9::9:

Mrb kızlar :3: nasılsınız bakalım? dun butun gun mobilyalarımı, kapılarımı sildim mis gibi yaptım. bugun kendime izin verdim. oğluşla keyif yapcam. :16: Zulyam :38: özlüyorum ya girmeyince.

Vala yaa kuzum Maşallah Okumakta zorlandımm:9::9::9::9:
oyle caliskan insanin hali baska olii iste:27::9::9::9:
Mrb kızlar :3: nasılsınız bakalım? dun butun gun mobilyalarımı, kapılarımı sildim mis gibi yaptım. bugun kendime izin verdim. oğluşla keyif yapcam. :16: Zulyam :38: özlüyorum ya girmeyince.

mrb canim hosgeldin
oo bakiyorum da seni de iyice gaza getirmisiz mobilyalar falan silinmis:9::9:

camlar mis gibi oldu kızlar:) bitti vallahi yoruldum ama şampuanla sildim ben sonra başka yeri sildim kurudu onlar üstünden kuru bezle geçtim durulamadım bölede kolay oldu yane :) şimdi iki kapımı sildim geriye 4 kapım daha var:) onlarıda silcem süpürme silme falan yapıp halı silmeye başlarım of ne hamaratım ya
azerin maşallah diyorum sana ya duvar silmek hiç bana göre diilim hayatımdada silmedim zaten daha:) annem hiç silmezdi:) yanlız ben leke olan yerleri elimde hemen cifle siliorum duvarlar zaten veyaz benim leke olunca gıcık oluorum ama silmeyi denemdim hiç:) sana kocaman bi alkış diorum
senin temizlik düzenin nasıl yane her gün bi odayımı temizliosun dip köşe:) en sonda detaylı silip süpürme şeklindemi?
bende acıktım kendime makarna yaptım onu yedim şimdi kapılara devam:)

Son düzenleme:
camlar mis gibi oldu kızlar:) bitti vallahi yoruldum ama şampuanla sildim ben sonra başka yeri sildim kurudu onlar üstünden kuru bezle geçtim durulamadım bölede kolay oldu yane :) şimdi iki kapımı sildim geriye 4 kapım daha var:) onlarıda silcem süpürme silme falan yapıp halı silmeye başlarım of ne hamaratım ya
azerin maşallah diyorum sana ya duvar silmek hiç bana göre diilim hayatımdada silmedim zaten daha:) annem hiç silmezdi:) yanlız ben leke olan yerleri elimde hemen cifle siliorum duvarlar zaten veyaz benim leke olunca gıcık oluorum ama silmeyi denemdim hiç:) sana kocaman bi alkış diorum
senin temizlik düzenin nasıl yane her gün bi odayımı temizliosun dip köşe:) en sonda detaylı silip süpürme şeklindemi?
bende acıktım kendime makarna yaptım onu yedim şimdi kapılara devam:)

sagolasin canim:1:evet ben de pek sk silmem duvarlari ama boyle dip kose temizlik yapmisken bi de kizim kirletmisti baya bi siliyim dedim tavani falan da sildim ohh:32:
yilbasina temiz girelim dimi:1:
evet dip kose temizlik yapicaksam her gun bir odayi dip kose temizliyorum oyle yapinca hic bi odada bi seyi unutmuyorum hem de daha duzenli oluyo tum odalar dagilmiyo
sonda da her yeri tekrardan supurup silip tozunu aliyorum:32:

Back