- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur canım yönlendiririm :))))Zipzip senin takimi bana yonlendir tig gibi yaparim ev isleriyle
Seni de bekleren zipla zipla gelOlur canım yönlendiririm :))))
Kmsl Hnd bulmus burayı zaten
Kirmizi pabuc da gelir bundan sonra
Tenceresiz kaldim anne de benim takımda
Daha destek kuvvet getiririm canım :)))
Gelirim canım her zaman zıpzıp yaparakSeni de bekleren zipla zipla gel
Evli degilsin galiba dimi canimGelirim canım her zaman zıpzıp yaparak
Evet canım evli değilim :)Evli degilsin galiba dimi canim
Ev islerini kim yapar peki annen mi sen mi?Evet canım evli değilim :)
İş mi cikartiorsun bizeKizlar bahar temizliginde yapmam gerekenleri aksam listeleyip yazicam buraya belki isinize yarar
Cogunu annem yapıyor ama yardım ederim canim :))Ev islerini kim yapar peki annen mi sen mi?
İs cikarmama gerek var mi kanki bebeli evin isi bitmez zatiİş mi cikartiorsun bize
Yarismalara katilarak ara sira yemek de yap sevinsin kadincagizCogunu annem yapıyor ama yardım ederim canim :))
Ama yemek konusu dısında
Şuan katlanacak çamaşır var makina tekrar çalıştırılacak yemek yok ben konu açmaya çalışıyorum cefakar anaİs cikarmama gerek var mi kanki bebeli evin isi bitmez zati
Zaten tatlı yaptım ya cook sasırdı hemde cokk begendi misafir gelince yaparsın diyorduYarismalara katilarak ara sira yemek de yap sevinsin kadincagiz
bari hedayeyi kazan da eve bi katkin olsunŞuan katlanacak çamaşır var makina tekrar çalıştırılacak yemek yok ben konu açmaya çalışıyorum cefakar ana