Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kızlar günaydın. Nasılsınız bakalım ben her zaman ki gibi minnoşu uyutmaya çalışıyorum :anne:dişimiz çıktı biraz zorluyor...:işsiz:

Temizlik olayım çamaşır bulaşık süpürmeden ibaret çok fazla yapamıyorum kız durmuyor çünkü sürekli kucağımda sizler ne yapıyorsunuz bakalım.
@azeriin O1deren87 O1deren87 yorgun anneanne yorgun anneanne

Kırmızı alarm 🤯 bilirse burdaki titiz hatunlar bilir dedim zira nette hiç bir çözüm bulamadım.

Mevzu şu bi gazla fırın kapağını çıkardım sözde iyice temizleyecektim yıkadım sildim takamadım nasıl olduğunu anlamadım kapatmaya çabalarken o mandal gibi olan kilit yuvasında değilken kapandı🥴 elle mümkün değil geri açılmıyo tornavidayla denedim güç yetmiyo o kadar sert çözümünü bilen var mı?

Kırmızı alarm 🤯 bilirse burdaki titiz hatunlar bilir dedim zira nette hiç bir çözüm bulamadım.

Mevzu şu bi gazla fırın kapağını çıkardım sözde iyice temizleyecektim yıkadım sildim takamadım nasıl olduğunu anlamadım kapatmaya çabalarken o mandal gibi olan kilit yuvasında değilken kapandı🥴 elle mümkün değil geri açılmıyo tornavidayla denedim güç yetmiyo o kadar sert çözümünü bilen var mı?
Merhaba canim
Ben cami cikarip silip taktigimdan kapagi hic ellemedim daha once ama boyle bi video buldum belki isine yarar🙄
Oda olmazsa servisi arayip sor

Mtlu huzurlu pazarlar kızlar 🤗 size bir onerim olacak 🙈 iki gündür temizlik yapiyorum perdeler camlar derken bişey denedim odamin Pirinin perdelerini deterjan , bir küp şeker ve bir tatlı kaşığı karbonat la yıkadım birini de sadece makina ilacıyla yıkadım ama arada dağlar kadar fark vardı ve o perdemi tekrar attım şeker karbonat da ekledim 🤣 yani şeker ve karbonat çok işe yarıyor deneyin derim 🤗♥️

Mtlu huzurlu pazarlar kızlar 🤗 size bir onerim olacak 🙈 iki gündür temizlik yapiyorum perdeler camlar derken bişey denedim odamin Pirinin perdelerini deterjan , bir küp şeker ve bir tatlı kaşığı karbonat la yıkadım birini de sadece makina ilacıyla yıkadım ama arada dağlar kadar fark vardı ve o perdemi tekrar attım şeker karbonat da ekledim 🤣 yani şeker ve karbonat çok işe yarıyor deneyin derim 🤗
Sana da mutlu pazarlar canim😍sekeri ben de atiyorum ama karbonati hic denemedim bu sefer onu da deneyeyim😘

Kızlar günaydın. Nasılsınız bakalım ben her zaman ki gibi minnoşu uyutmaya çalışıyorum :anne:dişimiz çıktı biraz zorluyor...:işsiz:

Temizlik olayım çamaşır bulaşık süpürmeden ibaret çok fazla yapamıyorum kız durmuyor çünkü sürekli kucağımda sizler ne yapıyorsunuz bakalım.
@azeriin O1deren87 O1deren87 yorgun anneanne yorgun anneanne
Gecmis olsun canim masallah kuzuya o kadar oldu mu😍😍
Slm kızlar. Bi ara yoktum.şimdi geldim.kmsl hde.bende taşınacağım için çok Dib köşe yapmıyorum.zaten taşınırken evin yarısını atacam.bi belli olsun tayinimiz.
Hayirli olsun canim😍
Enerjini yeni eve sakla 😃😃

Mtlu huzurlu pazarlar kızlar 🤗 size bir onerim olacak 🙈 iki gündür temizlik yapiyorum perdeler camlar derken bişey denedim odamin Pirinin perdelerini deterjan , bir küp şeker ve bir tatlı kaşığı karbonat la yıkadım birini de sadece makina ilacıyla yıkadım ama arada dağlar kadar fark vardı ve o perdemi tekrar attım şeker karbonat da ekledim 🤣 yani şeker ve karbonat çok işe yarıyor deneyin derim 🤗
Mutlu Pazar’lar canım😘😘şekeri bende atıyordum ama karbonatlı hiç denemedim

Masallah buyuyunce ev isleri daha da zorlasiyo dimi😃
Yaaaa aslında kendi kendine biraz oyalansa zor olmayacak ama hiç kucağımdan inmiyor şimdi 2 gündür biraz örümcek de zaman geçiriyor ben hemen bu sorada dün yaptıklarımı yazayım bari

Evi süpürdüm
Sildim
Tozları aldım
Bulaşık makinası yerleştirdim
Kızımın yazlık kuşluklarını yaptım (birazını bugün yapıcam daha)
3 makina çamaşır yıkandı katlandı yerleştirilecek

Merhaba canim
Ben cami cikarip silip taktigimdan kapagi hic ellemedim daha once ama boyle bi video buldum belki isine yarar🙄
Oda olmazsa servisi arayip sor

Bunu gördüm ben iç camının çıktığını bilmiyodum içinde çok güçlü bi yay tutuyomuş o kilidi gücüm yetmedi babam iki dakikada açtı 😆
Bir daha çıkarmam zaten tövbe ettim iç camı sökerim o daha kolaymış.

Yaaaa aslında kendi kendine biraz oyalansa zor olmayacak ama hiç kucağımdan inmiyor şimdi 2 gündür biraz örümcek de zaman geçiriyor ben hemen bu sorada dün yaptıklarımı yazayım bari
Evi süpürdüm
Sildim
Tozları aldım
Bulaşık makinası yerleştirdim
Kızımın yazlık kuşluklarını yaptım (birazını bugün yapıcam daha)
3 makina çamaşır yıkandı katlandı yerleştirilecek
Su orumcek baya ise yaramis desene dunyanin isini yapmışsin🤗
Zipzip senin takimi bana yonlendir tig gibi yaparim ev isleriyle :KK70:
Bunu gördüm ben iç camının çıktığını bilmiyodum içinde çok güçlü bi yay tutuyomuş o kilidi gücüm yetmedi babam iki dakikada açtı 😆
Bir daha çıkarmam zaten tövbe ettim iç camı sökerim o daha kolaymış.
Erkek gucu boyle yerlerde gerekli oluyo 😃bundan sonra camini cikar sil tak canim ugrasma🤣🤣
Bizim takım burda :rolleyes:
Nevreste Nevreste serbetlilerle kilo yaptiriyo ben de ev isleriyle yag yaktiriyorum minigim🤣🤣🤣
Aynen öyle yapıyorum canım. Ama yinede işler bitmiyor.bulasıkla çamaşırın maşallahı var zaten
Bizim evde de oyle valla 🙄🙄

X