- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.801
işte üşengeçlik ne kötü bir şey yau.. valla anacım der ki iş olduğunu bilseymişsin çıkmayacakmışsın o hesap
ahahha o zaman vucut kremini duşa sok çıkmaadan sıcacıken sürüver :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte üşengeçlik ne kötü bir şey yau.. valla anacım der ki iş olduğunu bilseymişsin çıkmayacakmışsın o hesap
Onu deneyim :)ahahha o zaman vucut kremini duşa sok çıkmaadan sıcacıken sürüver :)
Onu deneyim :)
valla vakit ayırabilsek neler yapılmaz da işte :)çıkınca giyinmekten başka derdi aklmıyor insanın :)
valla vakit ayırabilsek neler yapılmaz da işte :)
çabucak kuzumyapılcak listesi uzun :)) ama zaman yok
hafta sonun nasıl geçti :)
sen neler yaptın? :)yapılcak listesi uzun :)) ama zaman yok
hafta sonun nasıl geçti :)
çabucak kuzum
sen neler yaptın? :)
aynen o kadar kısa geçti.. naptım valla sadece ortalık toplandı annelerin gönülleri alındı kuzunun sınavları başlıyor ders çalışıldı, mutfakla ilgilenildi duş alındı o kadar kızım dün kendi kesti tırnaklarını, babası diyor ki dikkat et düşmesin yere düşse nolcak ki diyor :) öyle geldi geçti çabucak :)haha çok kısa oldu
temizlik
yemek
köpeğimi gezdirdim :))
aynen o kadar kısa geçti.. naptım valla sadece ortalık toplandı annelerin gönülleri alındı kuzunun sınavları başlıyor ders çalışıldı, mutfakla ilgilenildi duş alındı o kadar kızım dün kendi kesti tırnaklarını, babası diyor ki dikkat et düşmesin yere düşse nolcak ki diyor :) öyle geldi geçti çabucak :)
Aynen oyle ama fazla verdik galiba ozguveni her seyi yaparimi gec her seyi en iyi ben yaparim modunda dolaniyor Allah vere de hep oyle devam etse ego degil ama:)titiz baba yavrucakların bişeyler başardıklarıını görmek ne güzel.. sınalarında bol bol başarılar diliyorumm :)
Aynen oyle ama fazla verdik galiba ozguveni her seyi yaparimi gec her seyi en iyi ben yaparim modunda dolaniyor Allah vere de hep oyle devam etse ego degil ama:)
Amin insallah Allah zihin acikligi versin.
Evet tabi cok onemli insallah iyi olsun butun kuzular.:)öz güven önemli olmasa ezilen haksız çıkan taraf olur. birşeyleri güzel yaptıkça oda kendine güveni geliyor ve çok iyi birşey, özgüvensizlik tanıımadığımız bir insanla konuşurken bile vucut dilimizi çok etkiliyor.
Evet tabi cok onemli insallah iyi olsun butun kuzular.:)
AMİİN canım.inşallah bu devirde allah hepsini kazadan beladan kötü insanlardan korusun yollarını şaşırtmasın
Abla iyi ki etiketlemişsin beni bildirim gelmemis yine banaKızlar nerdesiniz BirTutamMutluluk20
Eski model :)Mutfak dolaplari nasil ki