- 8 Eylül 2016
- 103.190
- 437.770
- 35
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.881
Dogru diyorsun onu söylediSu dandik utuyle sonuncu bile olamam o vakit
Aa soyledi ya yenen bi sey diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogru diyorsun onu söylediSu dandik utuyle sonuncu bile olamam o vakit
Su anda her zamanki gibi koltugun yastiklarini yere atip aralarinda legodan bi seyler yapiyolarbiri digerinin legosunu alinca da kizilca kiyamet kopuyoŞimdi arkandan bir yeri döküp duruyorlar değil mi
Ütüyü hiç sevmem katılmayacağımSu dandik utuyle sonuncu bile olamam o vakit
Canımmm en kısa zamanda bende deniycem o zamanAsk olsun sen unutulacak kadin misin evet canim sicak suda erittim kuvete de lavaboya da fazla fazla yetti
Amin canim
Mide bulantisi falan var mi?
Ulenn gardasım içinemi doğdu bugün evi poh götürdü yarın oruç tutamda Salı günü temizliğe başlayım 40lamaya nerden başlasamki
Yaz yaz.. Ben bir başladım bıraktım kış geri gelince. Yakında yine başlarım.Kizlar bahar temizliginde yapmam gerekenleri aksam listeleyip yazicam buraya belki isinize yarar
Kızzzzz ben kaçırır mıyım hiç bu sayfayıOlur canım yönlendiririm :))))
Kmsl Hnd bulmus burayı zaten
@Kirmizi pabuc da gelir bundan sonra
@minik meleklerim de benim takımda
Daha destek kuvvet getiririm canım :)))
Ben biliyordumda hiç gelmemistimKızzzzz ben kaçırır mıyım hiç bu sayfayı
Kız. Benim cadım bıraktığım yerde de kalmıyor basıyor çığlığıYok be nerdesimdi dusunuyorum da en kolay zamanlari yeni dogduklari zamanlarmis en azindan biraktigim yerde kaliyolardi
Aslında hamile kalmadan önce daha aktiftim ama malum cadı izin vermiyor şimdi öyle arada takılıyorum temizlik bahaneeeeBen biliyordumda hiç gelmemistim
Kirmizi pabuc nerde deyince buldum :))
Benim daha buralara gelecek vaktim olmamıstı zaten 7-8 aydır burdayımAslında hamile kalmadan önce daha aktiftim ama malum cadı izin vermiyor şimdi öyle arada takılıyorum temizlik bahaneeee
Kim hamile azerinnn miCanımmm en kısa zamanda bende deniycem o zaman
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah
Temizliğe mi taşındı cuma takımları yaBenim daha buralara gelecek vaktim olmamıstı zaten 7-8 aydır burdayım
Yook kız buraya yemek topiğinden geldim arkadası getirdim bir baktım herkes burdaymıs zatenTemizliğe mi taşındı cuma takımları ya
yemek topiğinde ne işiniz var hem de şerbetli tatlılarYook kız buraya yemek topiğinden geldim arkadası getirdim bir baktım herkes burdaymıs zaten
Valla yanlış anlamadıysam eğer öyleymişKim hamile azerinnn mi
Haberin yok mu yarısmaya katıldımyemek topiğinde ne işiniz var hem de şerbetli tatlılar
Daha sabah düşünmüyorum dedi :)))Valla yanlış anlamadıysam eğer öyleymiş
ABoooo BirTutamMutluluk20 hayırlı olsun kuzum. Rahat geçer inşallah hamileliğinValla yanlış anlamadıysam eğer öyleymiş