- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.861
Anaa ikiniz de hamile ciktiniz ya masallah size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaa ikiniz de hamile ciktiniz ya masallah size
Ay sen beni unutmadın mılavabo da nasıl denedin? Suda mı erittinBu arada bulasik deterjani wc de favorim oldu bi tane tablet atip islerimi yapiyorum en sonda da w yi ovuyorum piril piril
Lavaboda da denedim harika
Sadecebirisiyim
Çok teşekkürler, Rabbim hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip etsinAnaa ikiniz de hamile ciktiniz ya masallah size
Gel gel tam yerindesin o zaman konu sahibesi de üçüz anasi o yuzden seni iyi anlarimMerhaba karnimda ikizlerle bir aya kadar bu evin bahar tamizligini halletmem lazım biraz faydalanayim dedim
Kadin nasil sevinmişse artikbi de pilav yapsan nolacak acabaZaten tatlı yaptım ya cook sasırdı hemde cokk begendi misafir gelince yaparsın diyordu
Sok gecirebilirGel gel tam yerindesin o zaman konu sahibesi de üçüz anasi o yuzden seni iyi anlarim
Kadin nasil sevinmişse artikbi de pilav yapsan nolacak acaba
Ask olsun sen unutulacak kadin misin evet canim sicak suda erittim kuvete de lavaboya da fazla fazla yettiAy sen beni unutmadın mılavabo da nasıl denedin? Suda mı erittin
Amin canimÇok teşekkürler, Rabbim hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip etsin
Aha da nevo geldi ona sormak gerekSok gecirebilir
Yeni kategori ne olacak acaba biraz daha sasırtırım belki
Diyorum bari temiz yere dogsunlar sonra ne hale geleceğiz Allah bilirGel gel tam yerindesin o zaman konu sahibesi de üçüz anasi o yuzden seni iyi anlarim
Kadin nasil sevinmişse artikbi de pilav yapsan nolacak acaba
Yok bulantı çok az oldu bende çok şükür, bu hafta ama baş ağrısı yoğundu migrenden dolayı, sizin mi üçüzler Allah bağışlasınAsk olsun sen unutulacak kadin misin evet canim sicak suda erittim kuvete de lavaboya da fazla fazla yetti
Amin canim
Mide bulantisi falan var mi?
Son güne kadar söylemez ki :)Aha da nevo geldi ona sormak gerek
Cok akillica dusunmuşsun vallasonrasini sorma oyle bi dagildik ki uc sene oldu hala toplanamadikDiyorum bari temiz yere dogsunlar sonra ne hale geleceğiz Allah bilir
O da zordur ya bol bol hava al bari canimYok bulantı çok az oldu bende çok şükür, bu hafta ama baş ağrısı yoğundu migrenden dolayı, sizin mi üçüzler Allah bağışlasın
Burasi yemek topigi degil belki soyler kimseye soylemeyiz dimi zip zipSon güne kadar söylemez ki :)
Maşallah Allah bağışlasın sizinkiler az kalmış ev işlerine yardım edecekler bizim daha işimiz çokCok akillica dusunmuşsun vallasonrasini sorma oyle bi dagildik ki uc sene oldu hala toplanamadik
Ütü yapmanın püf noktaları olabilirKategori bölüme uymalı değil miAha da nevo geldi ona sormak gerek
Bence zorlamayalım cünkü gecen kategori gördüm acılana kadar söylemedi :))))
Güzel kategoriÜtü yapmanın püf noktaları olabilirKategori bölüme uymalı değil mi
TeşekkürlerGüzel kategori
Yok be nerdesimdi dusunuyorum da en kolay zamanlari yeni dogduklari zamanlarmis en azindan biraktigim yerde kaliyolardiMaşallah Allah bağışlasın sizinkiler az kalmış ev işlerine yardım edecekler bizim daha işimiz çok
Şimdi arkandan bir yeri döküp duruyorlar değil miYok be nerdesimdi dusunuyorum da en kolay zamanlari yeni dogduklari zamanlarmis en azindan biraktigim yerde kaliyolardi
Su dandik utuyle sonuncu bile olamam o vakitÜtü yapmanın püf noktaları olabilirKategori bölüme uymalı değil mi
Aa soyledi ya yenen bi sey diyeBence zorlamayalım cünkü gecen kategori gördüm acılana kadar söylemedi :))))