- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.553
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.821
Hadi hayırlısı bakalım inşallah yanımıza gelirsinizSlm kızlar. Bi ara yoktum.şimdi geldim.kmsl hde.bende taşınacağım için çok Dib köşe yapmıyorum.zaten taşınırken evin yarısını atacam.bi belli olsun tayinimiz.
InşallahHadi hayırlısı bakalım inşallah yanımıza gelirsiniz
InsallahHadi hayırlısı bakalım inşallah yanımıza gelirsiniz
Merhaba canimKırmızı alarmbilirse burdaki titiz hatunlar bilir dedim zira nette hiç bir çözüm bulamadım.
Mevzu şu bi gazla fırın kapağını çıkardım sözde iyice temizleyecektim yıkadım sildim takamadım nasıl olduğunu anlamadım kapatmaya çabalarken o mandal gibi olan kilit yuvasında değilken kapandıelle mümkün değil geri açılmıyo tornavidayla denedim güç yetmiyo o kadar sert çözümünü bilen var mı?
Sana da mutlu pazarlar canimMtlu huzurlu pazarlar kızlarsize bir onerim olacak iki gündür temizlik yapiyorum perdeler camlar derken bişey denedim odamin Pirinin perdelerini deterjan , bir küp şeker ve bir tatlı kaşığı karbonat la yıkadım birini de sadece makina ilacıyla yıkadım ama arada dağlar kadar fark vardı ve o perdemi tekrar attım şeker karbonat da ekledim yani şeker ve karbonat çok işe yarıyor deneyin derim ♥
Gecmis olsun canim masallah kuzuya o kadar oldu muKızlar günaydın. Nasılsınız bakalım ben her zaman ki gibi minnoşu uyutmaya çalışıyorumdişimiz çıktı biraz zorluyor...
Temizlik olayım çamaşır bulaşık süpürmeden ibaret çok fazla yapamıyorum kız durmuyor çünkü sürekli kucağımda sizler ne yapıyorsunuz bakalım.
@azeriinO1deren87 yorgun anneanne
Hayirli olsun canimSlm kızlar. Bi ara yoktum.şimdi geldim.kmsl hde.bende taşınacağım için çok Dib köşe yapmıyorum.zaten taşınırken evin yarısını atacam.bi belli olsun tayinimiz.
Sağol tatlım evet büyüdü cadıGecmis olsun canim masallah kuzuya o kadar oldu mu
Hayirli olsun canim
Enerjini yeni eve sakla
Mutlu Pazar’lar canımMtlu huzurlu pazarlar kızlarsize bir onerim olacak iki gündür temizlik yapiyorum perdeler camlar derken bişey denedim odamin Pirinin perdelerini deterjan , bir küp şeker ve bir tatlı kaşığı karbonat la yıkadım birini de sadece makina ilacıyla yıkadım ama arada dağlar kadar fark vardı ve o perdemi tekrar attım şeker karbonat da ekledim yani şeker ve karbonat çok işe yarıyor deneyin derim ♥
Masallah buyuyunce ev isleri daha da zorlasiyo dimiSağol tatlım evet büyüdü cadı
Yaaaa aslında kendi kendine biraz oyalansa zor olmayacak ama hiç kucağımdan inmiyor şimdi 2 gündür biraz örümcek de zaman geçiriyor ben hemen bu sorada dün yaptıklarımı yazayım bariMasallah buyuyunce ev isleri daha da zorlasiyo dimi
Denemelisin canım mis gibi oldu perdelerimMutlu Pazar’lar canımşekeri bende atıyordum ama karbonatlı hiç denemedim
Denemelisin canım mis gibi oldu perdelerim
Merhaba canim
Ben cami cikarip silip taktigimdan kapagi hic ellemedim daha once ama boyle bi video buldum belki isine yarar
Oda olmazsa servisi arayip sor
Aynen öyle yapıyorum canım. Ama yinede işler bitmiyor.bulasıkla çamaşırın maşallahı var zatenGecmis olsun canim masallah kuzuya o kadar oldu mu
Hayirli olsun canim
Enerjini yeni eve sakla
Su orumcek baya ise yaramis desene dunyanin isini yapmışsinYaaaa aslında kendi kendine biraz oyalansa zor olmayacak ama hiç kucağımdan inmiyor şimdi 2 gündür biraz örümcek de zaman geçiriyor ben hemen bu sorada dün yaptıklarımı yazayım bari
Evi süpürdüm
Sildim
Tozları aldım
Bulaşık makinası yerleştirdim
Kızımın yazlık kuşluklarını yaptım (birazını bugün yapıcam daha)
3 makina çamaşır yıkandı katlandı yerleştirilecek
Zipzip senin takimi bana yonlendir tig gibi yaparim ev isleriyleKirmizi pabuc burası canım :)
Erkek gucu boyle yerlerde gerekli oluyoBunu gördüm ben iç camının çıktığını bilmiyodum içinde çok güçlü bi yay tutuyomuş o kilidi gücüm yetmedi babam iki dakikada açtı
Bir daha çıkarmam zaten tövbe ettim iç camı sökerim o daha kolaymış.
Bizim takım burda
Bizim evde de oyle vallaAynen öyle yapıyorum canım. Ama yinede işler bitmiyor.bulasıkla çamaşırın maşallahı var zaten