Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kızlar günaydın. Nasılsınız bakalım ben her zaman ki gibi minnoşu uyutmaya çalışıyorum dişimiz çıktı biraz zorluyor...

Temizlik olayım çamaşır bulaşık süpürmeden ibaret çok fazla yapamıyorum kız durmuyor çünkü sürekli kucağımda sizler ne yapıyorsunuz bakalım.
@azeriin O1deren87 yorgun anneanne

Kırmızı alarm bilirse burdaki titiz hatunlar bilir dedim zira nette hiç bir çözüm bulamadım.

Mevzu şu bi gazla fırın kapağını çıkardım sözde iyice temizleyecektim yıkadım sildim takamadım nasıl olduğunu anlamadım kapatmaya çabalarken o mandal gibi olan kilit yuvasında değilken kapandı elle mümkün değil geri açılmıyo tornavidayla denedim güç yetmiyo o kadar sert çözümünü bilen var mı?

Merhaba canim
Ben cami cikarip silip taktigimdan kapagi hic ellemedim daha once ama boyle bi video buldum belki isine yarar
Oda olmazsa servisi arayip sor

Mtlu huzurlu pazarlar kızlar size bir onerim olacak iki gündür temizlik yapiyorum perdeler camlar derken bişey denedim odamin Pirinin perdelerini deterjan , bir küp şeker ve bir tatlı kaşığı karbonat la yıkadım birini de sadece makina ilacıyla yıkadım ama arada dağlar kadar fark vardı ve o perdemi tekrar attım şeker karbonat da ekledim yani şeker ve karbonat çok işe yarıyor deneyin derim

Sana da mutlu pazarlar canimsekeri ben de atiyorum ama karbonati hic denemedim bu sefer onu da deneyeyim

Gecmis olsun canim masallah kuzuya o kadar oldu mu
Slm kızlar. Bi ara yoktum.şimdi geldim.kmsl hde.bende taşınacağım için çok Dib köşe yapmıyorum.zaten taşınırken evin yarısını atacam.bi belli olsun tayinimiz.
Hayirli olsun canim
Enerjini yeni eve sakla

Mutlu Pazar’lar canımşekeri bende atıyordum ama karbonatlı hiç denemedim

Masallah buyuyunce ev isleri daha da zorlasiyo dimi
Yaaaa aslında kendi kendine biraz oyalansa zor olmayacak ama hiç kucağımdan inmiyor şimdi 2 gündür biraz örümcek de zaman geçiriyor ben hemen bu sorada dün yaptıklarımı yazayım bari

Evi süpürdüm
Sildim
Tozları aldım
Bulaşık makinası yerleştirdim
Kızımın yazlık kuşluklarını yaptım (birazını bugün yapıcam daha)
3 makina çamaşır yıkandı katlandı yerleştirilecek

Merhaba canim
Ben cami cikarip silip taktigimdan kapagi hic ellemedim daha once ama boyle bi video buldum belki isine yarar
Oda olmazsa servisi arayip sor

Bunu gördüm ben iç camının çıktığını bilmiyodum içinde çok güçlü bi yay tutuyomuş o kilidi gücüm yetmedi babam iki dakikada açtı
Bir daha çıkarmam zaten tövbe ettim iç camı sökerim o daha kolaymış.

Su orumcek baya ise yaramis desene dunyanin isini yapmışsin
Zipzip senin takimi bana yonlendir tig gibi yaparim ev isleriyle
Erkek gucu boyle yerlerde gerekli oluyo bundan sonra camini cikar sil tak canim ugrasma
Bizim takım burda
Nevreste serbetlilerle kilo yaptiriyo ben de ev isleriyle yag yaktiriyorum minigim
Aynen öyle yapıyorum canım. Ama yinede işler bitmiyor.bulasıkla çamaşırın maşallahı var zaten
Bizim evde de oyle valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…