- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.441
Benim 2 tane canım3 çocuk, senin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 2 tane canım3 çocuk, senin?
Sahiden minimalist mutfak gördümeline sağlıkMutfak topluyken bi resim bırakayım
Ocak silinecek ocağa bakmayın:)
Hepsi var evett.Rekabet, destek, motivasyon, yarış vs
Kaç kg kaldı? İyi vermişsin.Hmm yine de kafana takacak kadar çok değil yavaş yavaş verirsin, ben de hamilelik kilolarımı vermeye çalışıyorum, boyum 1.65 kilom 71,takıldığın bir grup yoksa 13.takım cuma zayıflama grubuna gelmek istersen buyur gel, ben oradayım toplam 15 kilo verdim daha da vermem gerek, daha hamilelik öncesi kiloma ulaşamadım
Evet evin her alanında minimalist sayılırım.Sahiden minimalist mutfak gördümeline sağlık
Süper duruyorMutfak topluyken bi resim bırakayım
Kız bu geçen ay mutfağı temizlediğin de attığın foto değil miMutfak topluyken bi resim bırakayım
Aşk olsun o zaman ocak temizdi bi kereKız bu geçen ay mutfağı temizlediğin de attığın foto değil mi
Anam bir foto çekmiş çevirip çevirip ekliyo kandırıyor bizi
tamam işte temizledikten 10 dakika sonrasıdır bu daAşk olsun o zaman ocak temizdi bi kere
Aynen yaa ne vardı evlenecek sankiTemizlik yaptınızmı kızlarrr ohh ben 10 gündür annemde yan gelip yatıyorum yemek hazır sabah kahvaltı hazır sohbet muhabbet valla ne rahatmışız biz bekarken...
Valla eve gitmeye korkuyorum acaba evde beni neler bekliyor merak içindeyim...
Ayyyyy şaka yaptımmm valla alınma bak takıldımO buydu bak. Hep temiz mutfağım işte
Eskiden küllerden doğmak topiğinde bi onje koyup çekerdik bi daha çekerken sana sorayım bişey koy de onu koyup çekeyim gerçi ona da Photoshop dersin kesintamam işte temizledikten 10 dakika sonrasıdır bu da
Hı hı 1 ay birikiyor bulaşık sonra böyle önceki halini azerinn gördü zaten sonra bi daha haber alınamadı bakAyyyyy şaka yaptımmm valla alınma bak takıldım
4 çocukla mutfağı ayda bir böyle paklıyorsun işte büyük başarı
Aman sonra sende benden istersin foto falan tek çocukla valla bu kadar toplu temiz olmuyor benim evEskiden küllerden doğmak topiğinde bi onje koyup çekerdik bi daha çekerken sana sorayım bişey koy de onu koyup çekeyim gerçi ona da Photoshop dersin kesin
Benim de olmuyor zaten ama bundan sonra olacak 21 gün temiz fotoğraf atcam akşamlarıAman sonra sende benden istersin foto falan tek çocukla valla bu kadar toplu temiz olmuyor benim ev
Hahaha ayyy daha önce öğtencilikte bir kız arkadaşın evine habersiz gittim daha doğrusu 2 kızdı...Hı hı 1 ay birikiyor bulaşık sonra böyle önceki halini azerinn gördü zaten sonra bi daha haber alınamadı bak
Beni sinir etme sana da gönderirim
AhahahahHahaha ayyy daha önce öğtencilikte bir kız arkadaşın evine habersiz gittim daha doğrusu 2 kızdı...
Allah ımmmm böyle bir şey görmedim Rabbim affetsin arkalarından konuşuyorum ama o yaz sıcağında 1 haftamı beklemiş artık nedir bilmiyorum resmen içinde başka canlılar üremişti tencerenin tavanın
Ömür boyu unutmam o mutfağı sonra çamaşır suyuyla giriştiler her şeyi yıkadılar
Yani ben öyle mutfak görmüşüm başka da hiçbirşeyden etkilenmem