- 16 Ekim 2014
- 3.602
- 6.690
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.261
Hoşgeldin , başlamak bitirmenin yarısıdır , başlarsan devamı gelir, kolay gelsinBuraya gelecemm gelecem dedim geldim
Yarın işsiz hayatımın ilk günü :)
Evime girişmeyi düşünüyorum ..
bugun buzdolabına giriştimm ooohhhh mislerr gibimm olduu ..
Yarın salona girişmeyi düşünüyorum .
Çekmeceleri falan düzenlicem , süpürge , toz alma vileda .
Her güne 1 oda yapcam ..
En korktugum her mıtfak
Valla son günlerde saldım iyice kendimi yarından itibaren az gireyim de özleyin azcık beniKk'dan çıkmıyorsun diyorum :) Ne diyeceğim
Benim mitfak da pek bişey yok 2-3 bardak biberon bir de cezve var onu da yatmadan hallederim inşallahİyi aksamlar kizlarzambak hosgeldin yavru
Mitfak maratonu yapacak var mi?benim mutfak su anda bomba atilmis gibi
Gir canım gir iki topiğe de renk katıyorsun, pokunu çıkarmadan gir amaValla son günlerde saldım iyice kendimi yarından itibaren az gireyim de özleyin azcık beni
Anaaam bu neEki Görüntüle 2229208
Gel vatandas gel daginik mutfaga gel
Dikkat ederseniz mutfagin cekmecesini de kirdilar
Bu gün ben de bardak bile yıkamadım birazdan ben de toplayıp yatacağım bakalımEki Görüntüle 2229208
Ya 2 gündür çocuk sallıyorum bi kızı bi oğlanı bi bebeği o sırada canım sıkılıyor telefona takılıyorumGir canım gir iki topiğe de renk katıyorsun, pokunu çıkarmadan gir ama
one gıEki Görüntüle 2229208
Canım senin çocuklar ne kadarlık kiYa 2 gündür çocuk sallıyorum bi kızı bi oğlanı bi bebeği o sırada canım sıkılıyor telefona takılıyorum
Kız gelince şaşıracak noluyor diye
10-9 yaşında büyükler, küçüklerden biri 2 yaş biri 2 aylıkCanım senin çocuklar ne kadarlık ki
Haklısın . Yarın inşallah başlıcam en son mutfaga girerim zaten :)Hoşgeldin , başlamak bitirmenin yarısıdır , başlarsan devamı gelir, kolay gelsin
Canım zatenKız gelince şaşıracak noluyor diye
10-9 yaşında büyükler, küçüklerden biri 2 yaş biri 2 aylık
İş güç yapmazsam sadece çocuklarla ilgilenince zorlanmıyorum ama ev işleri olduğu günler çok zor oluyor maalesefCanım zatenO1deren87 ablam olur .... maşallah kuzucuklara yaaaaa çok zor olmuyor mu nasıl baş ediyorsun... benim 2 kızım var biri 12 yaşında diğeri 5 aylık ama küçük beni mahvediyor sürekli kucağımda
Ben iş yapmasamda çok yoruyor ufaklık beni sürekli kucağımda olunca çok zorlanıyorum eeee artık büyüyor daİş güç yapmazsam sadece çocuklarla ilgilenince zorlanmıyorum ama ev işleri olduğu günler çok zor oluyor maalesef
O aylarda öyle oluyorlar canım da sonra geçiyor 1-2 sene sabretmek lazım işteBen iş yapmasamda çok yoruyor ufaklık beni sürekli kucağımda olunca çok zorlanıyorum eeee artık büyüyor da
Dedim ya bizi bu kadar bebeyle kimse kabul etmezNirden bildin?
Erken kalkmak icin erken de uyumak gerek ama yavruBirde ben erken kalkabilsem keşke ama okullar açılınca herşey düzene girer inşallah
Kadin tam da benim kafadanmis deseneBen duvarlar için kadın tutuyorum o hep fairy ile siliyor duvarlar pırıl pırıl oluyor , kadın fairy hastası heryer fairy ile temizliyor :)
Korkma yavru her oda icin temizlik listelerimiz var bizimBuraya gelecemm gelecem dedim geldim
Yarın işsiz hayatımın ilk günü :)
Evime girişmeyi düşünüyorum ..
bugun buzdolabına giriştimm ooohhhh mislerr gibimm olduu ..
Yarın salona girişmeyi düşünüyorum .
Çekmeceleri falan düzenlicem , süpürge , toz alma vileda .
Her güne 1 oda yapcam ..
En korktugum her mıtfak
Ben simdiden etiketlemeye baslayayim seni A AnkaValla son günlerde saldım iyice kendimi yarından itibaren az gireyim de özleyin azcık beni
Hangi topik yaw digeriGir canım gir iki topiğe de renk katıyorsun, pokunu çıkarmadan gir ama
Cumartesi pazar biz boyleyiz anacimAnaaam bu nedüğün evi gibi kolay gelsin canım
Yaptin mi bariBu gün ben de bardak bile yıkamadım birazdan ben de toplayıp yatacağım bakalım
Amaaan bizim de bi kk miz var zatenYa 2 gündür çocuk sallıyorum bi kızı bi oğlanı bi bebeği o sırada canım sıkılıyor telefona takılıyorum
Daginik mitfakone gı