- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.281
Eline sağlık. Sabah yerleştirince de foto at son halini merak ettim.Anam belim koptu yamakineye sigmadi bi o kadar da elimde yikadimyerlestirmesi sabaha kaldi ama yoruldum
Eki Görüntüle 2229223
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlık. Sabah yerleştirince de foto at son halini merak ettim.Anam belim koptu yamakineye sigmadi bi o kadar da elimde yikadimyerlestirmesi sabaha kaldi ama yoruldum
Eki Görüntüle 2229223
taam atarimEline sağlık. Sabah yerleştirince de foto at son halini merak ettim.
Ben de atıcam toplayıncataam atarim
Kirli olunca da at amahabire ben rezil oluyorumBen de atıcam toplayınca
Hay maşallaahh valla harikasınKirli olunca da at amahabire ben rezil oluyorum
Zayıflama topiği canım, seni aldatmıyoz yaniHangi topik yaw digeri
Hahahhhhh bende sallıyorum şuandaYapmadım daha BirTutamMutluluk20 hala çocuk sallıyorum
BirTutamMutluluk20 çocuk sallama ayağına topikte geziyor işteYapmadım daha BirTutamMutluluk20 hala çocuk sallıyorum
Kızım çocuk sallamaktan kuyruğum battı ne alakası varBirTutamMutluluk20 çocuk sallama ayağına topikte geziyor işte
Minder altına minder :)Kızım çocuk sallamaktan kuyruğum battı ne alakası var
Koltuktayım zaten. :))Minder altına minder :)
Öyle de toton kıymetli yaniKoltuktayım zaten. :))
Kıymetli tabiiÖyle de toton kıymetli yani
Az biraz dagit da oyle cek topigin en daginik evi olarak tarihe gececem yoksaHay maşallaahh valla harikasın
Yarın bende önceki sonraki hali yaparım
Hah iyiZayıflama topiği canım, seni aldatmıyoz yani
Erken yatmis galiba kucuk yavru erken kalktigina goreHahahhhhh bende sallıyorum şuanda
Helal olsun yavru iyice hamarat oldun senBütün odaları topladım 1 makine çamaşır serdim bulaşık makinesi boşalttım. Bu arada hala çocuklardan hiç biri uyumadı mutfağı toplayamadım daha