Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ay ablacım hiç sorma 1 buçuk ay falan oldu taşınalı benim uykum falan kalmadı
birde gelinini arıyor ona kızıyor oğlum gelince yap taze taze yesin vs gibisinden kızını arıyor güzel kızımm:KK53:
beyime bugün dedim tatlı vs bir ikram götürsem rica etsem diye bence kendini boşuna yorarsın hemde sonra yine gürültü yapıyorlar diye sen daha çok sinir olursun dedi
neden dedim televizyon sesi geliyor televizyonlu odada oturuyorlar demek ki dedi ama ben yinede şanşımı deneyeyim diyorum çünkü diğer odalara gidip uyusam orada da gürültü var diğer komşumuz çok fena her gün kavga ediyor eşiyle hep bir bağırış kavga bazen adamıın eşyalarını apartmana sokağa fırlatıyor kapıdan pencereden o derece bizim apartman biraz fıkradan fırlamış gibi :rolleyes:
evimden çok memnunum oysa tam aksine :-)

evet burada yalancı güneş olur hep ama soğuktur hep :21:
Allah kolaylik versin canim ya:KK53:bazi yaslilar hemen tatli dille yola gelir de bazilari aksine tersleye de bilir:KK53::KK53:. Geline oyle diyosa uslubu belli diye dusunuyorum:olamaz:
Kiraci misiniz canim?

Allah kolaylik versin canim ya:KK53:bazi yaslilar hemen tatli dille yola gelir de bazilari aksine tersleye de bilir:KK53::KK53:. Geline oyle diyosa uslubu belli diye dusunuyorum:olamaz:
Kiraci misiniz canim?
evet kiracıyız ilk buraya gelin geldiğim için belkide evimi seviyorum rahat ferah bir ev istanbulda biraz evler küçük hele mutfaklar avuç kadar :KK45:
gece 3' de teyzem maşallah görüntülü görüşüyordu kızıyla falan :rolleyes:
taşınırken teyze herkese bağırıyordu hiç bakmadım görmedim ama sesi bütün apartmanı inletiyordu dedeminde hiç sesini duymadım beyim görmüş bir kere :-)

evet kiracıyız ilk buraya gelin geldiğim için belkide evimi seviyorum rahat ferah bir ev istanbulda biraz evler küçük hele mutfaklar avuç kadar :KK45:
gece 3' de teyzem maşallah görüntülü görüşüyordu kızıyla falan :rolleyes:
taşınırken teyze herkese bağırıyordu hiç bakmadım görmedim ama sesi bütün apartmanı inletiyordu dedeminde hiç sesini duymadım beyim görmüş bir kere :-)
O degil de kizi evli degil mi kocasi nerde bu kadinin ki gecenin 3de anneyle goruntulu konusuyoo_Oanasinin kizi herhal:KK45:
Kadin kiraci mi peki?

ay ablacım hiç sorma 1 buçuk ay falan oldu taşınalı benim uykum falan kalmadı
birde gelinini arıyor ona kızıyor oğlum gelince yap taze taze yesin vs gibisinden kızını arıyor güzel kızımm:KK53:
beyime bugün dedim tatlı vs bir ikram götürsem rica etsem diye bence kendini boşuna yorarsın hemde sonra yine gürültü yapıyorlar diye sen daha çok sinir olursun dedi
neden dedim televizyon sesi geliyor televizyonlu odada oturuyorlar demek ki dedi ama ben yinede şanşımı deneyeyim diyorum çünkü diğer odalara gidip uyusam orada da gürültü var diğer komşumuz çok fena her gün kavga ediyor eşiyle hep bir bağırış kavga bazen adamıın eşyalarını apartmana sokağa fırlatıyor kapıdan pencereden o derece bizim apartman biraz fıkradan fırlamış gibi :rolleyes:
evimden çok memnunum oysa tam aksine :-)

evet burada yalancı güneş olur hep ama soğuktur hep :21:
Kulakları duymuyor demek ki o yüzden bağırıyor olabilir

Akşamdan bırakmasan aslında azerib.ben alışkanlık yaptım akşam muhakkak yıkarım. Yoksa elim ayağına karışır.hem oğlum hem eşim öğlen yemeğine geliyorlar.bizde karnemizi aldık.gitmeden sobayı yaktım..Tavuk haşladım.okuldan geldikten sonra evi süpürüp sil.kahvaltı bulaşık.tavuğa da çorba yaptım.biraz elim hızlıdır benim

O zaman kulak tikacindan baska care yok canim:KK48:netden baktim 5-6 lira mi ne:KK53:
Hahahahah hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versinnnnn:KK45:
Heee - 20, - 30 da markete zor gidip geliyorum ellerimi hissetmez oluyorum

Oyyyy Allahım kolaylıklar ihsân eylesiiiinnn:KK57:

Kulakları duymuyor demek ki o yüzden bağırıyor olabilir
Ya sesi çok gür maşallah teyzemizin eee birde dediğin gibi duymayıp ekstra bağırıyorsa tabi olan bana oluyor :KK45:

Ya sesi çok gür maşallah teyzemizin eee birde dediğin gibi duymayıp ekstra bağırıyorsa tabi olan bana oluyor :KK45:
Evde bir bebe olaydı teyze meyze duymazdın:) :)

Akşamdan bırakmasan aslında azerib.ben alışkanlık yaptım akşam muhakkak yıkarım. Yoksa elim ayağına karışır.hem oğlum hem eşim öğlen yemeğine geliyorlar.bizde karnemizi aldık.gitmeden sobayı yaktım..Tavuk haşladım.okuldan geldikten sonra evi süpürüp sil.kahvaltı bulaşık.tavuğa da çorba yaptım.biraz elim hızlıdır benim

Yani de bu sene doğalgaz 'a geçti bina daha 2 fatura geldi onu da önceden kalan kömürleri satıp öyle ödediler bu aydan sonra bakıcaz artık, çok da ısınmıyor ev patik ceket geziyoruz ev de
Allah yardimciniz olsun canimo_O

Gulme kiz valla ciddiyim:KK45:
yapılanlar
odalar tolandi
odalar mutfak çekildi
yerler silindi
lavabo yıkandı çamaşır atıldı makinaya
yapilacaklar
yemek yapılacak çocuklar yedirildi mutfağın tezgah toplanacak bu kadar
Ellerine saglik canim gule gule kirletin:KK56:
Ben de iki gundur oglen 1e kadar islerimi bitiriyorum:KK28:
sabah 8 akşam 8 çalışıyorum işe gelmek için 6:50de kalkıyorum eve geldiğimde saat 9 oluyor ve yemek yapmak o kadar çok zor oluyor ki yediğimzde artık saat 10 oluyor. ve diğer işleri hiç söylemiyorum bile :'( :KK17:
Allah kolaylik versin canim:eek:cumartesi pazarin var mi bari:eek:

X