Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
İyi aksamlar kizlar
Bu gun sabahdan beri sular kesİkdi sadece ortaligi topladim:işsiz:aksam 7 gibi geldi su 2 makine camasir yikandi bulasiklar yikandi wc lavaboyu ovdum bi de supurge actim.simdi de oglanlari uyutuyorum:olamaz:onlar uyuyunca kalkip yemek yapicam yarina bizim burda firtina nedeniyle 2 gun tatil ilan edildi cocuklar 4 gun evde:KK35::KK35:

İyi aksamlar kizlar
Bu gun sabahdan beri sular kesİkdi sadece ortaligi topladim:işsiz:aksam 7 gibi geldi su 2 makine camasir yikandi bulasiklar yikandi wc lavaboyu ovdum bi de supurge actim.simdi de oglanlari uyutuyorum:olamaz:onlar uyuyunca kalkip yemek yapicam yarina bizim burda firtina nedeniyle 2 gun tatil ilan edildi cocuklar 4 gun evde:KK35::KK35:
Onlar 15 tatile girmiyor mu

Gunaydinlar efem:KK53:
Erken kalktik yine:olamaz:cumbur cemaat:KK53:
Cocuklara krep yaptim yediler
Ben cay ictim
Yataklari topladim
Makineye camasir attim
Aksam uyumadan yemegimi de yapmistim ohhh:KK73:

Yapmam gerekenler
  • Kuruyan camasirlar katlanacak:olamaz:
  • Bulasik makinesi bosaltilip doldurulacak
  • Camasir asilacak
  • Salona supurge acilacak

Amin, cümlemizinkini. Sen o kadar çocuğu nasıl uyutuyorsun? Ben 2taneyi uyutamıyorum bazen :KK43:
Atiyorum yataklarina yastik savasi yapmaya baslayib beni cildirtinca da bi kukruyorum ve mutlu son:KK53:
Azeri olduğunu biliyordum da Türkiyedesin sanıyordum. :)

Benim zaten sadece büyük oğlum okula gidiyor başka okula giden yok. Gerçi en çok sesi de o çıkarıyor :KK70:
Yok canim Azerbaycandayim:KK48:
Bi tek benim kiz oyle saniyodum ya:olamaz:oglanlari da kendine benzetti:KK53:
Bu sefer ben ama daha yataktan çıkamadım bebek sallıyorum :)
Gunaydin canim:KK19:
Gece yine uyumadiniz mio_O

Nolucak bu cocuklarin uyku duzeni:olamaz:benim ucuzlerden 1nin dogdugundan beri uykusu sorunlu 3 yaslari bitecek ama hala sorunlu:olamaz:sabahin 6da uyanir 1 saat yatakta onu yakalayip yataga atmakla geciyo sonra bakiyorum uyicak gibi degil mecbur kalkiyoruz:olamaz:
Bizimkinin gece uyuması sorunlu daha çok, çok zor ve geç uyuyor
Büyüklerde öyle maalesef :KK43:

Gunaydin
Dun bizim ev ne kadar topluydusa bu gun o kadar daginik:eek:aha da canli canli bardak bile kipirdatmadan mutfagin fotosunu atiyorum:eek:her yer berbat:olamaz:
IMG_20190118_080115.jpg

Toplaya bilirsem sonrasini da atarimo_O

Bizimkinin gece uyuması sorunlu daha çok, çok zor ve geç uyuyor
Büyüklerde öyle maalesef :KK43:
Benim oglanlar daha onceleri gece 3te yatarlardi bebek sallamakdan baxaklarimiz kopardi esimle:olamaz:Allah yardimcin olsun canim
Merhaba kızlar işler hiç bitmiyo değilmi. Benimde 2 çocuk var biri 10 biri 4 yaşında.akşama kadar derle toparla yedir içir. Akşam tabanlarım sızlıyo valla. Napcaz biz bu ev işlerini:eek:
Merhaba canim hosgeldin aramiza:KK60:

X