- 16 Ekim 2014
- 3.602
- 6.690
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.721
Bak bak haberde vermiyor, dün verimli geçmişti benim için , ben de seni çağırmaya gelmiştimUyuya kalmisim hemen islere girismem gerek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bak haberde vermiyor, dün verimli geçmişti benim için , ben de seni çağırmaya gelmiştimUyuya kalmisim hemen islere girismem gerek
Benim çamaşırlar daha tamam değil:)Benim çamaşırlar tamam. Akşama misafirim var onlar için ikramlık hazırlayacağım. Gidebilirsem bi de kuaföre gitmeye çalışacağım bakalım.
Kusura bakma canimoyle gec kalkinca bi panikle hemen islere daldimBak bak haberde vermiyor, dün verimli geçmişti benim için , ben de seni çağırmaya gelmiştim
Benim de tamam ama yine yikadim sabaha yine katlanacak camasir varBenim çamaşırlar tamam. Akşama misafirim var onlar için ikramlık hazırlayacağım. Gidebilirsem bi de kuaföre gitmeye çalışacağım bakalım.
Niyse problem değil ben de boş durmadım ama işim bitmedi, topluyom topluyom bitmiyor bu nedir arkadaşKusura bakma canimoyle gec kalkinca bi panikle hemen islere daldim
Arkandan dagitan var demek kiNiyse problem değil ben de boş durmadım ama işim bitmedi, topluyom topluyom bitmiyor bu nedir arkadaş
Onu ocağa koyuyorsun kaynıyor onu niye sayıyorsun3litre sut de kaynattim onu unutmusum:))
Ben de akşam yatmadan yıkayıp asacağım. Sabaha kurur katlarım inşallah.Kusura bakma canimoyle gec kalkinca bi panikle hemen islere daldim
Benim de tamam ama yine yikadim sabaha yine katlanacak camasir var
Suzdum sutu tencereyi ocaga koydum ama benOnu ocağa koyuyorsun kaynıyor onu niye sayıyorsun
Nevresimler hala asilmayi bekliyo benimBen de akşam yatmadan yıkayıp asacağım. Sabaha kurur katlarım inşallah.
Hııı evettt süzmek önemliSuzdum sutu tencereyi ocaga koydum ama ben
Nevresimler hala asilmayi bekliyo benim
E tabi sen ne saniyon zor tabiHııı evettt süzmek önemli
Ben de 3 kilo sütün tenceresini sütcüye uzattım, süzdüm,ocağa koydum, pişirdim, soğuttum, parmağımla sıcaklığını ölçtüm, dolaptan yoğurt çıkardım, ayrı kapta çırptım, sütle karıştırdım, kapağını kapattım, fırına koydum, tencereyi yıkadım, kuruladım yerine koydum anam yoğurt mayalamak ne zor işmiş
Fırının kapağını açıyorum tencereyi koyuyorum kapağı kapatıyorumE tabi sen ne saniyon zor tabi
Bu arada firinda yogurtu nasil mayaliyosun?
Kiziim onu anladim da derece kac oluyo dereceFırının kapağını açıyorum tencereyi koyuyorum kapağı kapatıyorum
Topluyom derken evi kolileme işini diyorum canım :)Arkandan dagitan var demek ki
Fırını Çalıştırmıyorum canım. Aynı anlattığım gibi. :) sarmak yerine fırına koyuyorsun sadece.Kiziim onu anladim da derece kac oluyo derece
Kac yillik evlisin simdi bi suru esya birikmistir tabiTopluyom derken evi kolileme işini diyorum canım :)
Ayni sure de mi mayalaniyor canim yokda daha kisa zaman da miFırını Çalıştırmıyorum canım. Aynı anlattığım gibi. :) sarmak yerine fırına koyuyorsun sadece.
8 saat duruyor hemen hemen canım. Öğleden sonra mayalıyorum yatarken dolaba kaldırıyorum.Kac yillik evlisin simdi bi suru esya birikmistir tabi
Ayni sure de mi mayalaniyor canim yokda daha kisa zaman da mi