En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bugün bir tuhafım aşkitom
çok geç uyandım ve hala sersem gibiyim
bu arada sultan lokumunu gördüm çok güzel olmuş ellerine sağlık
banada göndersene birkaç tane

bazen banada öyle oluyo canım hiç uyanmak istemiyorum
teşekkür ederim cnm benim kociş bayılıyo sultan lokumlarına sık sık yapıyorum
al tatlım bütün tabak senin olsunn

dinlendinmi tatlım:112:evet haklısın canım erteleyince birikiyor daha zor oluyor öyle
hamileyken bi ara saldım kendimi evi resmen pislik götürüyordu 3 günde anca temizlemiştim evisonrada hastanelik oldum

hamileyken benim de başıma gelmişti bu durum. bi ara saldım işleri sonra içinden çıkamamıştım .ne zordu yahu

basim dondu askitom dur az biraz dinleniyim
Becerebildiğim neyse onu yapıyorum napiim
Ama mis gibi oluyor valla, tüm kiri çekiyor çamur çıkıyor resmen
aynen bacim ya sonra bi de kokluyorum deterjan kokmuyosa tekrar siliyorum
sobamı yaktım, evi süpürdüm, toz aldım, makinaya bebemin cicilerini attım kuruyan çamaşırları katlayıp yerleştirdim
bebişimide uyuttum... bugün azerinimden izinliyim zaten başka bişey yapmıcamm
kiz sen izinli degilmiydin bosu bosuna rapor virdim
ben de dogum sonrasi depresyondan cok korkuyorum ya:18:
arkadaslarin da soyledigi gibi canim skin disinizi gelip gecici seyler bunlar
kız sus sen anlatınca benim ilk çocuğu yapasım bile gelmiyo meger ne zorluğu varmış hamiş olmanın
susun bakeeeemkorkutmayin askitomusen dogur ben bakicam ona askitom
ya benim kuzum ne zaman okula gidecek yaaa
merhaba kızlar nasılsınız bakalım
bugün ne kadar çok kaynatmışsınız yaw oku oku bitiremedim
kiz uyusuk karu nerelerdesin seeeeeen
hamileyken benim de başıma gelmişti bu durum. bi ara saldım işleri sonra içinden çıkamamıştım .ne zordu yahu
ya ben 6 aylik hamileyken tasinmistik tum evin esyalarini mobilyalar disinda tek basina duzenlemistim ustune bi de 8 aylik hamileyken 1 hafta tadilat yaptirdik her aksam sil supur
ama dogumda cok kolaylik yaratti bana calismam bi avazda dogurdum
canim ben yarin sabah anneme gidicem 1 de otobusumuz kalkiyo pazarteside donucem insallah ozliycem sizi biraz:)))

biraz mibiraz demek ha al sana biraz

benim de 11 yaşında bir erkek kardeşim var
bizim anneler kazan dibi yapmışlar
deftere yazı yazmayı seviyo ama şu a4 kağıtlarında verilen ödevleri yapmayı hiç sevmiyo
yok kiz planliydi.yoksa ben ovu.gunleri kapsama alani disinda oluyordum.kocis ulasamiyordu.

herkese hayirli gunler kizlar
herüfü nasıl atlatıyon ki o vakitler
napıyosunz kızlarr..Arkadaş geldi yemek yedik e bu bulaşıklar yine bana kaldıı daha evi toparlamak var uffff hepimize bi katya lazımm
ben eve katya alırsam ya deli olurum ya katil

ben de oğlumda doğumuma 1 ay varken bütün evi yalamıştım desem yeridir yani

halılarımı yıkama makinesiyle yıkadım duvarlarımı sildim
bunlar en ağırlarıydı
tabi bunların yanında da kapı,cam,tül,mutfak dolabı,fayans
aklına ne gelrse kendi başıma yapmıştım

hosgeldin canim
ben de mutfagin tavanini sildim canim cikti valla

katya olmaz kiz onlar cok mini giyiyo ben doverim katyayi

hoşbuldum canım Ahh canımm sormaa napıcaz bu ev işlerini bilmiyorumm.Yok zaten kocişin olmadığı saatlerde gelicek gidicek yoksa eyvah diyorum Gerçi ben aşkı memnu daki gibi bi katya isterim ama oda masum değildi

ben eve katya alırsam ya deli olurum ya katil

hhehehhehe haklısın valla canım

ben de zıbarayım artıkın yaaf

sabaha enerci neyin toplamak lazım

biraz olurmu azerinim ya şaka yaptım çok özliycem ben sizi şimdi kalktım kocişin uyanmasını bekliyorum sonra birlikte çıkıcaz hepinzii öptüm kendinize iyi bakın allaha emanet olun

Kocamaaaan günaydınlaarrr...

...
ben de dogum sonrasi depresyondan cok korkuyorum ya:18:
...

Valla kim ne derse desin bir daha aynı durumda olursam psikolojik destek alırım kesinlikle..
Kiminde çocuğu istememe falan oluyormuş ya, bende tamamen kendimi istememe oldu
Bir daha hiç makyaj bile yapamayacağım, güzel olmayacağım zannediyordum
Tüm arkadaşlarımı kontrol ediyorum doğumdan sonra artık, kötüyse direk psikoloğa yönlendirme

benim de 11 yaşında bir erkek kardeşim var
bizim anneler kazan dibi yapmışlar
...

Babacım derdi ki "Büyük kız (ben) evlenecek, oğlan okula askere gidecek.. Ekmek almaya ben mi gidicem?
Onun için emeklilikte rahat etmeye çocuk yaptık işte"
Keşke o kadar görebilseydi..

biraz olurmu azerinim ya şaka yaptım çok özliycem ben sizi şimdi kalktım kocişin uyanmasını bekliyorum sonra birlikte çıkıcaz hepinzii öptüm kendinize iyi bakın allaha emanet olun

Sen de Allaha emanet ol ask'cım, kurtlarını temizle öyle gel
Bu arada sakın kocana çaktırma tabii

herkese günaydın..
yaa bu grip ne zaman geçecek dün iyiydim sözde bugün yine kötüyüm.. elim kolum kalkmıyo.. kızçemin pepesi bitsede yemek yesek ilaçlarımı içsem.. bugün ev işleri benden pas valla. dün silip süpürmüştüm o yeter bugün.. inşlh misafir felanda gelmez bugünde dinlenirim biraz inşlh.. (evde çocuk olunca biraz zor gerçi).. gece eşli misafir gelebilir kaç zamandır arkadaşlar niyet ediyomuş aslında bişeyler yapsam hiç fena olmaz.. yaptığım zamanda enaz 3çeşit yapmak gerek.. ya gelmezlerse biz yeriz diycem ama iş o değil.. hastayım hiç bişey yapasım yok bugün..

kızlar dün yazmıstım buraya mısafırlıge gelen bır afacan halımı batırdı dıye ne yaptıysam olmadı bir de üstune halının boyası mı cıktı nedir..çok eskı halılardan anneannem çeyızımız için almıstı..daha hıc yıkanmamıstı...yenı kullanıyordum....sileyım dedım bı de baktım her tarafı sıyah gıbı olmus ne yapcam yaaaaaa

günaydınn kızlarr bugün iş çokk bendee...
kahvaltı yapayım başlıcamm..
nevresimler değişçek, makinaya çamaşır atılacak, wc banyo temizlenecek, ev süprülecek, silinecek, toz alınacakk ha bide unutmadan kızlarımm (çiçeklerim) sulanacakk :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…