• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
biraz olurmu azerinim ya şaka yaptım:43: çok özliycem ben sizi:38::38: şimdi kalktım kocişin uyanmasını bekliyorum:38: sonra birlikte çıkıcaz hepinzii öptüm kendinize iyi bakın allaha emanet olun:3::3::3:

bizde seni özlüycez aşkitom hayırlı yolculuklar çabucak git gel inşallah:54:

günaydın kızlar nasılsınız bakem
azerinim nerdesin sen yaw karşılaşamıyoruz ya
bugün yapılacaklar
mutfağı topluycam
odaları toplayıp sil spür yapılcak
toz alma
wc banyo ovulcak
yemek yapılcak

Merhabaaaaaaaaaaaaa:3::3::3::3::3::3:

Özledim sizii yawww:16::16::16::16:

Ben Bugün Temiz Çamaşırlarımı toplayıp dürüp,yerleştiricem..

Mutfağımı Temizlicem..

Ortalığı Toparlıccamm..

Havaa da Çok Kötü burdaaa..:14::14:

kızlar dün yazmıstım buraya mısafırlıge gelen bır afacan halımı batırdı dıye ne yaptıysam olmadı bir de üstune halının boyası mı cıktı nedir..çok eskı halılardan anneannem çeyızımız için almıstı..daha hıc yıkanmamıstı...yenı kullanıyordum....sileyım dedım bı de baktım her tarafı sıyah gıbı olmus ne yapcam yaaaaaa:43::43::43::43:

Keşke yardım edebileceğim bir şey olsaydı ama hiçbir fikrim ve tecrübem yok canım yaa :((

Kızlar dün gaza geldim sizler sayesinde :9:
Bulaşığı yıkadıktan sonra bir giriştim fırını temizlemeye, ocak beklerine kadar parlattım :9:
Buzdolabını boşaltıp bir ciflersin, ooooh mis valla :9:
Dışını temizleyemedim ikisinin de... İçlerini ancak yapabildim çünkü kardeşimin performans ödevi vardı..
Bir yandan da kız tepemde iş yaparken bile :9:
Bu akşam da dolapları ve beyaz eşyaların dışlarını yaparım diyordum ama bebek görmeye gidilecek sanırım..
Böyle planlarım suya düşüyor ya, sinir oluyorum.. Gitmeye de mecburum..
Yarına kısmet inşallah, mutfak dolapları ve duvarları biterse, sonraki akşam da üst katı süpür sil, banyo yıka..
Cumartesi de salon, yatak odam wc banyo ovalamakla biter vee anneciğime hazır olur inşallah..
Hafta sonu dönecekler, evi de akrabalar basar artık... Temizle dur...

yaa kızlar aranızda kurutma makinesi kullanan varmııı??? havalar sogudu mu camasırlarla basım derde gırıo burda... dısarı asmıyorumm ıs duman oldugu ıcın. ıcerı asınca gec kuruyor, duvarlar nemlenıyorr camasır olayı dert olmaya basladı sızler ne yapıyorsunuzzz???

yaa kızlar aranızda kurutma makinesi kullanan varmııı??? havalar sogudu mu camasırlarla basım derde gırıo burda... dısarı asmıyorumm ıs duman oldugu ıcın. ıcerı asınca gec kuruyor, duvarlar nemlenıyorr camasır olayı dert olmaya basladı sızler ne yapıyorsunuzzz???

Kardeşim yurtta kalırken kurutma makinesi kullanıyorlarmış ve eve de alalım diyordu..
İki ay sonra bir geldi pantolonlar yok!!
Nere pantolonlar dedik, makinede çekti durumu olmayan bir kaç kişiye verdim dedi..
Kesinlikle lafını etmedi bir daha :9:
Ben annemle yaşıyorum, ev dubleks ve her yeri yakamıyoruz yalıtımsız olduğu için..
Üst katın koridoru Allaha şükür nasılsa ılık oluyor.. Asınca kuruyor..
Onun için hiç düşünmedik açıkçası..
Yanlızken de banyoya havlupana asardım küçükleri, beyazları falan özellikle..
Gerisini de peteklere asıp bir saat yüksekte kombi açıp kuruturdum, sonra çabuk kuruyordu zaten..
Ama kurutma makinesi düşünmüyorum ilerisi için de.. Nedense :9:

Vala Canım Benim Kurutma Makinam Yok..:29::29::29:

Küçük Bir Odam Var. Orayı Çamaşırhane Gibi Kullanıyorum.:9::9::9:

Oraya asıyorum. Gayette İyi Kuruyoo..:8::8::8::8:

benimde çocuk odam boş orada kurutuyordum camasırları oranın petegı yanmıyo gec kuruyor. sonra oturma odasında kuruttum bu seferde buranın havasından sanırım duvarlar agladı resmenn.... sakura benım bı arkadasım kullanıyor oda yunlu kazakları cektırmıs onun dısında memnunum demıstı ama ıllakı bıseyler cekıyor sanırım sagol yorumun ıcın canımm :))

merhaba kizlar:3::3::3:
bu gun cok isim vardi o yuzden gelemedim oldum bittim su anda yemek molasi verdim
size de rapor veriyim diye geldim
yatagi topliyip
bulasiklari yikadim
salonu supurdum tozunu aldim bunlar rutin islerim:37:
dun mutfagin balkon kisminin tavanini sildim
fotosunu da cektim:27:ekleye bilirsem eklicem
bu gun mutfagin duvarlarindaki gitmegen lekeleri ov ov zar zor cikardim:31:
dolaplarin kapilarini tekrar sildim
haliyi arap sabunuyla(bi mucizeymis haberim yokmus) fircaladim sonra da hali yikama makinesiyle duruladim suyun rengini gormeliydiniz:27::27:fotosunu cekicektim ama buna kalbiniz dayanmazdi heralde:27::27:
hali yikamaya versem bu kadar temiz olamazdi super oldu:32::32:

merhaba kizlar:3::3::3:
bu gun cok isim vardi o yuzden gelemedim oldum bittim su anda yemek molasi verdim
size de rapor veriyim diye geldim
yatagi topliyip
bulasiklari yikadim
salonu supurdum tozunu aldim bunlar rutin islerim:37:
dun mutfagin balkon kisminin tavanini sildim
fotosunu da cektim:27:ekleye bilirsem eklicem
bu gun mutfagin duvarlarindaki gitmegen lekeleri ov ov zar zor cikardim:31:
dolaplarin kapilarini tekrar sildim
haliyi arap sabunuyla(bi mucizeymis haberim yokmus) fircaladim sonra da hali yikama makinesiyle duruladim suyun rengini gormeliydiniz:27::27:fotosunu cekicektim ama buna kalbiniz dayanmazdi heralde:27::27:
hali yikamaya versem bu kadar temiz olamazdi super oldu:32::32:

kocamannnnn aferinnnnnn :nazar::nazar::nazar:
hamarat arkadaşımız:54::54::54:

bu kizimin kalemle yazdigi yer:27:
oncesi sonrasi
zor temize cikardim valla

$20121212_120835.jpg
$20121212_123644.jpg

$20121212_121755.jpg
$20121212_123638.jpg

bu da balkonun tavani yarisini sildim fotosunu cekiyim de kizlar 2 resim arasindaki farki gorsun dedim:37:
bana pasakli demeyin evdeki cadi yapiii hepsini:9::9::9::9:
sol kismini sildim sag kirli:27
$20121212_103331.jpg
uzerlerine tiklayip bakarsaniz iki resim arasindaki 20 farki bula bilirsiniz:9:

Son düzenleme:
bu kizimin kalemle yazdigi yer:27:
oncesi sonrasi
zor temize cikardim valla

Eki Görüntüle 575041
Eki Görüntüle 575043

Eki Görüntüle 575044
Eki Görüntüle 575045

bu da balkonun tavani yarisini sildim fotosunu cekiyim de kizlar 2 resim arasindaki farki gorsun dedim:37:
bana pasakli demeyin evdeki cadi yapiii hepsini:9::9::9::9:
sol kismini sildim sag kirli:27
Eki Görüntüle 575046
uzerlerine tiklayip bakarsaniz iki resim arasindaki 20 farki bula bilirsiniz:9:

canım maşallah:nazar::nazar::nazar: tertemiz olmuşlar
ne ile sildin koltuk ve duvarıı
o cadıyı yirim ben yirimmm:16::16::16:

canım maşallah:nazar::nazar::nazar: tertemiz olmuşlar
ne ile sildin koltuk ve duvarıı
o cadıyı yirim ben yirimmm:16::16::16:

koltugu daha silmedim canim haliyi sildim arap sabunuyla muhtesem bi sey
resmen camur akti:25:
duvari da pembe olmasina ragmen bastirmadan yavas yavas camasir suyuyla sildim yine de azicik rengi acildi gibi ama olsun kirli olmasindan iyidir:27:
tavani yine arap sabunuyla sildim

Back