• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bi de boyle fotolar paylasinca daha bi insan hevesleniyo dimi:1::1:
sizlerden de beklerim bu arada:34:

evet evet kesinlikte bi fotolara bakıyorum bide benim eve hemen heveslenip başlıyorum pırıl pırıl bide şu duvarlarım rutubetten dökülmese tavandan su damlamasa aslında bunlarda etkiliyo beni ne kadar temizlik yaparsam yapim pırıl pırıl gözükmüyo benimde fazla yapasım gelmiyo ( bu arada çatımız yok o yüzden bazı yerlerden su damlıyo :((((( )

koltugu daha silmedim canim haliyi sildim arap sabunuyla muhtesem bi sey
resmen camur akti:25:
duvari da pembe olmasina ragmen bastirmadan yavas yavas camasir suyuyla sildim yine de azicik rengi acildi gibi ama olsun kirli olmasindan iyidir:27:
tavani yine arap sabunuyla sildim

kusura bakma tatlım koltuk olarak gördüm ben:26::26:

kendime bi liste yapıcam şimdi hergüne belli işler bakalım işe yaricak mı yoksa böyle gitmez bu tembellik :)))) her daim pırıl pırıl olurum inşallah :)))))

yarar canım buraya düzenli yazarsan bile olur yani :1::1::1:

muhakkak yap canim bu topik bana ev islerini sevdirdi valla artik ev isini mecburuyet gibi degil de severek yapiyorum:32::32:

bende öyleyim azerinimm:16::16::16:

gerçekten çok etkili bi topik temizlik yapmadan okuyorum kim ne yapmış hevesleniyorum bende

bende her sabah bakıyorum kim ne yapmış ne yapıcak diye:9::9::9:

anam mutfak ne zormus 1 haftadir bitiremedim:37:
simdiye kadar mutfakta neler yaptim bi ozet geciyim:1:
tavani duvarlari silindi
dolaplari dip kose temizlendi
kapisi silindi
penceresi silindi
avizesi yikanip tekrar takildi
perde yikandi
hali yikandi
buzdolabini da temilemistim ama tekrar temizlicem bu gun
artik yarin banyoya gecis yapa bilirim:32:

evet evet kesinlikte bi fotolara bakıyorum bide benim eve hemen heveslenip başlıyorum pırıl pırıl bide şu duvarlarım rutubetten dökülmese tavandan su damlamasa aslında bunlarda etkiliyo beni ne kadar temizlik yaparsam yapim pırıl pırıl gözükmüyo benimde fazla yapasım gelmiyo ( bu arada çatımız yok o yüzden bazı yerlerden su damlıyo :((((( )

ama öyle olunca ısınmazda evin içi canım ya ne yapıyorsunuz

kızlar dün yazmıstım buraya mısafırlıge gelen bır afacan halımı batırdı dıye ne yaptıysam olmadı bir de üstune halının boyası mı cıktı nedir..çok eskı halılardan anneannem çeyızımız için almıstı..daha hıc yıkanmamıstı...yenı kullanıyordum....sileyım dedım bı de baktım her tarafı sıyah gıbı olmus ne yapcam yaaaaaa:43::43::43::43:
yıkamaya versen bide:26:
yaa kızlar aranızda kurutma makinesi kullanan varmııı??? havalar sogudu mu camasırlarla basım derde gırıo burda... dısarı asmıyorumm ıs duman oldugu ıcın. ıcerı asınca gec kuruyor, duvarlar nemlenıyorr camasır olayı dert olmaya basladı sızler ne yapıyorsunuzzz???
ben kullanıyorum cnm çok da memnunum
ben de dışarıya esmıyorum kışın çünkü hep is kokuyo fln daha da kirleniyo
ee içeride de kurutmuyoprum eşim hiç sevmez çamaşır kuruttuğum zmn kaloriferde
hem havayı da nemlendirdiği için sağlığa da zararlı hele de astım bronşit v.b.
bunlar benim oğlumda mevcut olduğu için
kızıma hamileliğimde problemli geçtiği için eşim sağolsun hamileyken almıştı
2,5 yıldır fln kullanıyorum memnunum:46:
benimde çocuk odam boş orada kurutuyordum camasırları oranın petegı yanmıyo gec kuruyor. sonra oturma odasında kuruttum bu seferde buranın havasından sanırım duvarlar agladı resmenn.... sakura benım bı arkadasım kullanıyor oda yunlu kazakları cektırmıs onun dısında memnunum demıstı ama ıllakı bıseyler cekıyor sanırım sagol yorumun ıcın canımm :))
cnm narin programı var hassas çamaşırlar için o programı kullanıyorum bişey olmuyo
hassas çamaşırlara dolap kuruluğu programı seçilirse hem biraz çekiyo hem de çok kırışıyo
nevresimlerde de dolap kuruluğu çok kırıştırıyo o yüzden ben onlara da narin programını kullanıyorum
hem akşam yıka sabah giy rahatlık valla
bu kizimin kalemle yazdigi yer:27:
oncesi sonrasi
zor temize cikardim valla

Eki Görüntüle 575041
Eki Görüntüle 575043

Eki Görüntüle 575044
Eki Görüntüle 575045

bu da balkonun tavani yarisini sildim fotosunu cekiyim de kizlar 2 resim arasindaki farki gorsun dedim:37:
bana pasakli demeyin evdeki cadi yapiii hepsini:9::9::9::9:
sol kismini sildim sag kirli:27
Eki Görüntüle 575046
uzerlerine tiklayip bakarsaniz iki resim arasindaki 20 farki bula bilirsiniz:9:
meşallah cnm sana emeğine değmiş
kendime bi liste yapıcam şimdi hergüne belli işler bakalım işe yaricak mı yoksa böyle gitmez bu tembellik :)))) her daim pırıl pırıl olurum inşallah :)))))
cümleten AMİİİİİNNNNNNNN diyoruz cnm sana:1:

bizim bundan onceki kirada oturdugumuz ev de oyleydi hic temizlemek gelmezdi icimden:37:
evliyim canım ama çocuğum yok henüz :nazar:

o zaman keyfini cikar valla cocuk olduktan sonra hic yapamicaksin:27:

yıkamaya versen bide:26:

ben kullanıyorum cnm çok da memnunum
ben de dışarıya esmıyorum kışın çünkü hep is kokuyo fln daha da kirleniyo
ee içeride de kurutmuyoprum eşim hiç sevmez çamaşır kuruttuğum zmn kaloriferde
hem havayı da nemlendirdiği için sağlığa da zararlı hele de astım bronşit v.b.
bunlar benim oğlumda mevcut olduğu için
kızıma hamileliğimde problemli geçtiği için eşim sağolsun hamileyken almıştı
2,5 yıldır fln kullanıyorum memnunum:46:

cnm narin programı var hassas çamaşırlar için o programı kullanıyorum bişey olmuyo
hassas çamaşırlara dolap kuruluğu programı seçilirse hem biraz çekiyo hem de çok kırışıyo
nevresimlerde de dolap kuruluğu çok kırıştırıyo o yüzden ben onlara da narin programını kullanıyorum
hem akşam yıka sabah giy rahatlık valla

meşallah cnm sana emeğine değmiş

cümleten AMİİİİİNNNNNNNN diyoruz cnm sana:1:

sagol estosum temiz olmus dimi:32::32::32:

anam mutfak ne zormus 1 haftadir bitiremedim:37:
simdiye kadar mutfakta neler yaptim bi ozet geciyim:1:
tavani duvarlari silindi
dolaplari dip kose temizlendi
kapisi silindi
penceresi silindi
avizesi yikanip tekrar takildi
perde yikandi
hali yikandi
buzdolabini da temilemistim ama tekrar temizlicem bu gun
artik yarin banyoya gecis yapa bilirim:32:

oooooooohhhhhhh

ben de haftaya oğluşun ürtmeninin çağırmayı düşünüyorum
tabi birkaç da veli olacak

onun için büyüüüüüüüükkkkkkkkkkkkk bi temizliğe başliicam
kapı-tül-cam-v.s....

doğalgaz var ama 400 tl geliyo fatura, inanın ılık bile olmuyo ısınsamda ödesem neyse bende oturduğum odada ufo yakıyorum bide mutfakta küçük ısıtıcı var idare ediyorum kış boyu kat kat giyinerek 2 senelik evliyim bu ev eşimin ailesine ait annemlerin ev çok sıcaktı alışamıyorum çatı yaptırmayı düşündük ama buraların akibeti belli değil tapuları yokta ocağa kadar belli olucakmış bende temizz sıcak bi eve kavuşurum inşallah :))) soğuktan iş yapasımda gelmiyo battaniye altında kızlar

Back