- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.201
sanada kolay gelsin tatlım
sağol canım öperim tabi tatlım uyansında
ohh maşallah sana tatlım bu ne hız böyleafiyet olsun askcımm bende bugün iki fincan nescafe içtim kendime gelmek için
İzinli olmasaydın noolurdu düşünmek bile istemiyorum valla..
Allahtan birşey yapmamışsın
İnsan hamarat olunca böyle oluyor demek ki
iyi yaptın şekerim afiyet olsun walla söz konusu ev işi olunca hızlı olmak gerekiyo yoksa işin biticeği yok
dinlendinmi tatlım:112:evet haklısın canım erteleyince birikiyor daha zor oluyor öyle
hamileyken bi ara saldım kendimi evi resmen pislik götürüyordu 3 günde anca temizlemiştim evisonrada hastanelik oldum
dinlendinmi tatlım:112:evet haklısın canım erteleyince birikiyor daha zor oluyor öyle
hamileyken bi ara saldım kendimi evi resmen pislik götürüyordu 3 günde anca temizlemiştim evisonrada hastanelik oldum
Ben de lohusayken öyle olmuştum yaa..
Hiç unutmuyorum en yakın arkadaşım aradı bir gün sana gelicem dedi..
Başladım ağlamaya, "gel ama ev çok piiiis, iş yapamıyoruuuuuum, evi poooh götürüyooooo"
Allah razı olsun koşa koşa gelmişti..
Evi bir güzel toparladık sağolsun, hala anlatır teşekkür ederim, yine olsa yine yaparım der
Kızımın 8. ayında mens oldum ilk. o zamana kadar resmen depresyondaydım..
Bir daha doğurursam doğumdan değil de üç şeyden korkuyorum..
Analfissür (kızımın 4. ayında ameliyat oldum), göğüs ucu yaraları (tam 5. ayda geçti), doğum sonrası depresyon..
banyo , mutfak fayansları silindi ,
çamaşırlar yıkandı
banyo,wc çamaşır suyu ile ovulduu , kollarımda derman kalmadı valla..
ha bide ilk su böreği denemem başarılla sonuçlandı bacılar
hem hamileyim hem çalışıyorum evin halini anlatmayayım içler acısı olmasa bile benim istediğim gibi değil gündüz işteyken akşama kadar ne hayaller kuruyorum kendimce temizlik çeşit çeşit yemekler ancak hepsi hayalde kalıyor akşam pilav kahvaltılık Allah ne verdiyse oturup yiyoruz
kız sus sen anlatınca benim ilk çocuğu yapasım bile gelmiyomeger ne zorluğu varmış hamiş olmanın
ben de gezdim geldim iyi geldi biraz
şimdi de doğru oğluşun dersini yaptırmaya
Ben de lohusayken öyle olmuştum yaa..
Hiç unutmuyorum en yakın arkadaşım aradı bir gün sana gelicem dedi..
Başladım ağlamaya, "gel ama ev çok piiiis, iş yapamıyoruuuuuum, evi poooh götürüyooooo"
Allah razı olsun koşa koşa gelmişti..
Evi bir güzel toparladık sağolsun, hala anlatır teşekkür ederim, yine olsa yine yaparım der
Kızımın 8. ayında mens oldum ilk. o zamana kadar resmen depresyondaydım..
Bir daha doğurursam doğumdan değil de üç şeyden korkuyorum..
Analfissür (kızımın 4. ayında ameliyat oldum), göğüs ucu yaraları (tam 5. ayda geçti), doğum sonrası depresyon..
ewet cnm dinlendim biraz kendime geldim
cnm ya hamilelikte zor olur iş yapmak falan bide yardım eden kimsen olmayınca tahmin edebiliyorum evin haliniama maşşallah 4 taneyi ona ragmen yapmışın beni ilk çocuk bile korkutyo işleri yetiştirebilirmiyim diye
geçmiş olsun canım şu an kaç aylık bebeğinbenim lohusalığımda istbul dan abim geldi o yardımcı oldu
valla ev işlerinde bayanlara taş çıkarırherşey gelir elinden temizliğinden tut yemeğine kadar
gerçi lohusayken yemeği eşim yapıyordu. canım göğüs ucu yaraların bayağı uzun sürmüş:26:benimki iki haftada geçmişti
niye korkuyorsun canım öyle şartlama kendiniherşey güzel olucak de ben öyle yapmasam çoktaaaannn tımarhanelik olmuştum
Bebeğim koca dana oldu teyzesiiii 3 yaşında kızım
Ben de bazen tembelliğe alıştığımı düşünürüm..
İlk bir ay anneler baktı bana, doğumum aşırı zor değildi ama iyileşme uzun sürdü..
Analfissürü doğum bölgesi ağrıları zannediyorduk çünkü.. O da ayrı bir lanet tabii..
İkinci ay da hiiiç yemek yapmadım, hep eşim geldi yaptı...
Sağ göğsüm pirinç kadar kalan bir yer dışında yarıldı, iltihap oldu..
emziremedim 15 gün sağdım verdim..
20. gününden sonra farketti memeyi biberonu.. Anında bıraktık biberonu, ama emzirme pozisyonunu görseniz;
Sağ göğüse sol taraf gibi tutup ters verdiğini düşün... 5. aya kadar öyle emdik, yara açılıyordu yoksa...
Çok korkmuyorum aslında.. Ne zaman olsa kabulümdür Rabbim nasip etsin yeter..
Ama önce biraz birikim.. Az da olsa beklememiz şart.
İnşallah sonra kardeşleyeceğiz kızımızı
İyi olacağını düşünmezse insan.. Dayanamaz ki dimi
Herkese iyi akşamlar kızlar, kızıma ve ev işlerine koşuyorum şimdi
Allaha emanet olun
ben de gezdim geldim iyi geldi biraz
şimdi de doğru oğluşun dersini yaptırmaya
geçmiş olsun canım şu an kaç aylık bebeğinbenim lohusalığımda istbul dan abim geldi o yardımcı oldu
valla ev işlerinde bayanlara taş çıkarırherşey gelir elinden temizliğinden tut yemeğine kadar
gerçi lohusayken yemeği eşim yapıyordu. canım göğüs ucu yaraların bayağı uzun sürmüş:26:benimki iki haftada geçmişti
niye korkuyorsun canım öyle şartlama kendiniherşey güzel olucak de ben öyle yapmasam çoktaaaannn tımarhanelik olmuştum
Bebeğim koca dana oldu teyzesiiii 3 yaşında kızım
Ben de bazen tembelliğe alıştığımı düşünürüm..
İlk bir ay anneler baktı bana, doğumum aşırı zor değildi ama iyileşme uzun sürdü..
Analfissürü doğum bölgesi ağrıları zannediyorduk çünkü.. O da ayrı bir lanet tabii..
İkinci ay da hiiiç yemek yapmadım, hep eşim geldi yaptı...
Sağ göğsüm pirinç kadar kalan bir yer dışında yarıldı, iltihap oldu..
emziremedim 15 gün sağdım verdim..
20. gününden sonra farketti memeyi biberonu.. Anında bıraktık biberonu, ama emzirme pozisyonunu görseniz;
Sağ göğüse sol taraf gibi tutup ters verdiğini düşün... 5. aya kadar öyle emdik, yara açılıyordu yoksa...
Çok korkmuyorum aslında.. Ne zaman olsa kabulümdür Rabbim nasip etsin yeter..
Ama önce biraz birikim.. Az da olsa beklememiz şart.
İnşallah sonra kardeşleyeceğiz kızımızı
İyi olacağını düşünmezse insan.. Dayanamaz ki dimi
Herkese iyi akşamlar kızlar, kızıma ve ev işlerine koşuyorum şimdi
Allaha emanet olun
inşallah canım hakkında hayırlısını versin Allah'ım
sende Allah'a emanet olcanım kolay gelsin
hem hamileyim hem çalışıyorum evin halini anlatmayayım içler acısı olmasa bile benim istediğim gibi değil gündüz işteyken akşama kadar ne hayaller kuruyorum kendimce temizlik çeşit çeşit yemekler ancak hepsi hayalde kalıyor akşam pilav kahvaltılık Allah ne verdiyse oturup yiyoruz
merhaba kızlar nasılsınız bakalım
bugün ne kadar çok kaynatmışsınız yaw oku oku bitiremedim
ewet canım baya kaynattık
sen ne yaptın bakim bugün ev durumu nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?