• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
nabersiniz şekerler:16:gece ağrıdan sağa dön sola dön uyuyamadım en son saate baktığımda 4ü geçiyodu:53:
sabah 9da bebem uyandı onu doyurdum alt bakımını yaptım kahvaltı yaptık çocukları yolladım okula:10: o arada bebişim yine uyudu kendi kendine:emir_bebek:
yatakları topladım, makineye bebemin çamaşırlarını attım, bugün sadece evi süpürücem başka bişey yapmıcam
onu bile yapmaya halim yok:31: yemeğimde var dünden

vuslatim hosgeldin:38:cok yoruluyosun sen ya:31:4te uyu 9da kalk zor valla:31:
bi sey sorucam senin ufaklik kac aylikti:16::nazar:

vuslatim hosgeldin:38:cok yoruluyosun sen ya:31:4te uyu 9da kalk zor valla:31:
bi sey sorucam senin ufaklik kac aylikti:16::nazar:

hoşbuldum kuzumm :38:sorma azerinim varya bazen öyle bunalıyorum ki eşime diyorum kaçıp gidicem bi hafta gelmicem kafa dinlicem diye
o da diyo napıcam ben çocuklarla dedim bende ne yaparsan yap akşama kadar ben ne yapıyosam onu yap diyorm:27:
3 aylık canım

yelizz uğramamış bugün:26:oturuyonmu kız hala sen hadi bakem iş başına:4:
bana tatil bugün :37: azerinim bana istirahat raporu versene kuzum:1:

hoşbuldum kuzumm :38:sorma azerinim varya bazen öyle bunalıyorum ki eşime diyorum kaçıp gidicem bi hafta gelmicem kafa dinlicem diye
o da diyo napıcam ben çocuklarla dedim bende ne yaparsan yap akşama kadar ben ne yapıyosam onu yap diyorm:27:
3 aylık canım
masallah 3 ayina gore baya buyuk gozuktu gozume o yuzden sordum vuslatim:16::nazar::nazar:
yelizz uğramamış bugün:26:oturuyonmu kız hala sen hadi bakem iş başına:4:
bana tatil bugün :37: azerinim bana istirahat raporu versene kuzum:1:
taam vuslatima 2 gun izin veriyorum oldu mu:9::9::9::9::9:

banyo , mutfak fayansları silindi ,
çamaşırlar yıkandı
banyo,wc çamaşır suyu ile ovulduu , kollarımda derman kalmadı valla:ssz::ssz:..
ha bide ilk su böreği denemem başarılla sonuçlandı bacılar :56::56::56:

ben de silmiyorum canim ayni senin gibi yapiyorum:27::27:guzel oluyo ama

rabyas beray aksam erken uyudunuz galiba:1::1:

kurtlanicak ev kiz ara sira zor da olsa yap:9::9::9::9:

:9::9::9:simdiden ogretmeyin kiz gecelere akmayi:9::9:

askitom basim dondu ne ara yaptin bunlari:53::53:

pc başından kalkınca öyle bi yapılıyoki:1::1::1:
ben açmamı yaptım şimdi mayalanmaya bıraktım yemeğiminde az bi şeyi kaldı onu tamamladımmı bitmiştr:16::16:

once bi seyler ye Ranacim dusup kalican bi yerde:9::9::9:
ya cam agacini suslemek icin erken degil mi ben de istiyorum ama 20 si falan suslerim heralde:27:

yiyemedim hala ya. :26: ömer acıktı, yemeyip yediriyorum :9: ben bazen bunalıma giriyorum cnm ya. o yüzden yavaş yavaş süslemeye başlıycam. oyalanmış eğlenmiş olurum. :8:

kızlar işim bitti ama bende bittim şöle toptan raporumu veriyim gidip nescafe yapıp i
çicem:9:
bütün ev dip köşe süpürüldü silindi toz alındı , mutfak dolapları silindi beyaz esyalar silindi, wc banyo çamaşır suyu cifle ovuldu, çamaşırlar toplandı katlandı ütü yapıldı kocişe açma ve 2 çeşit çorba yapıldı vede akşam yemegi yapıldı karnıyarık , pilav bugünkü işler sonlandırıldı belim resmen kıtlıyo uzanmam lazım görüşürüz:27::27::10::10:

kolay gelsin cnm. ben de ev silip süpürcem biticek bugünkü iş planı. :31:

sanada kolay gelsin tatlım:34:

kolay gelsin vuslat bacı :26: bebişi öp yerime :16:

sağol canım öperim tabi tatlım uyansında:1:

kızlar işim bitti ama bende bittim şöle toptan raporumu veriyim gidip nescafe yapıp i
çicem:9:
bütün ev dip köşe süpürüldü silindi toz alındı , mutfak dolapları silindi beyaz esyalar silindi, wc banyo çamaşır suyu cifle ovuldu, çamaşırlar toplandı katlandı ütü yapıldı kocişe açma ve 2 çeşit çorba yapıldı vede akşam yemegi yapıldı karnıyarık , pilav bugünkü işler sonlandırıldı belim resmen kıtlıyo uzanmam lazım görüşürüz:27::27::10::10:

ohh maşallah sana tatlım bu ne hız böyle :nazar:afiyet olsun askcımm bende bugün iki fincan nescafe içtim kendime gelmek için:1:

Back