• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
sobamı yaktım, evi süpürdüm, toz aldım, makinaya bebemin cicilerini attım kuruyan çamaşırları katlayıp yerleştirdim
bebişimide uyuttum... bugün azerinimden izinliyim zaten başka bişey yapmıcamm:27::27:

Son düzenleme:
İzinli olmasaydın noolurdu düşünmek bile istemiyorum valla..
Allahtan birşey yapmamışsın :9:
İnsan hamarat olunca böyle oluyor demek ki :9:

sanada kolay gelsin tatlım:34:

sağol canım öperim tabi tatlım uyansında:1:

ohh maşallah sana tatlım bu ne hız böyle :nazar:afiyet olsun askcımm bende bugün iki fincan nescafe içtim kendime gelmek için:1:

iyi yaptın şekerim afiyet olsun walla söz konusu ev işi olunca hızlı olmak gerekiyo yoksa işin biticeği yok:9::9::9:

iyi yaptın şekerim afiyet olsun walla söz konusu ev işi olunca hızlı olmak gerekiyo yoksa işin biticeği yok:9::9::9:

dinlendinmi tatlım:112:evet haklısın canım erteleyince birikiyor daha zor oluyor öyle
hamileyken bi ara saldım kendimi evi resmen pislik götürüyordu 3 günde anca temizlemiştim evi:30:sonrada hastanelik oldum :37:

dinlendinmi tatlım:112:evet haklısın canım erteleyince birikiyor daha zor oluyor öyle
hamileyken bi ara saldım kendimi evi resmen pislik götürüyordu 3 günde anca temizlemiştim evi:30:sonrada hastanelik oldum :37:

Ben de lohusayken öyle olmuştum yaa..
Hiç unutmuyorum en yakın arkadaşım aradı bir gün sana gelicem dedi..
Başladım ağlamaya, "gel ama ev çok piiiis, iş yapamıyoruuuuuum, evi poooh götürüyooooo :5: "
Allah razı olsun koşa koşa gelmişti..
Evi bir güzel toparladık sağolsun, hala anlatır teşekkür ederim, yine olsa yine yaparım der :16:
Kızımın 8. ayında mens oldum ilk. o zamana kadar resmen depresyondaydım..
Bir daha doğurursam doğumdan değil de üç şeyden korkuyorum..
Analfissür (kızımın 4. ayında ameliyat oldum), göğüs ucu yaraları (tam 5. ayda geçti), doğum sonrası depresyon..

ewet cnm dinlendim biraz kendime geldim:52:
cnm ya hamilelikte zor olur iş yapmak falan bide yardım eden kimsen olmayınca tahmin edebiliyorum evin halini:27: ama maşşallah 4 taneyi ona ragmen yapmışın beni ilk çocuk bile korkutyo işleri yetiştirebilirmiyim diye:6::ssz:

hem hamileyim hem çalışıyorum evin halini anlatmayayım içler acısı olmasa bile benim istediğim gibi değil gündüz işteyken akşama kadar ne hayaller kuruyorum kendimce temizlik çeşit çeşit yemekler ancak hepsi hayalde kalıyor akşam pilav kahvaltılık Allah ne verdiyse oturup yiyoruz :52:

Başladım ağlamaya, "gel ama ev çok piiiis, iş yapamıyoruuuuuum, evi poooh götürüyooooo :5: "
Evi bir güzel toparladık sağolsun, hala anlatır teşekkür ederim, yine olsa yine yaparım der :16:
Analfissür (kızımın 4. ayında ameliyat oldum), göğüs ucu yaraları (tam 5. ayda geçti), doğum sonrası depresyon..

kız sus sen anlatınca benim ilk çocuğu yapasım bile gelmiyo:1: meger ne zorluğu varmış hamiş olmanın:emir_bebek:

banyo , mutfak fayansları silindi ,
çamaşırlar yıkandı
banyo,wc çamaşır suyu ile ovulduu , kollarımda derman kalmadı valla:ssz::ssz:..
ha bide ilk su böreği denemem başarılla sonuçlandı bacılar :56::56::56:
:46::46::46::46::46::46::46::46:
hem hamileyim hem çalışıyorum evin halini anlatmayayım içler acısı olmasa bile benim istediğim gibi değil gündüz işteyken akşama kadar ne hayaller kuruyorum kendimce temizlik çeşit çeşit yemekler ancak hepsi hayalde kalıyor akşam pilav kahvaltılık Allah ne verdiyse oturup yiyoruz :52:

olsun cnm bugünlerde gelip geçici:38:

kız sus sen anlatınca benim ilk çocuğu yapasım bile gelmiyo:1: meger ne zorluğu varmış hamiş olmanın:emir_bebek:

Hamişken iyiydi kııız, dokuz ay uyudum resmen :9:
Kimine uyku yapıyor ya, ben öyleydim işte :9:
İlk üç ay düşük riskinden dolayı pek bişey yapmadım ama sonra yavaş yavaş işlerimi yapıyordum hamişken..
Doğumdan sonra kudurdum ben, bu haldeydim resssmen :37:

ben de gezdim geldim iyi geldi biraz :12::12:

şimdi de doğru oğluşun dersini yaptırmaya:10:

Allah yardımcınız olsun, bende de kardeş var 10 yaşında...
Kafayı yemek üzereyim ders yaparken..
Kaldı ki o minnacık kafalar naapsın :37:

geçmiş olsun canım şu an kaç aylık bebeğin:emir_bebek:benim lohusalığımda istbul dan abim geldi o yardımcı oldu
valla ev işlerinde bayanlara taş çıkarır:9::9:herşey gelir elinden temizliğinden tut yemeğine kadar
gerçi lohusayken yemeği eşim yapıyordu. canım göğüs ucu yaraların bayağı uzun sürmüş:26:benimki iki haftada geçmişti:31:

niye korkuyorsun canım öyle şartlama kendini:20:herşey güzel olucak de :16:ben öyle yapmasam çoktaaaannn tımarhanelik olmuştum:9:

ewet cnm dinlendim biraz kendime geldim:52:
cnm ya hamilelikte zor olur iş yapmak falan bide yardım eden kimsen olmayınca tahmin edebiliyorum evin halini:27: ama maşşallah 4 taneyi ona ragmen yapmışın beni ilk çocuk bile korkutyo işleri yetiştirebilirmiyim diye:6::ssz:

eşim bişey yaptırmıyoduki kendi biraz toparlıyodu evi :31:korkma canım ya Allah sabrını veriyor :31:

geçmiş olsun canım şu an kaç aylık bebeğin:emir_bebek:benim lohusalığımda istbul dan abim geldi o yardımcı oldu
valla ev işlerinde bayanlara taş çıkarır:9::9:herşey gelir elinden temizliğinden tut yemeğine kadar
gerçi lohusayken yemeği eşim yapıyordu. canım göğüs ucu yaraların bayağı uzun sürmüş:26:benimki iki haftada geçmişti:31:

niye korkuyorsun canım öyle şartlama kendini:20:herşey güzel olucak de :16:ben öyle yapmasam çoktaaaannn tımarhanelik olmuştum:9:

Bebeğim koca dana oldu teyzesiiii 3 yaşında kızım :16: :16:
Ben de bazen tembelliğe alıştığımı düşünürüm..
İlk bir ay anneler baktı bana, doğumum aşırı zor değildi ama iyileşme uzun sürdü..
Analfissürü doğum bölgesi ağrıları zannediyorduk çünkü.. O da ayrı bir lanet tabii..
İkinci ay da hiiiç yemek yapmadım, hep eşim geldi yaptı...
Sağ göğsüm pirinç kadar kalan bir yer dışında yarıldı, iltihap oldu..
emziremedim 15 gün sağdım verdim..
20. gününden sonra farketti memeyi biberonu.. Anında bıraktık biberonu, ama emzirme pozisyonunu görseniz;
Sağ göğüse sol taraf gibi tutup ters verdiğini düşün... 5. aya kadar öyle emdik, yara açılıyordu yoksa...
Çok korkmuyorum aslında.. Ne zaman olsa kabulümdür Rabbim nasip etsin yeter..
Ama önce biraz birikim.. Az da olsa beklememiz şart.
İnşallah sonra kardeşleyeceğiz kızımızı :16: :16: :16:
İyi olacağını düşünmezse insan.. Dayanamaz ki dimi :16:

Herkese iyi akşamlar kızlar, kızıma ve ev işlerine koşuyorum şimdi :9:
Allaha emanet olun :16:

ben de gezdim geldim iyi geldi biraz :12::12:

şimdi de doğru oğluşun dersini yaptırmaya:10:

kolay gelsin canım çok uğraştırıyormu benim oğlum 1. sınıfta çok uğraştırdı beni hiç hevesli değildi delirtiyodu beni :95:
kızım öyle değil hatta öğretmeni okumada önde gidiyor dedi nasıl gururlandım kızımla:16::16:

Bebeğim koca dana oldu teyzesiiii 3 yaşında kızım :16: :16:
Ben de bazen tembelliğe alıştığımı düşünürüm..
İlk bir ay anneler baktı bana, doğumum aşırı zor değildi ama iyileşme uzun sürdü..
Analfissürü doğum bölgesi ağrıları zannediyorduk çünkü.. O da ayrı bir lanet tabii..
İkinci ay da hiiiç yemek yapmadım, hep eşim geldi yaptı...
Sağ göğsüm pirinç kadar kalan bir yer dışında yarıldı, iltihap oldu..
emziremedim 15 gün sağdım verdim..
20. gününden sonra farketti memeyi biberonu.. Anında bıraktık biberonu, ama emzirme pozisyonunu görseniz;
Sağ göğüse sol taraf gibi tutup ters verdiğini düşün... 5. aya kadar öyle emdik, yara açılıyordu yoksa...
Çok korkmuyorum aslında.. Ne zaman olsa kabulümdür Rabbim nasip etsin yeter..
Ama önce biraz birikim.. Az da olsa beklememiz şart.
İnşallah sonra kardeşleyeceğiz kızımızı :16: :16: :16:
İyi olacağını düşünmezse insan.. Dayanamaz ki dimi :16:

Herkese iyi akşamlar kızlar, kızıma ve ev işlerine koşuyorum şimdi :9:
Allaha emanet olun :16:

inşallah canım hakkında hayırlısını versin Allah'ım
sende Allah'a emanet ol:16: canım kolay gelsin

senin için zordur canım ya hem hamilesin hem çalışıyosun bir de ev işleri ağır gelir Allah yardımcın olsun canım:34:

Back