- 5 Temmuz 2011
- 11.804
- 8.937
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.041
yapılanlar listesi yazmak için sabırsızlanıyorum yarın babamı evden kovucam gündüzkolay gelsin yaparsın bence buraya yazınca insanın daha çok yapası geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapılanlar listesi yazmak için sabırsızlanıyorum yarın babamı evden kovucam gündüzkolay gelsin yaparsın bence buraya yazınca insanın daha çok yapası geliyor
kız niye kovuyorsun babanı çok mu karışıyor işlere benim babam rahmetlikdeyapılanlar listesi yazmak için sabırsızlanıyorum yarın babamı evden kovucam gündüz
karışıyor hemde o evdeyken rahat edemiyorum canım . bir de evdeyken iinsanı hizmetçi yerine koyuyor.kız niye kovuyorsun babanı çok mu karışıyor işlere benim babam rahmetlikde
karışırdı anneme o aklıma geldi
gecmis olsun abla aman dikkat et artikkızlar burayı hamarat hanımlar sarmış
kızlar doktora gitim enfeksiyon dedi bogazım için
birde kan ve idrar tahlili verdim ogluma kolestrol
var demiş yürüyüş yapsın 2 ay sanra gelsin tekrardan bakılacak
iftara görümcemdeydik yeni geldik sayılır
klasik erkek milletikarışıyor hemde o evdeyken rahat edemiyorum canım . bir de evdeyken iinsanı hizmetçi yerine koyuyor.
hehe kiz bak oyle oturursun poponun uzerinesenin kiz bakti ana dagda bayirda doguracak dedi durdurayim sunnKizlar nasilsiniz nelee yapiyorsunuz... bizim evde bugun tekizlil var yardimci abla geldi... aksama neler yapilmis tazarim......
Aynen ya oyle oldu vallaaaaahehe kiz bak oyle oturursun poponun uzerinesenin kiz bakti ana dagda bayirda doguracak dedi durdurayim sunn
ay çok güldüm ya bende kızıma diyorum çok geziyorsunhehe kiz bak oyle oturursun poponun uzerinesenin kiz bakti ana dagda bayirda doguracak dedi durdurayim sunn
Ohhhh mis missssskızlar bu gün yapılan işler tabi ben tek yapmadım
kızlarla birlikte ev süpürülüp silindi toz alındı
banyo wc yıkandı bir paspas yıkandı iki balkon yıkandı bir el çamaşır
yıkandı merdivenler silindi yemek yapıldı oglum geldi ünüverste okuyan
özlemiştik kendisini
Neyse bundan sonra tecrubeliler dikkatle dinlenirrrrrray çok güldüm ya bende kızıma diyorum çok geziyorsun
oda dışarıda doguracak bak tecübeliler konuşuyor BirTutamMutluluk20 4 çocuk ben 6 tane
Güle güle kirletKizlar soylemistim bugun yardimci abla geldi temizlik oldu ve yapilanlari yaziyorum
SALON
koltuklar silindi
Camlar silindi
Halisi silindi
Tw unitesinin arkasi silindi
Kapisi silindi
Avizesi silindi
Tozlar alindi
Perdeler yikandi ve takildi
YATAK ODASI
Camlar silindi
Halisi silindi
Perdeler yikanip asildi
Baza komodin
Sifonyer arkasi cekilip silindi
Tozlar alindi
Kapisi silindi
Avize silindi
COCUK ODASI
Camlar silindi
Halisi silindi
Kapisi silindi
Dolap sifonyer baza alti cekilip silindi
Perdesi yikanip asildi
Toz alindi
2 balkon yikandi
Mutfagin camlari kapisi silindi (sadece )
Wc ve banyo ovuldu...
Butun ev supurulup silindi....
Misss gibi oldu valllaaa
Ohh mis gibi olmuş kadın yorulmuştur valla ben bu işleri anca 3 günde yaparımKizlar soylemistim bugun yardimci abla geldi temizlik oldu ve yapilanlari yaziyorum
SALON
koltuklar silindi
Camlar silindi
Halisi silindi
Tw unitesinin arkasi silindi
Kapisi silindi
Avizesi silindi
Tozlar alindi
Perdeler yikandi ve takildi
YATAK ODASI
Camlar silindi
Halisi silindi
Perdeler yikanip asildi
Baza komodin
Sifonyer arkasi cekilip silindi
Tozlar alindi
Kapisi silindi
Avize silindi
COCUK ODASI
Camlar silindi
Halisi silindi
Kapisi silindi
Dolap sifonyer baza alti cekilip silindi
Perdesi yikanip asildi
Toz alindi
2 balkon yikandi
Mutfagin camlari kapisi silindi (sadece )
Wc ve banyo ovuldu...
Butun ev supurulup silindi....
Misss gibi oldu valllaaa
semizotu yogurlaması nasıl yapıyorsunuz acaba bizim gibimi haşlıyarak merak etimHanımlar iyi geceleer bugün annemleri teyzemleri ve teyzemin oğlunu eşini yemeğe çağırdım önce kalktım evi temizledim süpürdüm sildim toz aldım sonra pazara gittim alışveriş yaptık aldıklarımı yerleştirdim sonra yemeğe başladım. Menüyü yazıyorum; mercimek çorbası, et sote, pirinç pilavı, salata, semizotu yoğurtlaması, fırında kaşarlı mantar, tatlı olarakta fırında sütlaç :)
Yok ben haşlamıyorum ayıklıyorum güzelce ve yıkıyorum iyice sarımsaklı yoğurdun içine karıştırıyorum bu kadar üstünede tereyağ ve toz biber eritip döküyorum çok güzel oluyo insanın yedikçe yiyesi geliyor hemde çok faydalı :)semizotu yogurlaması nasıl yapıyorsunuz acaba bizim gibimi haşlıyarak merak etim