- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.841
naber millet ben bu oglanlari krese yolladigimdan beri kkya giremez oldum :)))onlar gelene kadar orayi temizle burayi temizle zor yetistiriyorum:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki sumagın şerbeti yapılıyorNeyin şerbeti yapılıyor sakın sumağın deme ay valla abla ekşitti midemizi ben wcden çıkamadım ama zaten benim midem çok hassas. Mesela ne zaman köri yesemde dokunur çoğu baharata karşı hassasiyetim var.
Alla alla nasıl oluyor ki tadı?tabiki sumagın şerbeti yapılıyor
çok güzel oluyor tatı şekerde katılıyorAlla alla nasıl oluyor ki tadı?
Merak ettim, adıyamana yolum düşerse eğer bi gün senin lahmacununla sumak şerbetini içmeye gelirim :)çok güzel oluyor tatı şekerde katılıyor
beklerim misafir severizMerak ettim, adıyamana yolum düşerse eğer bi gün senin lahmacununla sumak şerbetini içmeye gelirim :)
Amin amin insallah kilo almazsin canim ben ilk iki haftasi veriyorum son iki haftasi verdiklerimi aliyorumBen çok yemek yediğim halde hiç yiyemiyorum ramazanda ama hep kilo alırım genelde inşallah bu sene almam amin bende yemeği yapınca gözüme az gözüküyor üzülüyorum yemekleri katarken nasıl doycam bunla diye sonra bi sürü yemek kalıncada dökülcek diye üzülüyorum ne garip insanlarız
Kolay gelsin kuzumm nezaman gidip nezaman geliyorlar evenaber millet ben bu oglanlari krese yolladigimdan beri kkya giremez oldum :)))onlar gelene kadar orayi temizle burayi temizle zor yetistiriyorum:))
Ben eldiven kullanmadigim icin bisey diyemicem malesefHanımlar kolay gelsin ben genelde tek tük bulasık yada temizlik icin eldiven kullanıyorum .Parex ,vileda .
Ama cok cabuk deliniyor,ve kullanımı hosuma gitmiyor. Varmı tavsiyeniz ??
kızlar bu gün kızımla doktora gitim kendisiyle gelince uyudumFeeling07
yorgun anneanne BirTutamMutluluk20
Ve diger namideger arkadaslar nabersiniz nasilsiniz? Neler yapiyorsunuz
kızlar bu gün kızımla doktora gitim kendisiyle gelince uyudum
kalkınca yemek yaptım ve oturma odasını süpürdüm çiçeklerime bakım
yaptım bir el çamaşır yıkadım serdim mutfagın balkonunu yıkadım iftardan sonra
banyo havlularını makinaya koydum yıkansın diye wc yıkandı ve sonra komşuya çıktık
kaç gündür iş yapamamıştım şimdide yarışamayı izliyorum kalkınca çamaşır sereceyim bir el
beyazaları atacayım
Canımm ben dün yazıcaktım unuttum valla. Dün iftardan önce komple süpürdüm evi sonra sildim sonra tuvalet banyo yıkadım. Oruçken yapamıyorum çünkü bugünde iftar yemeğine davetliydik. Siz neler yapıyorsunuz?Feeling07
yorgun anneanne BirTutamMutluluk20
Ve diger namideger arkadaslar nabersiniz nasilsiniz? Neler yapiyorsunuz
sabah 9 aksam 5 canim:)Amin amin insallah kilo almazsin canim ben ilk iki haftasi veriyorum son iki haftasi verdiklerimi aliyorum
Aynen kuzum ya kaldimi icim aciyor atilicak diye. Benim kocamin da pis bi huyu var hergün taze yemek istiyor. Sonunda resti cektim yemekler bitmeden yeni yemek yapmak yok!
Kolay gelsin kuzumm nezaman gidip nezaman geliyorlar eve
ben banyoda kullaniyorum sadece canim acord markaHanımlar kolay gelsin ben genelde tek tük bulasık yada temizlik icin eldiven kullanıyorum .Parex ,vileda .
Ama cok cabuk deliniyor,ve kullanımı hosuma gitmiyor. Varmı tavsiyeniz ??
Abla masallah sana. Ben ranazan baslayali dogru dürüst bisey yapmadim ama evim temiz esim öglenci olunca batmiyor evkızlar bu gün kızımla doktora gitim kendisiyle gelince uyudum
kalkınca yemek yaptım ve oturma odasını süpürdüm çiçeklerime bakım
yaptım bir el çamaşır yıkadım serdim mutfagın balkonunu yıkadım iftardan sonra
banyo havlularını makinaya koydum yıkansın diye wc yıkandı ve sonra komşuya çıktık
kaç gündür iş yapamamıştım şimdide yarışamayı izliyorum kalkınca çamaşır sereceyim bir el
beyazaları atacayım
Ne yapilir cano ramazanda yat kalk otur ye ic zamani geldiginde.. halsizim cok üsüyorum.Canımm ben dün yazıcaktım unuttum valla. Dün iftardan önce komple süpürdüm evi sonra sildim sonra tuvalet banyo yıkadım. Oruçken yapamıyorum çünkü bugünde iftar yemeğine davetliydik. Siz neler yapıyorsunuz?
Kizz ugrasana 5 dakika burayasabah 9 aksam 5 canim:)
selcos yeminle oglanlar evdeyken bu kadar isim olmuyodu:)))simdi onlari krese birakip gelince aksamdan dagilmis evi topla yemek yap bi de araya dolapdir camdir katiyorum bahar temizligi de aradan ciksin diye aksam 5e kadar ugrasiyorumAbla masallah sana. Ben ranazan baslayali dogru dürüst bisey yapmadim ama evim temiz esim öglenci olunca batmiyor ev
Ne yapilir cano ramazanda yat kalk otur ye ic zamani geldiginde.. halsizim cok üsüyorum.
Bide esimle tartisiyoruz cok. Sinir oluyorum bu mubarek ayda..
Kizz ugrasana 5 dakika buraya
Hadi ya noldu canım niyr tartışıyorsunuz? Valla eşler evde olduğu zaman tartışılıyor genelde benimki başladı işe allaha bin şükür. Keşke sabah gidip akşam gelceği bi iş olsaydı senin eşininde canım :/Abla masallah sana. Ben ranazan baslayali dogru dürüst bisey yapmadim ama evim temiz esim öglenci olunca batmiyor ev
Ne yapilir cano ramazanda yat kalk otur ye ic zamani geldiginde.. halsizim cok üsüyorum.
Bide esimle tartisiyoruz cok. Sinir oluyorum bu mubarek ayda..
Kizz ugrasana 5 dakika buraya