Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ben çok yemek yediğim halde hiç yiyemiyorum ramazanda ama hep kilo alırım genelde inşallah bu sene almam amin :KK70: bende yemeği yapınca gözüme az gözüküyor üzülüyorum yemekleri katarken nasıl doycam bunla diye sonra bi sürü yemek kalıncada dökülcek diye üzülüyorum ne garip insanlarız:KK70:
Amin amin insallah kilo almazsin canim :rolleyes: ben ilk iki haftasi veriyorum son iki haftasi verdiklerimi aliyorum :KK70:
Aynen kuzum ya kaldimi icim aciyor atilicak diye. Benim kocamin da pis bi huyu var hergün taze yemek istiyor. Sonunda resti cektim yemekler bitmeden yeni yemek yapmak yok!

naber millet ben bu oglanlari krese yolladigimdan beri kkya giremez oldum :)))onlar gelene kadar orayi temizle burayi temizle zor yetistiriyorum:))
Kolay gelsin kuzumm nezaman gidip nezaman geliyorlar eve

Hanımlar kolay gelsin ben genelde tek tük bulasık yada temizlik icin eldiven kullanıyorum .Parex ,vileda .
Ama cok cabuk deliniyor,ve kullanımı hosuma gitmiyor. Varmı tavsiyeniz ??

Feeling07 Feeling07
yorgun anneanne yorgun anneanne BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20
Ve diger namideger arkadaslar :21: nabersiniz nasilsiniz? Neler yapiyorsunuz
kızlar bu gün kızımla doktora gitim kendisiyle gelince uyudum
kalkınca yemek yaptım ve oturma odasını süpürdüm çiçeklerime bakım
yaptım bir el çamaşır yıkadım serdim mutfagın balkonunu yıkadım iftardan sonra
banyo havlularını makinaya koydum yıkansın diye wc yıkandı ve sonra komşuya çıktık
kaç gündür iş yapamamıştım şimdide yarışamayı izliyorum kalkınca çamaşır sereceyim bir el
beyazaları atacayım

banyo havlularını makinaya koydum yıkansın diye wc yıkandı ve sonra komşuya çıktık
kaç gündür iş yapamamıştım şimdide yarışamayı izliyorum kalkınca çamaşır sereceyim bir el
beyazaları atacayım :temizlik::temizlik:

Amin amin insallah kilo almazsin canim :rolleyes: ben ilk iki haftasi veriyorum son iki haftasi verdiklerimi aliyorum :KK70:
Aynen kuzum ya kaldimi icim aciyor atilicak diye. Benim kocamin da pis bi huyu var hergün taze yemek istiyor. Sonunda resti cektim yemekler bitmeden yeni yemek yapmak yok!

Kolay gelsin kuzumm nezaman gidip nezaman geliyorlar eve
sabah 9 aksam 5 canim:)

beyazaları atacayım
Abla masallah sana. Ben ranazan baslayali dogru dürüst bisey yapmadim :olamaz: ama evim temiz esim öglenci olunca batmiyor ev :KK70:
Canımm ben dün yazıcaktım unuttum valla. Dün iftardan önce komple süpürdüm evi sonra sildim sonra tuvalet banyo yıkadım. Oruçken yapamıyorum çünkü bugünde iftar yemeğine davetliydik. Siz neler yapıyorsunuz?
Ne yapilir cano ramazanda yat kalk otur ye ic zamani geldiginde.. halsizim cok üsüyorum.
Bide esimle tartisiyoruz cok. Sinir oluyorum bu mubarek ayda..

sabah 9 aksam 5 canim:)
Kizz ugrasana 5 dakika buraya :KK53:

Abla masallah sana. Ben ranazan baslayali dogru dürüst bisey yapmadim :olamaz: ama evim temiz esim öglenci olunca batmiyor ev :KK70:

Ne yapilir cano ramazanda yat kalk otur ye ic zamani geldiginde.. halsizim cok üsüyorum.

selcos yeminle oglanlar evdeyken bu kadar isim olmuyodu:)))simdi onlari krese birakip gelince aksamdan dagilmis evi topla yemek yap bi de araya dolapdir camdir katiyorum bahar temizligi de aradan ciksin diye aksam 5e kadar ugrasiyorum

Hadi ya noldu canım niyr tartışıyorsunuz? Valla eşler evde olduğu zaman tartışılıyor genelde benimki başladı işe allaha bin şükür. Keşke sabah gidip akşam gelceği bi iş olsaydı senin eşininde canım :/

X