- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.641
Niye kızz pasta yapmayı sevmezmisin ben çok severim :) böreklerim pişti misss buzluğa atıcam azar azar sahurda çıkarır yeriz. Siz hiç denediniz mi öyle çok güzel oluyooKolay gelsinnn ben de yemektense temizlik yapmayi tercih ederim
Aslinda seviyorum ama sonradan toplamasi zor oluyor benim icinNiye kızz pasta yapmayı sevmezmisin ben çok severim :) böreklerim pişti misss buzluğa atıcam azar azar sahurda çıkarır yeriz. Siz hiç denediniz mi öyle çok güzel oluyoo
Aslinda seviyorum ama sonradan toplamasi zor oluyor benim icin
Annem de börek, sarma, manti yapip bizluga atiyor ramazan icin
Ben pişiripte atıyorum börek poğaça ve kurabiye atıyorum uzun süre kalsada bişey olmuyor yatmadan önce bi poşet börek çıkarıyorum 4 tane falan koyuyorum bi poşete sabaha kadar buzunu salıyo sabahta fırında ısıtıyorum yeni pişmiş gibi oluyor aynı
Pişirip mi atıyor ?
Bir de uzun süre kalıyor mu ?
Benim annemde mantı ve sarma yapıp atmış bende börek attım sende at kız hep annenden beklemeAslinda seviyorum ama sonradan toplamasi zor oluyor benim icin
Annem de börek, sarma, manti yapip bizluga atiyor ramazan icin
Ben pişiripte atıyorum börek poğaça ve kurabiye atıyorum uzun süre kalsada bişey olmuyor yatmadan önce bi poşet börek çıkarıyorum 4 tane falan koyuyorum bi poşete sabaha kadar buzunu salıyo sabahta fırında ısıtıyorum yeni pişmiş gibi oluyor aynı
Annem sarma ve mantiyi pisirmeden atiyor cnm
Pişirip mi atıyor ?
Bir de uzun süre kalıyor mu ?
Kuzummm benim buzlugum 2 gözlü. Ancak et ve kiyma atiyorumBenim annemde mantı ve sarma yapıp atmış bende börek attım sende at kız hep annenden bekleme
Kizlar bugün oturma odami dip köse temizledimmis gibi olduuu
Annem sarma ve mantiyi pisirmeden atiyor cnm
Cok pratik misafir gelecegi zaman hemen cikarip pisiriyor taptaze yapilmis gibi oluyor :)
Kuzummm benim buzlugum 2 gözlü. Ancak et ve kiyma atiyorumsuan gerekmiyor zaten bize 2 kisiyiz de seneye extra derin dondurucu almayi düsünüyoruz
Börekten başla tarif veririm ben sana :)Çok teşekkür ederimm..
Bunu öğrendiğim iyi oldu..
Bakalım neler yapabilirim :)
Evet canım dondurucu çok gerekli gerçekten. Bende pazara gittim geldim ama ne alcağımı şaşırdım valla eşim sebze sevmiyor bende sebze yemeklerini çok severim ramazanda napcaz bilmiyorum :) siz ne yemekler yapıyosunuz kızlar genelde? Var mı yemek listeniz? Ben her hafta patlıcanlı bir yemek yaparım kesin çünkü eşimin tek yediği yemek patlıcan. Taze fasülyede çok severim onuda yaparım her hafta bide et ve tavuk yemekleri yaparım genelde onları sever eşim. Ha bide mantara bayılırım ben onuda yaparım muhakkakAnnem sarma ve mantiyi pisirmeden atiyor cnm
Cok pratik misafir gelecegi zaman hemen cikarip pisiriyor taptaze yapilmis gibi oluyor :)
Kuzummm benim buzlugum 2 gözlü. Ancak et ve kiyma atiyorumsuan gerekmiyor zaten bize 2 kisiyiz de seneye extra derin dondurucu almayi düsünüyoruz
Börekten başla tarif veririm ben sana :)
Cok tesekkür ederim cnm
Ne kadar az eşya, o kadar kolay temizlik demek :)
Sakin odanız var, huzur vericii
Filingcim ben cok firin yemekleri yaparim. Firinda patates graten, makarna graten, pattesli tavuk... yaklasik hergün ve her yemegin yanina bulgur yada pirinc pilavi yaparim mecburen esim cok seviyor. Esim cok sükür yemek secmez ne yapsam yer bende kolay seylere kaciyorumEvet canım dondurucu çok gerekli gerçekten. Bende pazara gittim geldim ama ne alcağımı şaşırdım valla eşim sebze sevmiyor bende sebze yemeklerini çok severim ramazanda napcaz bilmiyorum :) siz ne yemekler yapıyosunuz kızlar genelde? Var mı yemek listeniz? Ben her hafta patlıcanlı bir yemek yaparım kesin çünkü eşimin tek yediği yemek patlıcan. Taze fasülyede çok severim onuda yaparım her hafta bide et ve tavuk yemekleri yaparım genelde onları sever eşim. Ha bide mantara bayılırım ben onuda yaparım muhakkakBirTutamMutluluk20 Zeytintanem
Bende fırın yemekleri çok severim canım ama eşim sevmiyor malesef, mesela fırında patatesli tavuk yerine kızartmak tercih eder bende kızartma hiç sevmem sağlıksız ve kilo aldırdığı içinCok tesekkür ederim cnmben evde cok esya sevmiyorum. Nekadar az okadar iyi benim icin
Filingcim ben cok firin yemekleri yaparim. Firinda patates graten, makarna graten, pattesli tavuk... yaklasik hergün ve her yemegin yanina bulgur yada pirinc pilavi yaparim mecburen esim cok seviyor. Esim cok sükür yemek secmez ne yapsam yer bende kolay seylere kaciyorum