Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bende fırın yemekleri çok severim canım ama eşim sevmiyor malesef, mesela fırında patatesli tavuk yerine kızartmak tercih eder bende kızartma hiç sevmem sağlıksız ve kilo aldırdığı için :KK43: iyi senin eş seçmiyomuş ne güzel :) borcamdamı yapıyosun fırın yemeklerini?
Kizartmayi bende cok severim ama ev kokuyor diye sık yapmiyorum :KK70: evet cnm borcamda yapiyorum firin yemeklerini

Kizlar nasipsiniz ohhhb mis gibi evler temizlenmis borekler yapilmissss valla ben ancak gezmelerdeyim.. bugun 12 de kalktik kizim 1 de kurstan geldi. Kahvalti yaptik. Esim arkadasa birakti orda kahve ictik. Oradan da yarin malum anneler gunu anneme ve kayinvalideme hediye aldim.. esim de kizima paea vermis annene hediye al diye kendime de cok sik bir kahve takimi aldim. Ordan anneme gittik.. biraz once geldim eve.. camasir serdim suan uzaniyorum. Cok yorulmusum yaaaaaaa
Ooh oh ne güzel gezmeyi bende severim :dondurma: hem ev isi yaptim hemde gezdim bugün :KK70: gezmemden geri kalmam

Bende borcamda yapıyorum canım lezzetli oluyo öyle :KK49: kızlar ben bugün naptığımı sayıyorumm. Bi makina çamaşır yıkandı kurudu katlandı. Mutfak dolapları silindi, evi komple süpürdüm, sildim. Yemek yaptım türlü yemeği, makarna ve cacık yaptım. Yemeği 5 gibi falan yedik bulaşıkları hallettim duşa girdim eşimde annesigile gitti maç izlemeye orda digitürk varda. O gidince bende toz almaya karar verdim bütün odadaki eşyaların tozunu aldım oturma odasının camlarını sildim eşim geldi sonrada zaten. Öyle iştee siz napıyosunuz bakalıım?

Niye kuzum napıyor? Ahh bu eşler hep sinir ediyorlar :sinirli:
Teras taslarini diziyor bikc gündür bilmiyorum stresten mi ne beni kaale almiyo. Emir vererek konusmalar, kötü kötü bakmalar, sen evde ne yapiyorsun ki gibi cümleler... cok gelmeye basladi burama kadar cikti kuzum :KK43: az önce de oturdu yanima cekirdek citliyor kurdugu cümle "cay yap bana" sinirlendim kalktim yaptim bardak altliklarim masanin altina benim bitane maaa koyarmisin dedim kibarca mal mal yüzüme bakti aldi hayvanin önüne atar gibi atti. Bende hal ve hareketlerine dikkat etmesini ve karsisinda bir hayvan olmadigini kac gündür böyle davrandigini söyleyip odaya gectim.
Küstüm ve küsmedim arasindayim suan ama cok gicik oldum. Küssem mi acaba da anlasin hatasini?

Teras taslarini diziyor bikc gündür bilmiyorum stresten mi ne beni kaale almiyo. Emir vererek konusmalar, kötü kötü bakmalar, sen evde ne yapiyorsun ki gibi cümleler... cok gelmeye basladi burama kadar cikti kuzum :KK43: az önce de oturdu yanima cekirdek citliyor kurdugu cümle "cay yap bana" sinirlendim kalktim yaptim bardak altliklarim masanin altina benim bitane maaa koyarmisin dedim kibarca mal mal yüzüme bakti aldi hayvanin önüne atar gibi atti. Bende hal ve hareketlerine dikkat etmesini ve karsisinda bir hayvan olmadigini kac gündür böyle davrandigini söyleyip odaya gectim.
Küstüm ve küsmedim arasindayim suan ama cok gicik oldum. Küssem mi acaba da anlasin hatasini?
Tabi canım tepkini koy ortaya anlasın. Benimkide bazen öyle davranıyor biseye sinirlendiginde falan ama ben yapmıyorum dediklerini keşke çay demlemeseydin mesela böyle konuştuğun sürece yapmıyorum dediklerini deseydin. Inan onlarda çocuk gibi eşler tarafından eğitilmeli bence. Bide sizde hep iç içesiniz sanırım öğlenleri falan evde olduğu için ondan aradaki iletişim bozuluyor birazda :/

Kizlar nasipsiniz ohhhb mis gibi evler temizlenmis borekler yapilmissss valla ben ancak gezmelerdeyim.. bugun 12 de kalktik kizim 1 de kurstan geldi. Kahvalti yaptik. Esim arkadasa birakti orda kahve ictik. Oradan da yarin malum anneler gunu anneme ve kayinvalideme hediye aldim.. esim de kizima paea vermis annene hediye al diye kendime de cok sik bir kahve takimi aldim. Ordan anneme gittik.. biraz once geldim eve.. camasir serdim suan uzaniyorum. Cok yorulmusum yaaaaaaa

Güle güle kullan :)

Sigara böreği yaparken 8e bölüyoruz ya yufkayı o şekilde bölüceksin önce, sonra sosunu hazırlıcaksın ben 1 bardak kadar süt bi bardak kadar yağ ve bi şişe maden sodası koyuyorum. İçinide ister lorlu yap ister patatesli. Hatta mantarlı börek bile çok güzel oluyor. Kestiğin üçgen şeklindeki yufkanın üstüne sostan bi yemek kaşığı kadar dök ve her yerine yay onun üstüne bi yufka daha koy ben ikili yufkayla yapıyorum tekli yaparsan baya ince oluyor. İkindi yufkayı koyduktan sonra bi kez daha sostan dök sonra iç malzemesini koy ve paçanga böreği şeklinde (kalın sigara böreği) sar bu şekilde oluyor üstüne yumurta sarısı ve susam yapıyorum. Pişirmedende attım buzluğa piştikten sonrada attım ikiside çok güzel oluyo fakat ben piştikten sonra atmayı tercih ediyorum. Biz kahvaltıda yiyoruz genelde ve pişmeden atarsam uyanınca onu pişirmek uzun sürüyor ve bi misafirin gelse bile hiç biyer batmadan ısıtıp veriyosun. :) Dahlia_ Dahlia_

Çok teşekkür ederim :)
Attım hemen favorilere :)
Birazdan çok lazım olucak bana, 8 ay oldu evleneli ben daha günlük işlerime zor yetişiyorum ki, birazdan Ramazan başlıyor, onun koşuşturmasına hiç yetişemem..
Eşime göre mutlaka böyle şeyler yapmam gerek..

Cok tesekkür ederim cnm :21: ben evde cok esya sevmiyorum. Nekadar az okadar iyi benim icin :-)

Filingcim ben cok firin yemekleri yaparim. Firinda patates graten, makarna graten, pattesli tavuk... yaklasik hergün ve her yemegin yanina bulgur yada pirinc pilavi yaparim mecburen esim cok seviyor. Esim cok sükür yemek secmez ne yapsam yer bende kolay seylere kaciyorum :cool:

Aynen ben de :)
Çok eşya olunca ev dağınıkmış gibi geliyor bana :)

Tabi canım tepkini koy ortaya anlasın. Benimkide bazen öyle davranıyor biseye sinirlendiginde falan ama ben yapmıyorum dediklerini keşke çay demlemeseydin mesela böyle konuştuğun sürece yapmıyorum dediklerini deseydin. Inan onlarda çocuk gibi eşler tarafından eğitilmeli bence. Bide sizde hep iç içesiniz sanırım öğlenleri falan evde olduğu için ondan aradaki iletişim bozuluyor birazda :/
Poset cay yaptim hemen. Olan ondan sonea oldu zaten. Bardak altligibi önüme öyle firlatinca :KK43:.
Ben küsünce esim daha cok küsüyor ayni kadin gibi :KK70: ne yapicsm bilmiyorum halbuki kac kerr söyledim

X