- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.621
Feeling07 nerdesin yavru aslan:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam süper bende denicem aksama basliyorum.evet selcos onla da yapiliyo
bi de soyle ekmek gibi kokuyosun sacina surunceTamam süper bende denicem aksama basliyorum.
Ben maya maskesini bi ara sacima da kullaniyordum. Iyi geliyor da cok pislik yaptigi icin biraktim
Aynen yaa bizde biseyden geri kalmiyoruz güzel olcaz diyebi de soyle ekmek gibi kokuyosun sacina surunce
Oh keyfin yerde desene biz temizlik yapalim sen gez ama simdi gezme sirasi bende hadi sana kolay gelsinKızlaaaar ben dedim size ramazandan önce hiç evde durmam diye annemin komşuda günleri vardı oraya gittim benide çağırmış yedik içtik allah affetsin eve geldim şimdi bugünkü yapıcağım işleri şimdi yapcam eşim maça gidicek orda yicek yemek bende tokum baya o gelene kadar iş yapıcam. Evi toparlıcam, süpürcem silcem, mutfakta bulaşık bırakmış biraz onları yıkıcam temizlicem mutfağı şimdilik bu kadar :) BirTutamMutluluk20 Zeytintanem
Kızlaaaar ben dedim size ramazandan önce hiç evde durmam diye annemin komşuda günleri vardı oraya gittim benide çağırmış yedik içtik allah affetsin eve geldim şimdi bugünkü yapıcağım işleri şimdi yapcam eşim maça gidicek orda yicek yemek bende tokum baya o gelene kadar iş yapıcam. Evi toparlıcam, süpürcem silcem, mutfakta bulaşık bırakmış biraz onları yıkıcam temizlicem mutfağı şimdilik bu kadar :) BirTutamMutluluk20 Zeytintanem
bu gun siz gezin yarin da ben grzicem baga ne:))dugune gidicem:)))Oh keyfin yerde desene biz temizlik yapalim sen gez ama simdi gezme sirasi bende hadi sana kolay gelsin
hazir is yokken utu isini hall et de sonra birikmesin canimdün akşam komple evi süpürdüm mis gibi..
bu akşamda yayla evine gideceğiz ..
en son temizleyip gelmiştik oh mis..
haftasonu temizlik pek yok..
ütü yapabilirim ki eşim için gömlek ütülemem gerek
kızz bende gelsem ya senle çok severim gezmeyiOh keyfin yerde desene biz temizlik yapalim sen gez ama simdi gezme sirasi bende hadi sana kolay gelsin
Ohh ne güzel ne gezgin bi topik çıktık ben bozdum sizi vallabu gun siz gezin yarin da ben grzicem baga ne:))dugune gidicem:)))
Bende bu hafta hic evde degildim esim diyor hergun gezmelerdesin.. bende diyorum zaten eylul de dogum olacak kisin bebekle bir yere cikamam o yuzden bol bol gezim diyor sende haklisinOhh ne güzel ne gezgin bi topik çıktık ben bozdum sizi valla
Aynen bencede gezebildiğin kadar gez :)Bende bu hafta hic evde degildim esim diyor hergun gezmelerdesin.. bende diyorum zaten eylul de dogum olacak kisin bebekle bir yere cikamam o yuzden bol bol gezim diyor sende haklisin
aynentum gununu evde geciren hatunlardik biz sen yaptin ne yaptiysanOhh ne güzel ne gezgin bi topik çıktık ben bozdum sizi valla
gez valla canim Allahin gucune gitmesin o gunlerimi cok ozluyorumBende bu hafta hic evde degildim esim diyor hergun gezmelerdesin.. bende diyorum zaten eylul de dogum olacak kisin bebekle bir yere cikamam o yuzden bol bol gezim diyor sende haklisin
Oooo züli en güzeli seninli kurtlarini dökersinnbu gun siz gezin yarin da ben grzicem baga ne:))dugune gidicem:)))
buyur gel cnm hayir demem yeter ki gezzzkızz bende gelsem ya senle çok severim gezmeyi
Kolay gelsinnn ben de yemektense temizlik yapmayi tercih ederimKızçeleeer evi topladım mutfağı temizledim börek yapmaya koyuldum ya bana ev temizliği demesinlerde mutfakta yemek pasta börek yap desinler en sevdiğiim bu topiği nefis yemek tarifleri veren hanımlar mı yapsak BirTutamMutluluk20 Kmsl Hnd Zeytintanem