- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.341
yok ya boş vermedide kimse yok diye yazmıyordum
yok ya boş vermedide kimse yok diye yazmıyordum
Esim cumaya gitsin bende baslicam canimhadi kalk o zaman ben evi süpürüyorum
Canim müzik acip temizlik yapmayi denesen? Hem zaman cabuk geciyor hemde temizligin nezaman bittigini anlamiyorsun eglencelinoldugu icin.Kızlar ben temizlik yapmayı sevemiyorum maalesef. O yüzden bazı konularda tecrübelerinizden yararlanmak istedim. Umarım fikir verenler çıkar.
Öncelikle evde yeterince kimyasal var ama küçük çocuğum olduğu için yer silmeye Arap sabunu kullanmayı düşünüyorum. Hatta sıvı olanından aldım ve biraz önce salon ile mutfağı da sildim. Epeydir silmediğim için Arap sabununun yanı sıra yüzey temizleyici de (dixi) ekledim. Daha sonraları sadece Arap sabunu kullanmayı düşünüyorum.
Ama sanki mutfağın zeminini mat bıraktı. Zemin parlak siyah granit. Bu kez yarısını Arap sabunu koyduğum halde böyleyse sonrakilerde çok mu matlaştırır. Ne yapmak gerek? Acaba parlatıcı niyetine sirke eklesem nasıl olur? Bazen silerken ekliyorum sirke ama kokusunu sevmiyorum. Her seferinde o koku can sıkıcı olabilir.
Arap sabunu konusunda tecrübeli olanlar var mı??
hosgeldin canimKızlar ben temizlik yapmayı sevemiyorum maalesef. O yüzden bazı konularda tecrübelerinizden yararlanmak istedim. Umarım fikir verenler çıkar.
Öncelikle evde yeterince kimyasal var ama küçük çocuğum olduğu için yer silmeye Arap sabunu kullanmayı düşünüyorum. Hatta sıvı olanından aldım ve biraz önce salon ile mutfağı da sildim. Epeydir silmediğim için Arap sabununun yanı sıra yüzey temizleyici de (dixi) ekledim. Daha sonraları sadece Arap sabunu kullanmayı düşünüyorum.
Ama sanki mutfağın zeminini mat bıraktı. Zemin parlak siyah granit. Bu kez yarısını Arap sabunu koyduğum halde böyleyse sonrakilerde çok mu matlaştırır. Ne yapmak gerek? Acaba parlatıcı niyetine sirke eklesem nasıl olur? Bazen silerken ekliyorum sirke ama kokusunu sevmiyorum. Her seferinde o koku can sıkıcı olabilir.
Vay vay vay konu sahibi gelmisyettim gaaari:))
naber canlar
hosbuldum kuzu:))canlansin bakalim buralar:)Vay vay vay konu sahibi gelmishosgeldin cnm
simdi baktim da netde dogal yuzey temizleyici tarifleri var onlardan da yapa bilirsinKızlar ben temizlik yapmayı sevemiyorum maalesef. O yüzden bazı konularda tecrübelerinizden yararlanmak istedim. Umarım fikir verenler çıkar.
Canim müzik acip temizlik yapmayi denesen? Hem zaman cabuk geciyor hemde temizligin nezaman bittigini anlamiyorsun eglencelinoldugu icin.
Arap sabunu kullanmadigim icin malesef yardimci olamayacagim
hosgeldin canim
arapsabunu matlasdirir evet sen sirke koy dene bakalim
koku dagiliyo zaten biraz sonra
baska yol yok bence de
Onlar da sirke ağırlıklı hepsimdi baktim da netde dogal yuzey temizleyici tarifleri var onlardan da yapa bilirsin