Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
oh ohh keyif yapicaksiniz demek ne guzel:KK23::KK23:

askitom ne kadar koyuyosun sabundan eriyomu ki :26:

yarım kalıp koyuyorum canım sabunu sıcak su olduğu için eriyo tabi:KK16:
bizde kocişle yeni geldik pazardan palamut aldık kızarttım ekmek arası yaptım bol rokalı afiyetle yedik:KK56: daha sonra balıktan mutfak battı tabi bi güzel her yeri çamaşır suyuyla sildim duruladım gündüz çamaşır atmıştım makinaya onlarıda mutfagı temizledikten sonra astım:KK6:
perşembe günüde bursaya gidicem allah izin verirse kuzenimin düğünü var hafta sonu sabahtan beri onun için elbise arıyodum sonunda buldum şu an mutluyum :KK9::KK9::KK9: bu günlük yaptıklarım bu kadar kızlar şimdi çok koydum kocişle içicez:nazar:

bugün yattım bütün gün bi tek çamaşır yıkadım astım şimdide ütü var sırada :) şu an ütü yapcam:) en zor iş of of bunun kolay yapılma gibi bi şansı yokmuki yaf:) artık saat 12 de biter bi sepet:) yarında kurumayanları ütülicem zaten iki haftada bi 3 makina yıkıorum anca birkio 2 kişiyiz ve makinede 8 kg olunca beyazlar ,orta renkliler,siyahlar ve kırmızılar:)
hadi bana kolay gelsin :) bitirince gelip vercem müjdemi:)

Estalmus,kayınvalidem yardım ediyor ama ben yine de kendim ilgilenmek istiyorum herşeyimle.İyi bir annecik ya elinden geleni yapar sağolsun:nazar:
:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
bi sürü alıntının içinde bana bişi sormuşun ya mesela onlara cevap veremiyorum:KK52:
başta yazan QUOTE=estalmus_12546872 yazan yeri
ve sonda da sadece [/QUOTE] yazan yeri silmezsen olur

ama başta QUOTE yazan yerin yanındaki kullanıcı adı ve rakamları silersen yine olmaz

bi dene zaten anlarsın

Son düzenleme:
yok canım sen yine deterjanını normal bi şekilde ekliyosun çamaşırların arasına beyaz kalıp sabunu koyuyosun:KK16:
bi deneyeyim bakiim :KK19:
valla estos hic sorma onlar gelicez deyince ilk aklima sen geldin icine dogmus dedim:KK9::KK9::KK9:
estos senin heruf ayni benimki yesin icsin tv karsisinda cayini icsin dimi:KK53::KK53::KK53:

kiz su dugun icin gelen misafirler mi:26:

pc karşısında tavla da oynar benimki :KK55:

evet düğün misafirleri:KK31:

yarım kalıp koyuyorum canım sabunu sıcak su olduğu için eriyo tabi:KK16:
bizde kocişle yeni geldik pazardan palamut aldık kızarttım ekmek arası yaptım bol rokalı afiyetle yedik:KK56: daha sonra balıktan mutfak battı tabi bi güzel her yeri çamaşır suyuyla sildim duruladım gündüz çamaşır atmıştım makinaya onlarıda mutfagı temizledikten sonra astım:KK6:
perşembe günüde bursaya gidicem allah izin verirse kuzenimin düğünü var hafta sonu sabahtan beri onun için elbise arıyodum sonunda buldum şu an mutluyum :KK9::KK9::KK9: bu günlük yaptıklarım bu kadar kızlar şimdi çok koydum kocişle içicez:nazar:
ooo balik keyif yaptiniz demek ne guzel bu gun de heruf evde mi askitom:KK53:
bugün yattım bütün gün bi tek çamaşır yıkadım astım şimdide ütü var sırada :) şu an ütü yapcam:) en zor iş of of bunun kolay yapılma gibi bi şansı yokmuki yaf:) artık saat 12 de biter bi sepet:) yarında kurumayanları ütülicem zaten iki haftada bi 3 makina yıkıorum anca birkio 2 kişiyiz ve makinede 8 kg olunca beyazlar ,orta renkliler,siyahlar ve kırmızılar:)
hadi bana kolay gelsin :) bitirince gelip vercem müjdemi:)
yok canim ya her seye care bulundu bi tek utuye bulunamadi:KK53:
bi bulunsun insanlik tarihinin en makbule gecen icadi olacak heralde:KK53:
evet haklisin kuzum. Benimde uykum geldi ama yatmak istemiyorum daha.
kuzu sizin turkiyeyle aranizda ne kadar saat farki vardi unuttum ben ya:26:
bi deneyeyim bakiim :KK19:

pc karşısında tavla da oynar benimki :KK55:

evet düğün misafirleri:KK31:

bak onu unutmusum yeminlen benim heruf de bilardo oynar pcde:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ben de dün yer silme dışında tüm işlerimi yaptım
şimdi çarşafları değiştirdim ortalığı topladım
makineye çamaşır attım kuruyanlar var onları toplamam lazım
sonra yemekği koyarım ocağa kahvaştı edelim önce
sonra pazar alışverişi var
ütü akşama yapmam lazım
güya dün işlerimi yaptım
neyse gelirim yine

bak onu unutmusum yeminlen benim heruf de bilardo oynar pcde:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bizim türkiye ile 1 saat farkimiz var. Türkiye 1 saat ilerde, yani almanyada saat 1 olunca türkiyede 2 oluyor

kuzular gunaydin:KK16::KK16:
aksam annem salonda uyudu diye kocis tv izleyemedi:KK53:mutfakta pcde komedi izledik beraber:KK23::KK23:o yuzden giremedim kk ya
dun mutfak ve banyo kapilarini sildim miss gibi oldu:KK76:
bu gun de mutfagimin duvarlarini silmek istiyorum

günaydin hamarat karu :KK1: azerin nerdesin sana bisey sormaliyim.özelden mesaj atiyorum hemen

günaydın azerinim ewet benim kociş cumartesi pazar evde hala uyuyo şu an:KK53:
benimkide pc başında oyun oynamaya bayılır :KK9::KK9:
ahhh şu ütü beni öldürecek bugün 5 pantolon 5 te gömlek ütülüycem:KK14:
bide evi toplarım , kociş uyanabilirse kahvaltı yapıp mutfagı temizlerim ,çamaşırlarımı katlarım , yine dışarı çıkarız büyük ihtimal gelincede yemegimi yaparım o kadar:21::KK6:

kuzular gunaydin:KK16::KK16:
aksam annem salonda uyudu diye kocis tv izleyemedi:KK53:mutfakta pcde komedi izledik beraber:KK23::KK23:o yuzden giremedim kk ya
dun mutfak ve banyo kapilarini sildim miss gibi oldu:KK76:
bu gun de mutfagimin duvarlarini silmek istiyorum

maşşalah canım sen temizliğine başladın böyle kapılar duvarlar falan:KK52::KK52:

aa ne guzel canim ya esin yardim ediyo ben ne yapsam ki acep bosasam mi bu herufu:KK19::KK9::KK9::KK9:
:

keşke benim kocam da işleri yapsa
ben bir ömür boyu ne yemek yapsam diye düşünsem:KK53::KK53::KK53:
:

yok kiz bosama dur.....:KK45::KK45::KK45::KK45::KK1::KK1::KK1:benimki memleketdeyken hicyardim etmezdi,:KK9::KK9:simdi qurbetdeyiz malum.aciyor kocisim.hamilelikde bir az zor geciyor....diye siviyor kolunu girisiyor ise....dogumdan sonrabu kadaretmez...amayinede eder:KK33::KK33::KK33:mecbur.yoksa beni annecigime gotursun:KK14::KK14:

hatunlar ben geldim bu gun acaip basim donuyo biraz uzandim baktim saat 12 olmus:KK53:
hemen bulasiklarimi yikadim nevresimleri degisip yatagi topladim
wc banyoyu yikadim bi guzel
salonu supurup tozunu aldim
kizima yemek yaptim simdi de bi taraftan onu yedirip diger taraftan buraya yaziyorum:KK53:

hatunlar ben geldim bu gun acaip basim donuyo biraz uzandim baktim saat 12 olmus:KK53:
hemen bulasiklarimi yikadim nevresimleri degisip yatagi topladim
wc banyoyu yikadim bi guzel
salonu supurup tozunu aldim
kizima yemek yaptim simdi de bi taraftan onu yedirip diger taraftan buraya yaziyorum:KK53:

gecmis olsun canim.dikkat et kendine..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kiziskonada afiyet olsun,ne yapdin cimcimeye soyle bende bu kucuk cadiya yapiyim.:KK1::KK1:

X