Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kızlar bu arada ben mutfagı btrdim kuarbiyeleri dondurucuya attm resmni çektm ama koymayı beceremdm:44: kociş gelnce koyarm:KK9:
çamaşırlarmı makineye attm,yemegimi atese koydm taze fasulye, tavuk ve pilav yapıcam:KK56:

kızlar bu arada ben mutfagı btrdim kuarbiyeleri dondurucuya attm resmni çektm ama koymayı beceremdm:44: kociş gelnce koyarm:KK9:
çamaşırlarmı makineye attm,yemegimi atese koydm taze fasulye, tavuk ve pilav yapıcam:KK56:
oooooooooo daha ne olsun:KK53::KK53:
ben de kizi uyuttum karnimi doyurdum simdi balkonlari siliyim:KK76:
aksam fotoyu isteriz:KK9::KK9::KK9:
kv saat kacta gelecek

yarin mi geliyor ben bu gun sandim:KK1:
kocise de utulu gomlek falan giydir kendine bakmis oglumu unutmus demesin:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
hadi kolay gelsin canim

yok cnm bugün gelse ona fasulye yedrmezdm heralde:KK53: yarn sofrayı güzelce donatıcam inş.:9
ben gdiom şimdilk görüşmek üzere:KK16:

7verengul karusu nerde kaldi:KK53:
o kaddan da isi vardi:KK4:

ben azeriyim Azerbaycanda yasiyorum canim
sulu kofte yaptim

Bugünüm çoooook yoğun geçti gacılar, gelemedim :KK14:
Bizim lojmanın yanında ustalar çalışıyolardı, onları öğle yemeğine çağırdık. Ev işiydi, yemekti, bulaşıktı, çaydı, falandı fistandı derkeeen ben pert olmuşumm :KK36::KK37: Ayrıca sürekli yağmur yağdığı için kaç gündür çamaşırlarım birikti sepetten taşmıştı, bende sinirlendim bi güzel hepsini attım makineye sonra yine yağmur yağmaya başladı :111: Zaten hepi topu 2 odam var, bende kurusun diye evin 4 bir tarafına serdim :KK52::KK52: Sonra kocişle oturacak yer bulamadık :KK60::KK60: Artık antreye çamaşır telini çıkardımda biraz olsun toparlandı ortalık:130: İştee böyle 7verengül remen yaprak döktü bugün :KK1::119:

Ya bu arada ben azerilerin konuşmalarına bayılıyorummm, Ayrıca azeri kızlarıda bek güzel oluyolar:KK23::KK23::KK9:

X