- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.421
baya işin varmış canım yakın olsaydk gelrdim yardımamisafirlerinde gelcekmiş panik yapmadan yapki işlerini hepsini yetiştiresin temizliğin bitmiş sayılır yemeğinide yaptınmı tamamdr
niye kiz eger hamishsen bol bol findik kirarsiniz bundan sonra
senin bebe hizli cikti
sus kız öyle deme bari bi fındık kıraydıkda deyeydi böle hamiş kalmak çok tuhafhayırlısı artk:18:
ayy canım ya çok sağol gelmiş kadar oldun valla
bayağı bayağı yarıladım şimdi
azerinim bugün sabah yine evde test yaptım sonuç yine negatif ama az önce koyu rente leke gbi bişey geldi korktum bişey olabilirmi acaba :26:
maşşalah canımmisafirler gelmeden bitirirsn sen işleri bu hızla
hayırlısı olsun canım sen istemiyor musun ?
yok canım istemiyoruz fikri bile aklımızda yoktu yani 1 yıllık evliyiz eşim düğünden kalma borçları ödüyo hala seneye bi evimizi alıp ondan sonra bebiş yapmayı düşünüyoduk ama bu ay korundugumuz halde geciktim ve hamilelik belirtileri mevcut bakalım ne olucak:44:
ben şimdilik gisiyorum yine gelirim fırsat bulursammm
hıım anladım canım
o zaman Yüce Rabbim önce isteyenlere (yani ben)
daha sonra da size versin inşallah
azerinim bugün sabah yine evde test yaptım sonuç yine negatif ama az önce koyu rente leke gbi bişey geldi korktum bişey olabilirmi acaba :26:
canim eger bebek varsa yerlesme kani da ola bilir bu
yani cocuk keseye duserken sanirim ola biliyomus boyle seyler
ben de iyice sen hamileymisin gibi davraniyorum ha
ewet ya bende onu diycektim yüreğimemi indircen sen benim insan bi motive eder hıh
yok motive falan onu findik kirmadan once dusunucektin askitom
kız öyle deme yazık banahem ben ne biliyim böle olcagını bilseydm kırmazdm anam o fındıgı
korkma olmaz bi sey
hadi ben kactim 1 saat oyalandim cadi uyanir simdi
canim sen ne ara geldin ya bi sarki duydum takildim kaldim kusura bakma
hangi islerini yaptin canim
amin cnm istiyosanız önce tabiki size versin inşallah hayırlısıyla hamiş kalırsın