Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ha bi de camasiri attim makinaya
kizimin altini degisip doyurup uyuttum

maşşalah azerinim:nazar: hamaratlıgın tutmuş bugün :KK9: benimde ev temz bugün evi topladım sadece çamaşırlarımı katladım az önce öbür çamaşırlarımı astım bide yemek yapıcam ama ona karar veremedim:44:

selamm kızlaaarrr :KK3:çocukları okula gönderdim miniğin bakımını yapıcam doyurucam sonra işleeeerrr:
bulaşık,ev süpürülcek+vileda,toz alıcam bi de mutfak dolaplarını silmeyi düşünüyorum küçük hanımdan vakit bulursam:emir_bebek:
bu hafta dolap haftasi galiba her kes dolap temizliyo:KK9:
maşşalah azerinim:nazar: hamaratlıgın tutmuş bugün :KK9: benimde ev temz bugün evi topladım sadece çamaşırlarımı katladım az önce öbür çamaşırlarımı astım bide yemek yapıcam ama ona karar veremedim:44:

hee hic sorma bizde saat 3 benim hala isim var ama
ben kirmizi mercimek corbasi yaptim aksama da etli bi sey yaparim biter bu is:KK53:

anaam daha 2 aylik tebrik ederim canim:KK16::KK16::KK16:
siz dogal olarak habire findik kiriyosunuzdur simdi:KK9::KK9::KK9::KK9:
ay tozuttum yine biri beni durdursun:KK9::KK9::KK9:
e yeni evliysen oyle pek kirli degildir esyalarin
Teşekkür ederim. :KK1:

Aslında kirlilikten değil ama yeni halıların tozu beni deli ediyo. geçen hafta gelin mevlütüm vardı kalabalıktan sonra bi temizlemek şart oldu.
:KK31:

bu hafta dolap haftasi galiba her kes dolap temizliyo:KK9:

hee hic sorma bizde saat 3 benim hala isim var ama
ben kirmizi mercimek corbasi yaptim aksama da etli bi sey yaparim biter bu is:KK53:

bende et çıkardım bakim ne yapıcagım düşüniyim biraz bu arada herkes fındık kırıyo azerinim bizim neyimiz eksik bizde kıralım:KK1::KK1:

Aslında kirlilikten değil ama yeni halıların tozu beni deli ediyo. geçen hafta gelin mevlütüm vardı kalabalıktan sonra bi temizlemek şart oldu.

mrb cnm hoşgeldin aramıza bende 1 yıllık evliyim o halıların tozundan tamamen kurtulmuş değilim zamanla azalıyo tabi :KK53: evinde mevlüt okutmuşsun allah kabul etsin şöyle dip köşe bi temizlik yap rahatlarsın:KK16:

himm oyleyse guzel bi temizlik gerekiyo:KK53::KK53:
bende et çıkardım bakim ne yapıcagım düşüniyim biraz bu arada herkes fındık kırıyo azerinim bizim neyimiz eksik bizde kıralım:KK1::KK1:

askitom sen coktan kirdin findigi haberin yok:KK53::KK53::KK9::KK9::KK9:
ee senin regl napiyo:KK9::KK9::KK9:

mrb cnm hoşgeldin aramıza bende 1 yıllık evliyim o halıların tozundan tamamen kurtulmuş değilim zamanla azalıyo tabi :KK53: evinde mevlüt okutmuşsun allah kabul etsin şöyle dip köşe bi temizlik yap rahatlarsın:KK16:

Fırçalıcam bi gün bakalım el mi yaman bey mi. :KK14:

Amin canım sağol.
Nasıl rahatlıcam bi bilsen ahh ah. :KK31:

himm oyleyse guzel bi temizlik gerekiyo:KK53::KK53:

askitom sen coktan kirdin findigi haberin yok:KK53::KK53::KK9::KK9::KK9:
ee senin regl napiyo:KK9::KK9::KK9:

Temizlik gerekiyo ama ben oturuyorum ya öf. :KK43:

Yemek yapmaya gidiyorum ben. Allah kolaylıklar versin herkesee. :KK55:

yok cnm benim reglimden haber gelmedi gitti yaaa:KK5::KK5: iyice korkmaya basladım:KK17:
sen basla artik bebe kiyafetleri bakmaya:KK9::KK9::KK9::KK9:
Fırçalıcam bi gün bakalım el mi yaman bey mi. :KK14:

Amin canım sağol.
Nasıl rahatlıcam bi bilsen ahh ah. :KK31:

Temizlik gerekiyo ama ben oturuyorum ya öf. :KK43:

Yemek yapmaya gidiyorum ben. Allah kolaylıklar versin herkesee. :KK55:

hadi kolay gelsin ben de yemegimi yiyip basliyorum:KK8::KK8::KK8:
bu arada rutbene bayildim:KK16::KK16:

X