Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
güle güle cnm bencede git yoksa kalbime incek

benim de toz alma ve wc banyo kaldi hadi

haklısın canım walla iyi baş ediyosun yine allah yardımcın oluyodur

evet tatlım tek yardımcım ALLAH'IM
kimsem yok buralarda bana yardımcı olucak hep tek başınayım

bu hafta dolap haftasi galiba her kes dolap temizliyo

ben vazcaydım bugünlük yarın yaparım artık ya da geceden yaparım bazen gece yapıyorum işlerimi mutfağı faln

benim işler bitti mutfak dolapları kaldı yarına bebişimi de doyurdum bakımını yaptım
şimdi kızım nescafe yapıyor annesine bi keyif yapayım:126: sonra yemeeekk

canım neden teksin kendi ailen yada eşinin ailesi falan yokmu:26:

canım neden teksin kendi ailen yada eşinin ailesi falan yokmu:26:

kendi ailemden sadece abimler var canım onlarda istanbul'da 3 sene önce ordu'ya geldik eşimin ailesi burda
bazı nedenlerden ne ben giderim eşimin ailesine ne de onlar gelir sadece annesi 2-3 ayda bir gelir eşimin ailesinden
nefret ediyorum zaten tekrar dönüş yapıcaz ist.a

anladm canım insanın yasadgın yerden sonra baska yere alışması gercekten çok zor ben de istanbuldayım ailemde burda eşimin ailesi memlekette eşimde benim için tayin istemiyo kendi memleketine umarım sende en yakın zamanda gelirsin istanbula

inşallah canım en geç okullar kapanınca ist.dayım inşllh

kuzucum uyuyoken gideyim yemeğimi yapim barii
babası gelince bebği kucağına atarım ütüyüde o zaman yaparımoff sırtım ağrıyor ya

bende yemeğimi yaptım bu arada hastalandım yuppppiiii çok mutluyum rabbim isteyen herkese versin ama bana şimdilik degl içim içimi yiyodu resmen gidip saçımı basmı düzeltiyim kocişi öyle karşılıyım

ben geldim
islerim tamam ustune de cikan bulasiklarimi yikadim banyoyu sildim bi de divanim kirlenmisti baya onu temizledim
once deterjanli su yaptim fircayla bi guzel ovdum sonra da hali yikama makinesiyle durulayip suyunu cektim biraktim sabaha kadar havalansin bakalim

bizde yemeğimizi yedik bulaşıklarımı yıkadım alışverişe gttik kocişle geldk aldıklarımızı yerleştrdm yerine sonra çayı koydum şimdi içiyoz

bizde yemeğimizi yedik bulaşıklarımı yıkadım alışverişe gttik kocişle geldk aldıklarımızı yerleştrdm yerine sonra çayı koydum şimdi içiyoz
biz de cay iciyoruz kocisle ben mutfakta o tv karsisinda
cadiyi uyuttum ohh sefam olsun
ohhh iyi olmuş sana ne kadan çok dalga geçtin benle al sana

kiz dime oyle bak bu sefer yirttiniz bi dahakine dikkatli olun
iyi ki kan testi yaptirmamisin askitom gidecekti o kadar para

biz de cay iciyoruz kocisle ben mutfakta o tv karsisinda
cadiyi uyuttum ohh sefam olsun

kiz dime oyle bak bu sefer yirttiniz bi dahakine dikkatli olun
iyi ki kan testi yaptirmamisin askitom gidecekti o kadar para

aynen tatlım iyiki beklemişim ama kociş nedense üzüldü ben kendimi bebişe hazrlamıştım dedi bnde malesef seneye dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…