- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.441
güle güle cnm bencede git yoksa kalbime incek
ne kusuru canımm
ben ara ara geliyorum kopamıyorum burdan
ben mutfağımı hallettim yemeklerimi ayarladım
odalarımı topladım
wc banyo çamaşır suyunda yatıyorr
sadece süpürmem kaldı onuda şimdi yapmaya marş marş
benim de toz alma ve wc banyo kaldi hadi
haklısın canım walla iyi baş ediyosun yine allah yardımcın oluyodur
bu hafta dolap haftasi galiba her kes dolap temizliyo
evet tatlım tek yardımcım ALLAH'IM
kimsem yok buralarda bana yardımcı olucak hep tek başınayım
ben vazcaydım bugünlük yarın yaparım artık ya da geceden yaparım bazen gece yapıyorum işlerimi mutfağı faln
canım neden teksin kendi ailen yada eşinin ailesi falan yokmu:26:
kendi ailemden sadece abimler var canım onlarda istanbul'da 3 sene önce ordu'ya geldik eşimin ailesi burda
bazı nedenlerden ne ben giderim eşimin ailesine ne de onlar gelir sadece annesi 2-3 ayda bir gelir eşimin ailesinden
nefret ediyorumzaten tekrar dönüş yapıcaz ist.a
anladm canım insanın yasadgın yerden sonra baska yere alışması gercekten çok zor ben de istanbuldayım ailemde burda eşimin ailesi memlekette eşimde benim için tayin istemiyo kendi memleketine umarım sende en yakın zamanda gelirsin istanbula
bende yemeğimi yaptım bu arada hastalandım yuppppiiiiçok mutluyum rabbim isteyen herkese versin ama bana şimdilik degl içim içimi yiyodu resmen gidip saçımı basmı düzeltiyim kocişi öyle karşılıyım
bende yemeğimi yaptım bu arada hastalandım yuppppiiiiçok mutluyum rabbim isteyen herkese versin ama bana şimdilik degl içim içimi yiyodu resmen gidip saçımı basmı düzeltiyim kocişi öyle karşılıyım
ne ka ayip o kadar heveslenmistik surda teyze olucaz diye
biz de cay iciyoruz kocisle ben mutfakta o tv karsisindabizde yemeğimizi yedik bulaşıklarımı yıkadım alışverişe gttik kocişle geldk aldıklarımızı yerleştrdm yerine sonra çayı koydum şimdi içiyoz
ohhh iyi olmuş sana ne kadan çok dalga geçtin benle al sana
biz de cay iciyoruz kocisle ben mutfakta o tv karsisinda
cadiyi uyuttum ohh sefam olsun
kiz dime oyle bak bu sefer yirttiniz bi dahakine dikkatli olun
iyi ki kan testi yaptirmamisin askitom gidecekti o kadar para