Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
aynen bacim biz yil donumunu zor hatirliyoruz bunlar ay donumunu kutluyo:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

hee git hazirlan aksama hic beklemeyelim seni dimi SehKer:KK23::KK23::KK23:

ohhhh masallah bizim burda belimiz kopsun mutfak temizlemekten estos hanim kostebek pasta yapiii:KK53::KK53::KK53:
cok merak ettim kiz tarifini virsene baa:KK53::KK53:

akşam pek müsait olamayabilirim o tarafını hiç düşünmedim :KK9::KK9::KK17::KK17:
kocam şimdi bol vurdulu kırdılı bi filme götürür beni romantizim tavan yapar :KK53:
saçlarıma maşa yaptım tam yeni gelin havasındayım :KK53:

Şekhercim cnm allah ayırmasın aahhh aahhhh bizde geçtik o yollardan...5 yıl sonra bebek yapabildim ben anca fırsat oldu ama bazen diyorum oğlum yorunca keşke biraz daha gezeydik diye...bazende diyorum çocuğu hemen yapsaydımda sonra gezseydik şimdiye 4 yaşında olurdu :KK52: orasıda ayrı bi kararsızlık...en güzel zamanların gönlünce gez toz...bebek olunca estelmusunda dediği gibi herşey ona göre ayarlandığı için büyümeden zor rahat gezebilmek..gerçi büyüdükçe dertleride büyüyormuşya neysee:97: yaşayak görekkkkk:KK14:

Şekhercim cnm allah ayırmasın aahhh aahhhh bizde geçtik o yollardan...5 yıl sonra bebek yapabildim ben anca fırsat oldu ama bazen diyorum oğlum yorunca keşke biraz daha gezeydik diye...bazende diyorum çocuğu hemen yapsaydımda sonra gezseydik şimdiye 4 yaşında olurdu :KK52: orasıda ayrı bi kararsızlık...en güzel zamanların gönlünce gez toz...bebek olunca estelmusunda dediği gibi herşey ona göre ayarlandığı için büyümeden zor rahat gezebilmek..gerçi büyüdükçe dertleride büyüyormuşya neysee:97: yaşayak görekkkkk:KK14:

kiz estalmus deyince ben de bi ara dusundum estalmus kimki diye sonra aklima geldi bizim estos oldugu:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
uzun zamandir hatta ilk gunden beri ben ona estosum diyorum asil ismini unutmusum:KK9::KK9::KK9::KK9:
siz de oyle deyin yabanci degilsiniz sonucta demi estos:KK19::KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
aynen bacim biz yil donumunu zor hatirliyoruz bunlar ay donumunu kutluyo:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

hee git hazirlan aksama hic beklemeyelim seni dimi SehKer:KK23::KK23::KK23:

ohhhh masallah bizim burda belimiz kopsun mutfak temizlemekten estos hanim kostebek pasta yapiii:KK53::KK53::KK53:
cok merak ettim kiz tarifini virsene baa:KK53::KK53:
şincik şöyle şekerim
markete gidip krema,puding,v.s reyonundan bi tane dr. oetker köstebek pasta alıyosun
işte bu $DrOetkerKostebekPasta-500x500.jpg
sonra kutunun arkasını çeviriyosun kutu sağa söyliyi ne yapııcaaaanı
$haz836.jpg
sonra da bir güzel mideye indiriyosun:KK56::KK53::KK53::KK53:

nasılım çok hamaratım dimi kıs:KK12:
1 saati bulmuyo hepsi :KK53:

evliliğin güzel yanlarından faydalanıyorum şuan :KK1::KK1:
:KK17::KK17::KK17:
faydalanırken dikkat et de kaza kurşunu yeme :KK23::KK23::KK53:
akşam pek müsait olamayabilirim o tarafını hiç düşünmedim :KK9::KK9::KK17::KK17:
kocam şimdi bol vurdulu kırdılı bi filme götürür beni romantizim tavan yapar :KK53:
saçlarıma maşa yaptım tam yeni gelin havasındayım :KK53:
:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:ooooohhhhhhhh gez annem gez
cocuk yokken iyice faydalan heruften cocuk olduktan sonra zor:KK14::KK14::KK14:biz saf olduk estosumla o gunlerde faydalanamadik heruflerden:KK14::KK9::KK9::KK9:

kız sen düğünden ne kaa sonra hamile kaldın :26:

yok cnm büyüyünce hiç gezilmiyo yok okul saati yok dersi yok erken yatması
çocuk olunca işler finito :KK53:
kiz estalmus deyince ben de bi ara dusundum estalmus kimki diye sonra aklima geldi bizim estos oldugu:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
uzun zamandir hatta ilk gunden beri ben ona estosum diyorum asil ismini unutmusum:KK9::KK9::KK9::KK9:
siz de oyle deyin yabanci degilsiniz sonucta demi estos:KK19::KK9::KK9::KK9:

he vallah kıs şurda bizbizeyiz:KK6:

evet canım haklısın evliliğin en güzel zamanları bugünler :KK16:
ilk günler alışma süreci falan sancılı geçiyor :KK14:
evliliğimiz anca oturdu diyebilirim :KK17:
bebiş istiyorum ama daha çok erken nasipse evliliğimizin 1. yılında yapcakmışım bebiş
kocam öyle dedi:KK9:
sen baya kıdemlisin evlilikle Alah bozmasın :nazar: annede olmuşsun oğlunu Allah bağışlasın :nazar::emir_bebek:

şincik şöyle şekerim
markete gidip krema,puding,v.s reyonundan bi tane dr. oetker köstebek pasta alıyosun
işte bu Eki Görüntüle 566862
sonra kutunun arkasını çeviriyosun kutu sağa söyliyi ne yapııcaaaanı
Eki Görüntüle 566863
sonra da bir güzel mideye indiriyosun:KK56::KK53::KK53::KK53:

nasılım çok hamaratım dimi kıs:KK12:
1 saati bulmuyo hepsi :KK53:

faydalanırken dikkat et de kaza kurşunu yeme :KK23::KK23::KK53:

:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:ooooohhhhhhhh gez annem gez

kız sen düğünden ne kaa sonra hamile kaldın :26:

kizim benim alisverisimi kocis yapar simdi gel de ona anlat dr.oetker i:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
kaza kursunu ha:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
sincik benim bunyeyi biliyosun pek bekleyemem 2 ay sonra hamileydim ben:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

evet canım haklısın evliliğin en güzel zamanları bugünler :KK16:
ilk günler alışma süreci falan sancılı geçiyor :KK14:
evliliğimiz anca oturdu diyebilirim :KK17:
bebiş istiyorum ama daha çok erken nasipse evliliğimizin 1. yılında yapcakmışım bebiş
kocam öyle dedi:KK9:
sen baya kıdemlisin evlilikle Alah bozmasın :nazar: annede olmuşsun oğlunu Allah bağışlasın :nazar::emir_bebek:

kaç yaşındaydın cnm sen

kizim benim alisverisimi kocis yapar simdi gel de ona anlat dr.oetker i:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
kaza kursunu ha:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
sincik benim bunyeyi biliyosun pek bekleyemem 2 ay sonra hamileydim ben:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

niye beraber gitmiyosunuz :26:
sen de çek fotosunu elinde telefon reyon reyon gezsin dursun :KK9::KK9::KK9::KK53:
azerbaycan da vardır heralde bu:44:
maşallah bayaa hızlıymışsınız

hiç sormaaa :KK52: gerçi bnm bu konuda konuşmam yanlış olur 5 ci senemizde doğdu oğlum...o zamana kadar yaptıklarım kar kaldı yanıma..avunuyorum iştee :KK19:
ya sen yine iyisin canim ya ben 2 ay faydalana bildim sadece:KK9::KK9::KK9::KK9:
evet canım işimiz hiç bitmiyor :KK9::KK9:

yarın hangi işleri yapıyoruz :KK6:

sincik soyle ben mutfagi ve dolaplari bu gun bitirirsem
yarina sil supur
toz al wc lavabo
ve yemek kaliyo:KK53:

Estoş alemsin yaa demek hazır aldın güzelmi tadı mari kekin...:KK52: demek kaza kurşunu yeme heee hahahaaaaaaaahhhhh :KK52: alemsin yaa ama doğru diyosun kimse yeni evliyken pattt diye hamile kalmak istemezz...:KK19:

X