- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.241
saolasın canım bende düşündümde tırtıklı boru o kısımları kurutamadığında tozlar nemli yerlere yapışıyor saçlar falan..:44:sizde yıkıyormusun öyle arada bir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saolasın canım bende düşündümde tırtıklı boru o kısımları kurutamadığında tozlar nemli yerlere yapışıyor saçlar falan..:44:sizde yıkıyormusun öyle arada bir
canim kusura bakma saat farkimiz oldugu icin cok gec olmustu aksam artik goz kapaklarimi tutamadim
bilirim canim ya
daha benim bi tane cocugum oldugu halde ara sira kafami duvara vurmak istiyorum sinirden
sende 4 tane var kim bilir neler cekiyosundur
ama oyle sinirlenince kimse sana gelip de yardim falan etmiyo valla ben orda kafayi yesem sinirden adam gelip cocugu goturup de oyun falan oynamiyo
e o zaman noluyo olan bana oluyo ya direk sinirlenmeden goturup atican kucaginaya da hic sinirlenmeden oyalamaya calisican
valla insanin sinirleri cok yipraniyo diger sekilde
anaaaaaaaaa ORDU mu
ordunun derelerine mi gittiniz
zaten bu antidepresanlar insanı daha da kötü yapıyomuş cnm
sinirlenince abdest al sakinleş derim gerçekten işe yarıyo
nasıl ki su ateşi söndürüyorsa
vücudun da ateşi sinir ise bunu en iyi abdest alarak söndürebilirsin
evet cnm mesela şu anda benimkiler yiyo birbirlerini
oğlum kızımı çok sinirlendiriyo ee cadı da bağırıyo
ben de onlara söyleniyorum
klasik türk ailesi havası var yanii anliicaan
kizlar ben camasiri astim utuye basliyorum
kiz sen dunden bu yana findik kiriyon ama daha ortada bi sey yokBende geceden sarma çıkardım buzluktan onu koydum ateşe oğlumu doyurdum altını aldım evi süpürdüm.beyazlarım var makinede şimdi.birde fındık kırcam hazırda dursun kurabiyelere çok lazım oluyo çünkü...
Azerin ne çok iş yapmışın maşallah kaçta kalktın sen ki...
bilirim canim ya benim herufunde kucagina atmasam cocugu alip oyalayacagi yokyaa azerincim neler çekiyorum bi bilsen:95:akşam atıyorum kucağına zaten akşama kadar ben uğraşıyorum birazda sen ilgilen diye
Allah'tan çocuklar okula gidiyor yoksa hepsiyle uğraşmaktan kafayı sıyırırdım
evet canım ordunun bülbül deresine geldimmhaklısın en iyi abdest almak ben su da içiyorum o da sakinleştiriyor
benim oğlumda kızkardeşini çok sinirlendiriyor cırlaşıp duruyolar
2 saatlik yol yorar beni ya yoksa gelirdimmaşallah bu ne hızzz bizede gel azerin ben oğlandan yetişemiyorum her işe...:97:
Günaydın kızlarr, yeni buldum ki ben burayı.
Çamaşır asmak, wc- banyo temizliği, halı temizliği.:26:
Ben şimdide bu topiğe takılmaktan yapamam sanırım.
Vuslatcım sen ordulumusun ben orduluyumda merkezdenn
ben sabahtan beri bebekle uğraşıyorum hiç bi iş yapmadım daha emzirdim bakımını yaptım uyuttum buraya geldim ahanda gene uyandı
izni olursa bulaşığımı yıkıcam
çocukların formalarrını atıcam makineye
sobaları yakıcam
evi süpürücem silicem
başkada bişey yapmıcam hee bide yemek yapıcam
öncelikle kızımı uyutayım sonra bismillah deyip başlyayım
aaaa gerçekten mi canımmbende merkezdeyim
unutmuyorum bebişim unutur muyum hiçoruç tutandan dua istiyorum bilesiniz.. valla unuttum deme estoş karışmam
kıs bu azi niye benim yüzüme bakmıyo
yok yok bu azi artık beni sevmiyo anacım
hoşgeldin devamını beklerizGünaydın kızlarr, yeni buldum ki ben burayı.
Çamaşır asmak, wc- banyo temizliği, halı temizliği.:26:
Ben şimdide bu topiğe takılmaktan yapamam sanırım.
saç kurutma makinesiyle kurutmayı deneyerbilirsinben evi süpüremedim..süpürgenin borularını yıkamıştım..kahve rengi tozlu sular aktı valllahi..ama boruların içi hala kurumadı..ne yapsamki
Bende geceden sarma çıkardım buzluktan onu koydum ateşe oğlumu doyurdum altını aldım evi süpürdüm.beyazlarım var makinede şimdi.birde fındık kırcam hazırda dursun kurabiyelere çok lazım oluyo çünkü...
Azerin ne çok iş yapmışın maşallah kaçta kalktın sen ki...
kiz sen dunden bu yana findik kiriyon ama daha ortada bi sey yok
bacim ben Azerbaycandayim aramizda saat farki var sizde saat 8 oldugunda bizde 10 olmus oluyo
bilirim canim ya benim herufunde kucagina atmasam cocugu alip oyalayacagi yok
2 saatlik yol yorar beni ya yoksa gelirdim
ay ben sinir oluyorum ya o kaaa salladiktan sonra 2 dakika sonra uyanmiyolar mi
oyle cok yorma kendini canim az az yap zaten gelip madalya takanimiz yok sonucta
aaa gerçektenmi yoksa sen azerimisin..kardeş ülkee
cnm güzelmi oralar insanları falan türkler gibimi...bende burdasın sanıyorum diyorum ne zaman uyanmışta yapmış diyorum ben istanbuldayım zatende...yok dün kırmadım şimdi başlıcm.. ilahi seni bide senin fıstık kaç yaşında? Benmki daha 9 aylık
madalyasını geçtim kıymet bilsinler yeterr
haydiii ben kaçaarr hepinize kolay geisiinn